Nebylo by zajímavější počítat průměrnou hmotnostVojta píše:Tak nám průměrný věk "Dejváka" klesl pod 30. K dnešku je to 29,5 (započítáno 67 členů). Protože statistika je přesný souhrn nepřesných čísel, můžeme říkat, že je to kolem třicítky![]()
![]()

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Nebylo by zajímavější počítat průměrnou hmotnostVojta píše:Tak nám průměrný věk "Dejváka" klesl pod 30. K dnešku je to 29,5 (započítáno 67 členů). Protože statistika je přesný souhrn nepřesných čísel, můžeme říkat, že je to kolem třicítky![]()
![]()
No jo, ale někdo má rád trika volná.....i když přiznávám moje váha 97,5 na 193 cm výšky je slušná:-)Docent píše:Nebylo by zajímavější počítat průměrnou hmotnostVojta píše:Tak nám průměrný věk "Dejváka" klesl pod 30. K dnešku je to 29,5 (započítáno 67 členů). Protože statistika je přesný souhrn nepřesných čísel, můžeme říkat, že je to kolem třicítky![]()
![]()
? Vzhledem k převaze klubových trik ve velikosti XXL by to mol být zajímavý údaj
.
Hovorí sa to síce, ale neviem, či je to pravda. Včera som sa na turistike cítila ako 20-ročná. Dnes ma bolí chrbát ako 60-ročnúEmil Schmidt píše:Ja som rok výroby 1959 a nerobím z toho žiadnu vedu.Človek je tak starý(alebo mladý) ako sa cíti.Zdravím všetkých Emil
Ja som Božena .... a privediem sa samaHabron píše:Tak to já na svých 185 vážím 85 a moje máti i moje "Božena" *) mi říkají, že mám velkej pupek.
*) na vysvětlenou, moje žena se sice nejmenuje Božena, ale pod vlivem jedné pohádky (Tři veteráni, filmové zpracování Oldřicha Lipského) jsem to začal používat, i když se jí to nelíbí. Takže tímto se jí omlouvám. Navíc mě na tuto myšlenku přivedl jeden náš zákazník, který pořádal nějaký raut a zval nás stylem, ať přijdeme a přivedeme i ty svoje Boženy.
ty co si myslia ze su jak prutek, tak az ma uvidite tak sa budete citit ako robokopovia. ale ved co uz.Slavek píše:no tak ja asi vypadam na ten proutek 25 let, 186 cm, vaha 80kg
nejsem linej jist jen nemam co vsecky penize rvu do auta![]()
![]()
Pěkný večerDocent píše:Podvýživodjpsx píše:No jo, ale někdo má rád trika volná.....i když přiznávám moje váha 97,5 na 193 cm výšky je slušná:-)![]()
. Teď jsem se byl pro jistotu převážit - 102 kg na 181 cm. Ale zas mám v sobě 3 piva a byl jsem jenom 1x čůrat, takže čistá hmotnost je o něco nižší
.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |