Prosim prosim nejakeho hodneho majitele Leganzy, jestli by mi presne nepopsal, ktere ovladaci prvky jsou v interieru podsviceny a ktere ne?
V servisu mi totiz prave oznamili, ze tocitko na nastaveni uhlu prednich svetlometu podsvicene byt nema, stejne tak tlacitko tempomatu a mne se to nejak nezda....
Takze jeste jednou pro jistotu shrnu, co mi teda sviti a co ne...
A. SVITI
1. stredovy panel:
- tlacitka na panelu automaticke klimatizace (predpokladam, ze maji svitit vsechna, co tam jsou. Ted mi sice nesviti prava polovina, ale to mi pry opravi)
- tlacitko s cervenym trojuhelnikem
- tlacitko prednich mlhovek
- tlacitko zadnich mlhovek
2. pristrojova deska a okoli
- 4 budiky na pristrojove desce
3. dvere u ridice
- 4 tlacitka oken
B. NESVITI
1. stredovy panel:
- tlacitko tempomatu
- tlacitko stylu jizdy
- tlacitko imobilizeru (to akorat blika cervenou LEDkou, kdyz je vypnute zapalovani)
2. pristrojova deska a okoli
- ovladac uhlu prednich svetlometu (v servisu mi rekli, ze pry je to podsvetleno, jen kdyz je tam zaroven pritomen i ovladac intenzity osvetleni pristrojovky

, ktery tam ja nemam - je tam jen zaslepka - a dodatecne dodat se pry neda!

)
- obe packy kolem volantu
3. dvere u ridice
- ovladac zpetnych zrcatek
- zamykac ovladani skel ostatnich dveri
Dekuji predem ochotne dusi za informaci!
P.S.: Tak vcera jeste svitily na panelu klimatizace 4 tlacitka a dneska uz jenom 2.

To prece nemuze byt nahoda?! Nevypada to spis na nejaky zkrat? BTW nema se nahodou rozsvitit ten kastlik pred spolujezdcem (pod airbagem), kdyz ho otevru?

Doufam, ze ovladace stahovani oken u spolujezdcu svitit nemaji? Fakt nechapu, co se to deje, proc se mi to s*re od chvile, co jsem to dal do servisu...

Jeste jednou tedy prosim Langanza-usera, aby mi prosim s jistotou rekl, co ma svitit, abych to mohl vse nahlasit v servisu, kde me dneska zatim poslali domu, protoze tu kost stabilizatoru, co mi tam vzadu rachta, nemaji skladem...