no uz to laduju do PDA, mazec !!!! zadam ze chci vyhledavat na srazu treba jeskyne a uz tam jedu
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Jo, tak to ti neporadím. Já jsem totiž zatím PDAčkář čekatel, a protože každej den cestuju půl hodiny tramvají do práce a odpoledne to samý zpátky, tak mám představu, že bych si na tom i něco přečet.milosh píše:No vidis, uz je to tak. Ba ne, trosku jsem mel ted vedlejsi prijmy. Spis mi rekni kde stahnu nejaky best soft-free bez kteryho se neobejdu a taky nejaky gamesky? Mahjong a podobne
no cerstvy jo, ale po skoro 9 letech chozeniDocent píše:Bych předpokládal, že čerstvý novomanžel nebude mít čas na PC hračky. Já doufám, využiju jak Wi-Fi, tak Bluetooth, a hlavně mně jde o ten displej...
Já ji chápu. Proč se štrachat pěšky ze Šeráku, když se tam pohodlně dostane z Jeseníku autobusem nebo autemDocent píše: Když mne uháněla, tak bez řečí vylezla z Ramzový na Šerák (v říjnu, lanovka nejezdila) a šli jsme na Červenohorský sedlo, teď má kecy, když má jít z Šeráku (kam ji vyvezla lanovka) jenom na Červenohorský sedlo.
Odpovim si sam, kdyz to stihnu jeste dneska, tak to sem vecer hodim, docela to je v klidumilosh píše:Vojto a Docente, prosim o ukonceni OT, toto je tema o PDA![]()
Tak uz jsem nasel vsechny daewoo prodejny a servisy v CR, pokud nekdo chcete do mapy (POI) zanest i Slovensko, poslete mi adresy vcetne souradnic
tak si do toma nahraj POI daewoo/chevy - https://www.chevroletclub.cz/chevrolet-poi.zipIvan píše:Mám PDA - HP iPAQ 4700 a nemůžu si ho vynachválit. Je sice bez navigace, ale od toho mám navigaci TomTom
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |