Prosim prosim nejakeho hodneho majitele Leganzy, jestli by mi presne nepopsal, ktere ovladaci prvky jsou v interieru podsviceny a ktere ne?
V servisu mi totiz prave oznamili, ze tocitko na nastaveni uhlu prednich svetlometu podsvicene byt nema, stejne tak tlacitko tempomatu a mne se to nejak nezda....
Takze jeste jednou pro jistotu shrnu, co mi teda sviti a co ne...
A. SVITI
1. stredovy panel:
- tlacitka na panelu automaticke klimatizace (predpokladam, ze maji svitit vsechna, co tam jsou. Ted mi sice nesviti prava polovina, ale to mi pry opravi)
- tlacitko s cervenym trojuhelnikem
- tlacitko prednich mlhovek
- tlacitko zadnich mlhovek
2. pristrojova deska a okoli
- 4 budiky na pristrojove desce
3. dvere u ridice
- 4 tlacitka oken
B. NESVITI
1. stredovy panel:
- tlacitko tempomatu
- tlacitko stylu jizdy
- tlacitko imobilizeru (to akorat blika cervenou LEDkou, kdyz je vypnute zapalovani)
2. pristrojova deska a okoli
- ovladac uhlu prednich svetlometu (v servisu mi rekli, ze pry je to podsvetleno, jen kdyz je tam zaroven pritomen i ovladac intenzity osvetleni pristrojovky
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
, ktery tam ja nemam - je tam jen zaslepka - a dodatecne dodat se pry neda!
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
)
- obe packy kolem volantu
3. dvere u ridice
- ovladac zpetnych zrcatek
- zamykac ovladani skel ostatnich dveri
Dekuji predem ochotne dusi za informaci!
P.S.: Tak vcera jeste svitily na panelu klimatizace 4 tlacitka a dneska uz jenom 2.
![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
To prece nemuze byt nahoda?! Nevypada to spis na nejaky zkrat? BTW nema se nahodou rozsvitit ten kastlik pred spolujezdcem (pod airbagem), kdyz ho otevru?
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Doufam, ze ovladace stahovani oken u spolujezdcu svitit nemaji? Fakt nechapu, co se to deje, proc se mi to s*re od chvile, co jsem to dal do servisu...
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Jeste jednou tedy prosim Langanza-usera, aby mi prosim s jistotou rekl, co ma svitit, abych to mohl vse nahlasit v servisu, kde me dneska zatim poslali domu, protoze tu kost stabilizatoru, co mi tam vzadu rachta, nemaji skladem...
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)