Kam chodíte nakupovat náhradní díly

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Vlasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasta »

Tak jsem prolezl všechny tipy a došel k tomu, že Krč je asi nejlevnější. Jenže já potřebuju hadici přisávání a tu nemaji ani tam. Vůbec hadice jsou nějakej velkej problém. Já mám v ubohém stavu i to koleno odvětrání. Je to celé takové hodně změklé a když to zmačknu, zustane to zmačklé. Nemá někdo ještě nějakej tip někde na cestě do Českých Budějovic? Jedu tam v sobotu, bylo by to hezky při cestě.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL

Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
Reklama

djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

A nemáš někde v okolí jiné autodíly. Třeba přímo v Praze. Někde to musí mít a přinejhorším to objednají. Obejdi si pár obchodů. Třeba otec mojí přítelkyně má autodíly a když něco nemá, nebo ani normálně neprodává, tak pokud přijde zákazník a potřebuje to, tak to objedná a hotovo. Jenže tenhle krámek je až v Červeném Kostelci (blízko Náchoda, České Skalice). Ale myslím, že jestli to jsou dobří ochodníci, tak ti to seženou a za dobrou cenu.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Vlasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasta »

Obchody u nás jsou. Jenže hadice asi moc nenesou, protože je neumí a nebo je zboží oproti Krči neskutečně předražené, teda pokud Krč neprodává za dumpingové ceny. :P Přední destičky jsou třeba o 400 drazší. Ale i v Krči mi trochu zklamali. Na jejich stránkách mají napsáno: "Ceníky, které vám dáváme k dispozici, obsahují pouze vybrané zboží. Ceny ostatního zboží vám sdělíme emailem nebo přímo v prodejně." No když jsem jim napsal a chtěl vědět něco o zboží, které nebylo na stránkách uvedeno, tak jsem se dozvěděl:"Dobrý den.Sortiment dílů včetně cen najdete na adrese:www.autodilykrc.cz"
Co si o tom pak myslet? Je to divný přístup. :evil:
Kia Rio 1.25 CVVT COOL

djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Vlasta píše:Obchody u nás jsou. Jenže hadice asi moc nenesou, protože je neumí a nebo je zboží oproti Krči neskutečně předražené, teda pokud Krč neprodává za dumpingové ceny. :P Přední destičky jsou třeba o 400 drazší. Ale i v Krči mi trochu zklamali. Na jejich stránkách mají napsáno: "Ceníky, které vám dáváme k dispozici, obsahují pouze vybrané zboží. Ceny ostatního zboží vám sdělíme emailem nebo přímo v prodejně." No když jsem jim napsal a chtěl vědět něco o zboží, které nebylo na stránkách uvedeno, tak jsem se dozvěděl:"Dobrý den.Sortiment dílů včetně cen najdete na adrese:www.autodilykrc.cz"
Co si o tom pak myslet? Je to divný přístup. :evil:
Hmmm, tak to je zajímavé. Nebo mě napadá zeptat se rovnou v nějakém servise. Tam přece musí vědět dodavatele, když potřebují opravit nějakou věc, nebo jí vyměnit. A když ti poskytnou třeba i kontakt na toho, kdo jim dodává třeba ty hadičky, tak si to objednat přímo u výrobce (případně zprostředkovatelskou firmu v ČR) a necháš si to poslat poštou.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Vlasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasta »

Pochybuji, že by mi v servisu řekli kam chodí nakupovat. Tam je zájem dodat díl i s prací a i kdyby, většinou to berou z nějakého velkoobchodu.
Jinak jsem do Krče psal ještě jednou a odpověděli, že tu druhou hadici co potřebuji nemají a ani jí neumí sehnat. No alespoň něco.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL

Habron

Příspěvek od Habron »

V servisu ti díly taky prodají, někde i velice ochotně.

Ale ty ceny jsou kolikrát takový, že v případě té tvojí hadice bys možná přemýšlel, jestli by tam nešla dát třeba zahradní :-)
Vlasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasta »

Habron píše:V servisu ti díly taky prodají, někde i velice ochotně.

Ale ty ceny jsou kolikrát takový, že v případě té tvojí hadice bys možná přemýšlel, jestli by tam nešla dát třeba zahradní :-)
No právě ty ceny, v CZ Drafel Praha s.r.o. tu hadici taky nemají, zato mají na ní cenu 476,- a možná by jí i sehnali. To se mi ale zdá za cca 40cm kousek hadice trochu dost. A tak asi nastoupí kutilství a ta zahradní hadice. :lol:
Kia Rio 1.25 CVVT COOL

Vlasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasta »

Habron píše:V servisu ti díly taky prodají, někde i velice ochotně.

No právě ty ceny, v CZ Drafel Praha s.r.o. tu hadici taky nemají, zato mají na ní cenu 476,- a možná by jí i sehnali. To se mi ale zdá za cca 40cm kousek hadice trochu dost. A tak asi nastoupí kutilství a ta zahradní hadice. :lol:
Kia Rio 1.25 CVVT COOL

David

Příspěvek od David »

Dnes mi znamy dovezl stabilizatory na predek i zadek.Staly ma vsechny 4,1300,v auto Krci jsou jeste drazsi + postovne.Jsem spokojen.Parada.
Jsem vlastnikem Daewoo Nubira Kombi a rad se priucim a dozvim nove rady ohledne tohoto automobilu.
Vlasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasta »

David píše:Dnes mi znamy dovezl stabilizatory na predek i zadek.Staly ma vsechny 4,1300,v auto Krci jsou jeste drazsi + postovne.Jsem spokojen.Parada.
Škoda že jsi nenapsal odkud. Určitě by to zajímalo víc lidí než jen mě. :cry:
Kia Rio 1.25 CVVT COOL

David

Doly

Příspěvek od David »

Znamy mi je vozi z Polska.
Jsem vlastnikem Daewoo Nubira Kombi a rad se priucim a dozvim nove rady ohledne tohoto automobilu.
Vlasta
Kontaktovat uživatele:

Re: Doly

Příspěvek od Vlasta »

David píše:Znamy mi je vozi z Polska.
Tak jo, to je pro mě docela z ruky a ta Krč vyjde levněji. Ovšem kdo tam jezdí, tak je to jasné.
Dík Vlasta
Kia Rio 1.25 CVVT COOL

Vlasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlasta »

Dnes jsem objednával v Krči destičky, pakny a další věci. Šlo to přes E-mail a po počátečních rozpacích o kterých jsem psal o několik postů výše, je musím pochválit. Obratem přišla odpověď i s nabídkou, že mi díly přiveze jeden z jejich zaměstnanců, který pravděpodobně bydlí v Kladně, ještě dnes až domů. :P Tomu říkám zájem o zákazníka, klobouk dolů. :lol:
Kia Rio 1.25 CVVT COOL

Pavel Beneš

Příspěvek od Pavel Beneš »

Musím se připojit ke chvále Na Krč!!!! Levný a hlavně ochotný!!

Zatím jsem se nesetkal u nich frází číslo 1 všech ostatních: Nemáme, neumíme, neznáme, běžte pryč!!!

A tak jim tam hodlám udělat tržbu, co budu Nubičit!
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Pavel Beneš píše:Musím se připojit ke chvále Na Krč!!!! Levný a hlavně ochotný!!

Zatím jsem se nesetkal u nich frází číslo 1 všech ostatních: Nemáme, neumíme, neznáme, běžte pryč!!!

A tak jim tam hodlám udělat tržbu, co budu Nubičit!
Ja bych nedelal moc velky rozdil mezi Drafel a Autodily. Ja jsem zatim sehnal co jsem potreboval at u jednoho nebo druheho. A nektery veci jsou proste drahy i kdyz by se to nezdalo
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“