Kam chodíte nakupovat náhradní díly
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Tak jsem prolezl všechny tipy a došel k tomu, že Krč je asi nejlevnější. Jenže já potřebuju hadici přisávání a tu nemaji ani tam. Vůbec hadice jsou nějakej velkej problém. Já mám v ubohém stavu i to koleno odvětrání. Je to celé takové hodně změklé a když to zmačknu, zustane to zmačklé. Nemá někdo ještě nějakej tip někde na cestě do Českých Budějovic? Jedu tam v sobotu, bylo by to hezky při cestě.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
- Reklama
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
A nemáš někde v okolí jiné autodíly. Třeba přímo v Praze. Někde to musí mít a přinejhorším to objednají. Obejdi si pár obchodů. Třeba otec mojí přítelkyně má autodíly a když něco nemá, nebo ani normálně neprodává, tak pokud přijde zákazník a potřebuje to, tak to objedná a hotovo. Jenže tenhle krámek je až v Červeném Kostelci (blízko Náchoda, České Skalice). Ale myslím, že jestli to jsou dobří ochodníci, tak ti to seženou a za dobrou cenu.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Obchody u nás jsou. Jenže hadice asi moc nenesou, protože je neumí a nebo je zboží oproti Krči neskutečně předražené, teda pokud Krč neprodává za dumpingové ceny. Přední destičky jsou třeba o 400 drazší. Ale i v Krči mi trochu zklamali. Na jejich stránkách mají napsáno: "Ceníky, které vám dáváme k dispozici, obsahují pouze vybrané zboží. Ceny ostatního zboží vám sdělíme emailem nebo přímo v prodejně." No když jsem jim napsal a chtěl vědět něco o zboží, které nebylo na stránkách uvedeno, tak jsem se dozvěděl:"Dobrý den.Sortiment dílů včetně cen najdete na adrese:www.autodilykrc.cz"
Co si o tom pak myslet? Je to divný přístup.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, tak to je zajímavé. Nebo mě napadá zeptat se rovnou v nějakém servise. Tam přece musí vědět dodavatele, když potřebují opravit nějakou věc, nebo jí vyměnit. A když ti poskytnou třeba i kontakt na toho, kdo jim dodává třeba ty hadičky, tak si to objednat přímo u výrobce (případně zprostředkovatelskou firmu v ČR) a necháš si to poslat poštou.Vlasta píše:Obchody u nás jsou. Jenže hadice asi moc nenesou, protože je neumí a nebo je zboží oproti Krči neskutečně předražené, teda pokud Krč neprodává za dumpingové ceny. Přední destičky jsou třeba o 400 drazší. Ale i v Krči mi trochu zklamali. Na jejich stránkách mají napsáno: "Ceníky, které vám dáváme k dispozici, obsahují pouze vybrané zboží. Ceny ostatního zboží vám sdělíme emailem nebo přímo v prodejně." No když jsem jim napsal a chtěl vědět něco o zboží, které nebylo na stránkách uvedeno, tak jsem se dozvěděl:"Dobrý den.Sortiment dílů včetně cen najdete na adrese:www.autodilykrc.cz"
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Pochybuji, že by mi v servisu řekli kam chodí nakupovat. Tam je zájem dodat díl i s prací a i kdyby, většinou to berou z nějakého velkoobchodu.
Jinak jsem do Krče psal ještě jednou a odpověděli, že tu druhou hadici co potřebuji nemají a ani jí neumí sehnat. No alespoň něco.
Jinak jsem do Krče psal ještě jednou a odpověděli, že tu druhou hadici co potřebuji nemají a ani jí neumí sehnat. No alespoň něco.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
No právě ty ceny, v CZ Drafel Praha s.r.o. tu hadici taky nemají, zato mají na ní cenu 476,- a možná by jí i sehnali. To se mi ale zdá za cca 40cm kousek hadice trochu dost. A tak asi nastoupí kutilství a ta zahradní hadice.Habron píše:V servisu ti díly taky prodají, někde i velice ochotně.
Ale ty ceny jsou kolikrát takový, že v případě té tvojí hadice bys možná přemýšlel, jestli by tam nešla dát třeba zahradní
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
No právě ty ceny, v CZ Drafel Praha s.r.o. tu hadici taky nemají, zato mají na ní cenu 476,- a možná by jí i sehnali. To se mi ale zdá za cca 40cm kousek hadice trochu dost. A tak asi nastoupí kutilství a ta zahradní hadice.Habron píše:V servisu ti díly taky prodají, někde i velice ochotně.
Ale ty ceny jsou kolikrát takový, že v případě té tvojí hadice bys možná přemýšlel, jestli by tam nešla dát třeba zahradní
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Škoda že jsi nenapsal odkud. Určitě by to zajímalo víc lidí než jen mě.David píše:Dnes mi znamy dovezl stabilizatory na predek i zadek.Staly ma vsechny 4,1300,v auto Krci jsou jeste drazsi + postovne.Jsem spokojen.Parada.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Re: Doly
Tak jo, to je pro mě docela z ruky a ta Krč vyjde levněji. Ovšem kdo tam jezdí, tak je to jasné.David píše:Znamy mi je vozi z Polska.
Dík Vlasta
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Dnes jsem objednával v Krči destičky, pakny a další věci. Šlo to přes E-mail a po počátečních rozpacích o kterých jsem psal o několik postů výše, je musím pochválit. Obratem přišla odpověď i s nabídkou, že mi díly přiveze jeden z jejich zaměstnanců, který pravděpodobně bydlí v Kladně, ještě dnes až domů. Tomu říkám zájem o zákazníka, klobouk dolů.
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
-
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych nedelal moc velky rozdil mezi Drafel a Autodily. Ja jsem zatim sehnal co jsem potreboval at u jednoho nebo druheho. A nektery veci jsou proste drahy i kdyz by se to nezdaloPavel Beneš píše:Musím se připojit ke chvále Na Krč!!!! Levný a hlavně ochotný!!
Zatím jsem se nesetkal u nich frází číslo 1 všech ostatních: Nemáme, neumíme, neznáme, běžte pryč!!!
A tak jim tam hodlám udělat tržbu, co budu Nubičit!
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG