asi ma jeste svuj nazor, je zatim svobodnejmilosh píše:teda nevim proc nesouhlasis? kdyz je 3/4 republiky proBrainman píše:a mujpetrm píše:A za chvíli to bude i zákonem povolené i přes Klausův odpor
Svatba
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Naprostej souhlas. Bohužel je to dnes ale realitou. Proč teda nemůže instituce registrovaného partnerství platit i pro soužití na "psí knížku" se ptám já. Není to náhodou diskriminace??????Brainman píše:me to vadi, vadi mi ze se porad podsouva ze je to normalni. Normalni to neni a ja to verejne netoleruju. Nevadi mi pokud si kdokoli cokoli dela doma to je opravdu kazdeho vec, ale vadi mi kdyz se na to musim koukat a poslouchat jak je to uplne normalni.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
A jak jste přišli na to, že to není normální? Normální to možná není v naší (středo)evropské kultuře, ale vysvětlete mi, co je to "normální"? Vždyť v přírodě není homosexualita nic neobvyklého...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Já osobně proti tomu zákonu nic nemám, jsem pro. Ale (homosexuálové prominou) normální to není!Ivan píše:A jak jste přišli na to, že to není normální? Normální to možná není v naší (středo)evropské kultuře, ale vysvětlete mi, co je to "normální"? Vždyť v přírodě není homosexualita nic neobvyklého...
normální = běžný, obvyklý, pravidelný, průměrný / představující normu (viz. např. http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.p ... o/normalni). Normální je heterosexuální svazek - což je ověřeno staletími.
Homosexualita je odchylka od normálu - tj. je nenormální. A opravdu to nemyslím ve zlém nebo jako nadávku.
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Primarne je ziva priroda zalozena na reproducnim principu. Tento princip je az na nejake vyjimky je zalozen na obou pohlavnim rozmnozovani, tj. ze k nastartovani deleni bunky je potreba spojit samci a samici bunku. Tudiz priroda urcila ze budou jedinci rozdeleni na samce a samice nic mezi tim. Priroda take zaridila to ze bude existovat neco jako prirozeny vyber. Princi prirozeneho vyberu spociva v tom ze se selektuji zdravi a silni jedinci od slabych, nemocnych a nestandartnich. Tyto jedinci jsou povetsinou zbaveni moznosti se reprodukovat (nesezenou si potravu, nevyhraji v souboji o samici,atd) a to teoreticky zajistuje genetickou cistotu druhu. Clovek je v tomto ale vyjimkou, protoze za poslednich 200 let se dostalo lekarstvi do takoveho stavu ze je schopno udrzet a udrzovat jedince kteri by za normalnich podminek neprezili. A protoze se tito jedinci rozmnozuji vnaseji do genetickeho kodu dalsi a dalsi chyby ( alergici, mentalni postizeni, fyzicke postizeni a dalsi). I u homosexuality je prokazano ze ji zpusobuje jeden poskozeny chromozom.
Proto to neni normalni, z ciste prirodniho hlediska.
Proto to neni normalni, z ciste prirodniho hlediska.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
to ze je to "choroba" tak si myslim, ze za to nemozu.
a podla mna prava by malli mat tak ako "normalny" zdravy ludia.
myslim, ze sa tomu hovori tolerancia.
samozrejme iba po hranicu vychovy deti(stym uz nesuhlasim- ale to je ina debata)
ale preco by nemohli vediet o svojom zdravotnom stave, dedit po sebe, viest spolocny zivot aj na papiery?, cize v podstate vacsinu veci ako bezny manzelia.
ALE BEZ ADOPCIE DETI.
a podla mna prava by malli mat tak ako "normalny" zdravy ludia.
myslim, ze sa tomu hovori tolerancia.
samozrejme iba po hranicu vychovy deti(stym uz nesuhlasim- ale to je ina debata)
ale preco by nemohli vediet o svojom zdravotnom stave, dedit po sebe, viest spolocny zivot aj na papiery?, cize v podstate vacsinu veci ako bezny manzelia.
ALE BEZ ADOPCIE DETI.
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
Takovy pekny tema to bylo
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nemas jeste nejaky fotky manzelky? na nekterych fotkach ji to fakt slusi..milosh píše:Takovy pekny tema to bylo
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, chtěl bych vidět, jak byste se tvářili, kdyby se Vám narodilo homosexuální dítě... no, každopádně si myslím, že na adopci není nic špatného - lepší vyrovnaný homosexuální vztah než rozvrácený heterosexuální!
Nexia² project
nemam, dik za pochvaluDREAM píše:nemas jeste nejaky fotky manzelky? na nekterych fotkach ji to fakt slusi..milosh píše:Takovy pekny tema to bylo
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no to je otazka, tebe maj taky radi vid?Ivan píše:Kluci, chtěl bych vidět, jak byste se tvářili, kdyby se Vám narodilo homosexuální dítě... no, každopádně si myslím, že na adopci není nic špatného - lepší vyrovnaný homosexuální vztah než rozvrácený heterosexuální!
Dobrý večer Sraz za 35 venku už je cítit jaro
Teda já jsem dost toleratní ale podle statistiky to jsou asi 4% ale ono se o tom píše a mluví/ i tady na vebu/ jak kdyby to byla půlka populace! Je pravda,že je to i jinde v živočišné říši ale vždy to znamená slepé rameno!
To znamená je možné tolerovat ale ne propagovat a dělat z toho pomalu možný směr vývoje!
Ať nám jezdí a nezlobí
Teda já jsem dost toleratní ale podle statistiky to jsou asi 4% ale ono se o tom píše a mluví/ i tady na vebu/ jak kdyby to byla půlka populace! Je pravda,že je to i jinde v živočišné říši ale vždy to znamená slepé rameno!
To znamená je možné tolerovat ale ne propagovat a dělat z toho pomalu možný směr vývoje!
Ať nám jezdí a nezlobí
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
4% se říká, že to je, ale už se tuší, že to bude kolem 7%.
Nexia² project
A Vladko rika ze 30%Ivan píše:4% se říká, že to je, ale už se tuší, že to bude kolem 7%.