Kupa PDA s GPS
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
A jeste jedna vec, ze ktery jsem totalne hotovej, jmenuje se to jednoduse POI, kdo nevi co to znamena, doporucuju web www.poi.cz
no uz to laduju do PDA, mazec !!!! zadam ze chci vyhledavat na srazu treba jeskyne a uz tam jedu
no uz to laduju do PDA, mazec !!!! zadam ze chci vyhledavat na srazu treba jeskyne a uz tam jedu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Jo, tak to ti neporadím. Já jsem totiž zatím PDAčkář čekatel, a protože každej den cestuju půl hodiny tramvají do práce a odpoledne to samý zpátky, tak mám představu, že bych si na tom i něco přečet.milosh píše:No vidis, uz je to tak. Ba ne, trosku jsem mel ted vedlejsi prijmy. Spis mi rekni kde stahnu nejaky best soft-free bez kteryho se neobejdu a taky nejaky gamesky? Mahjong a podobne
Takže jedině VGA, původně jsem chtěl jít do Acera n311, tam mne odradily ty počáteční problémy se zatuháváním, takže jsem změnil požadavek na Looxe N560, už jsem ho měl i objednanýho, ale pak jsem našel včera přímo na webu Fujitsu-Siemense, že bude k dostání až během 14 dnů (přitom od 18.4. měl být údajně v Česku), takže se mně v hlavě rozblikala varovná kontrolka a objednávku jsem stornoval... Nicméně je to favorit, ale až bude mít vychytaný mouchy.
BTW brácha občas vozí auťáky z Německa, opatřil jsem mu iPaq 5450 s bluetooth GPS Leadtek a TomTomem a je z toho tak nadšenej, že teď jezdí do Němec každý týden. Na internetu si vyhlídne auto, naťuká do iPaqu adresu a zastaví až před bazarem...
No ja koupil to petikilo, 4 litry navic za wifi ktery nepouziju a bluetooth mi prijde dost. Zitra se projedu po okoli vic a otestuji BODY ZAJMU (POI)(BZ) v praxi
Upozorneni na policejni radary je super
Upozorneni na policejni radary je super
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no cerstvy jo, ale po skoro 9 letech chozeniDocent píše:Bych předpokládal, že čerstvý novomanžel nebude mít čas na PC hračky . Já doufám, využiju jak Wi-Fi, tak Bluetooth, a hlavně mně jde o ten displej...
Tak to je skoro přechozený . No ale zase máš jakous takous jistotu, žes manželku prokouk a nedopadneš jako já . Když mne uháněla, tak bez řečí vylezla z Ramzový na Šerák (v říjnu, lanovka nejezdila) a šli jsme na Červenohorský sedlo, teď má kecy, když má jít z Šeráku (kam ji vyvezla lanovka) jenom na Červenohorský sedlo .
Docente, jojo, uz se trosku zname
Jinak abych nebyl OT, zajimalo by me zda mi nekdo pomuze s POI pro Daewoo/Chevrolet. Koukal jsem ze v seznamu na www.poi.cz jsou zastoupeny skoro vsechny znacky, ale mozna by se to dalo vybrat z odkazu autoservisy, no neni problem najit souradnice na www.mapy.cz ale ctelo by to mit seznam vsech nyni aktivnich daewoo autosalonu/servisu
Jinak abych nebyl OT, zajimalo by me zda mi nekdo pomuze s POI pro Daewoo/Chevrolet. Koukal jsem ze v seznamu na www.poi.cz jsou zastoupeny skoro vsechny znacky, ale mozna by se to dalo vybrat z odkazu autoservisy, no neni problem najit souradnice na www.mapy.cz ale ctelo by to mit seznam vsech nyni aktivnich daewoo autosalonu/servisu
Já ji chápu. Proč se štrachat pěšky ze Šeráku, když se tam pohodlně dostane z Jeseníku autobusem nebo autemDocent píše: Když mne uháněla, tak bez řečí vylezla z Ramzový na Šerák (v říjnu, lanovka nejezdila) a šli jsme na Červenohorský sedlo, teď má kecy, když má jít z Šeráku (kam ji vyvezla lanovka) jenom na Červenohorský sedlo .
Vojto a Docente, prosim o ukonceni OT, toto je tema o PDA
Tak uz jsem nasel vsechny daewoo prodejny a servisy v CR, pokud nekdo chcete do mapy (POI) zanest i Slovensko, poslete mi adresy vcetne souradnic
Tak uz jsem nasel vsechny daewoo prodejny a servisy v CR, pokud nekdo chcete do mapy (POI) zanest i Slovensko, poslete mi adresy vcetne souradnic
Odpovim si sam, kdyz to stihnu jeste dneska, tak to sem vecer hodim, docela to je v klidumilosh píše:Vojto a Docente, prosim o ukonceni OT, toto je tema o PDA
Bude to ale jen pro Cechy a Moravu, SK nemam
Tak neco malo uz jsem zplodil, kdo ma zajem a vlastni navigaci TOMTOM staci si stahnout tento zip, kde jsou 2 soubory a pak to nahrat do aktualniho adresare s mapou a dalsi BZ jsou tam
https://www.chevroletclub.cz/chevrolet-poi.zip
https://www.chevroletclub.cz/chevrolet-poi.zip
dobra pace jen jeste zkontroluj format tlf. cisla,aby se dalo z TT rovnou volat..
jinak TT ma jednu jedninou nevyhodu a to omezeni asi na 33 (ted z hlavy nevim) kategorii POI ..
jinak samo POI z TomTom dela neprekonatelnou navigaci (i bez nich jsou,ale nej..to je bez debat)
jinak TT ma jednu jedninou nevyhodu a to omezeni asi na 33 (ted z hlavy nevim) kategorii POI ..
jinak samo POI z TomTom dela neprekonatelnou navigaci (i bez nich jsou,ale nej..to je bez debat)
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Uz by ty telefony mely byt OK, zkuste to nekdo kdo muzete volat z navigace
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Mám PDA - HP iPAQ 4700 a nemůžu si ho vynachválit. Je sice bez navigace, ale od toho mám navigaci TomTom
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
tak si do toma nahraj POI daewoo/chevy - https://www.chevroletclub.cz/chevrolet-poi.zipIvan píše:Mám PDA - HP iPAQ 4700 a nemůžu si ho vynachválit. Je sice bez navigace, ale od toho mám navigaci TomTom
a jedes