Svatba

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

milosh píše:
Brainman píše:
petrm píše:A za chvíli to bude i zákonem povolené :lol: :lol: :lol: :lol: i přes Klausův odpor :lol: :lol:
a muj
teda nevim proc nesouhlasis? kdyz je 3/4 republiky pro ;)
asi ma jeste svuj nazor, je zatim svobodnej :oops: :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Reklama

djpsx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od djpsx »

Brainman píše:me to vadi, vadi mi ze se porad podsouva ze je to normalni. Normalni to neni a ja to verejne netoleruju. Nevadi mi pokud si kdokoli cokoli dela doma to je opravdu kazdeho vec, ale vadi mi kdyz se na to musim koukat a poslouchat jak je to uplne normalni.
Naprostej souhlas. Bohužel je to dnes ale realitou. Proč teda nemůže instituce registrovaného partnerství platit i pro soužití na "psí knížku" se ptám já. Není to náhodou diskriminace??????
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

A jak jste přišli na to, že to není normální? Normální to možná není v naší (středo)evropské kultuře, ale vysvětlete mi, co je to "normální"? Vždyť v přírodě není homosexualita nic neobvyklého...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Mirek

Příspěvek od Mirek »

Ivan píše:A jak jste přišli na to, že to není normální? Normální to možná není v naší (středo)evropské kultuře, ale vysvětlete mi, co je to "normální"? Vždyť v přírodě není homosexualita nic neobvyklého...
Já osobně proti tomu zákonu nic nemám, jsem pro. Ale (homosexuálové prominou) normální to není!
normální = běžný, obvyklý, pravidelný, průměrný / představující normu (viz. např. http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.p ... o/normalni). Normální je heterosexuální svazek - což je ověřeno staletími.
Homosexualita je odchylka od normálu - tj. je nenormální. A opravdu to nemyslím ve zlém nebo jako nadávku.
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Primarne je ziva priroda zalozena na reproducnim principu. Tento princip je az na nejake vyjimky je zalozen na obou pohlavnim rozmnozovani, tj. ze k nastartovani deleni bunky je potreba spojit samci a samici bunku. Tudiz priroda urcila ze budou jedinci rozdeleni na samce a samice nic mezi tim. Priroda take zaridila to ze bude existovat neco jako prirozeny vyber. Princi prirozeneho vyberu spociva v tom ze se selektuji zdravi a silni jedinci od slabych, nemocnych a nestandartnich. Tyto jedinci jsou povetsinou zbaveni moznosti se reprodukovat (nesezenou si potravu, nevyhraji v souboji o samici,atd) a to teoreticky zajistuje genetickou cistotu druhu. Clovek je v tomto ale vyjimkou, protoze za poslednich 200 let se dostalo lekarstvi do takoveho stavu ze je schopno udrzet a udrzovat jedince kteri by za normalnich podminek neprezili. A protoze se tito jedinci rozmnozuji vnaseji do genetickeho kodu dalsi a dalsi chyby ( alergici, mentalni postizeni, fyzicke postizeni a dalsi). I u homosexuality je prokazano ze ji zpusobuje jeden poskozeny chromozom.
Proto to neni normalni, z ciste prirodniho hlediska.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
peco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peco »

to ze je to "choroba" tak si myslim, ze za to nemozu.

a podla mna prava by malli mat tak ako "normalny" zdravy ludia.
myslim, ze sa tomu hovori tolerancia.
samozrejme iba po hranicu vychovy deti(stym uz nesuhlasim- ale to je ina debata)
ale preco by nemohli vediet o svojom zdravotnom stave, dedit po sebe, viest spolocny zivot aj na papiery?, cize v podstate vacsinu veci ako bezny manzelia.
ALE BEZ ADOPCIE DETI.
milosh

Příspěvek od milosh »

Takovy pekny tema to bylo :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

milosh píše:Takovy pekny tema to bylo :lol:
mash pravdu, a zase ja :oops:
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
DREAM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DREAM »

nemas jeste nejaky fotky manzelky? na nekterych fotkach ji to fakt slusi..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak :(
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Kluci, chtěl bych vidět, jak byste se tvářili, kdyby se Vám narodilo homosexuální dítě... no, každopádně si myslím, že na adopci není nic špatného - lepší vyrovnaný homosexuální vztah než rozvrácený heterosexuální!

Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

DREAM píše:
nemas jeste nejaky fotky manzelky? na nekterych fotkach ji to fakt slusi..
nemam, dik za pochvalu :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh

Příspěvek od milosh »

Ivan píše:Kluci, chtěl bych vidět, jak byste se tvářili, kdyby se Vám narodilo homosexuální dítě... no, každopádně si myslím, že na adopci není nic špatného - lepší vyrovnaný homosexuální vztah než rozvrácený heterosexuální!
no to je otazka, tebe maj taky radi vid? :lol: :lol:
Topol

Příspěvek od Topol »

Dobrý večer :D Sraz za 35 venku už je cítit jaro ;)
Teda já jsem dost toleratní ale podle statistiky to jsou asi 4% ale ono se o tom píše a mluví/ i tady na vebu/ jak kdyby to byla půlka populace! Je pravda,že je to i jinde v živočišné říši ale vždy to znamená slepé rameno!
To znamená je možné tolerovat ale ne propagovat a dělat z toho pomalu možný směr vývoje!
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

4% se říká, že to je, ale už se tuší, že to bude kolem 7%.

Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

Ivan píše:4% se říká, že to je, ale už se tuší, že to bude kolem 7%.
A Vladko rika ze 30% :lol:
Odpovědět

Zpět na „POKEC“