Co vsechno ma byt pri zapnutych svetlech podsvetleno?
Moderátor: Blue Lanos
Co vsechno ma byt pri zapnutych svetlech podsvetleno?
Mam takovy tuseni, ze mi toho sviti nejak malo a ze montaz radia nedopadla zcela bez nasledku... Takze shrnu, co sviti mne a prosim kohokoliv o doplneni, co jeste ma svitit:
Na stredovem panelu IMHO maji svitit vsechna tlacitka na panelu automaticke klimatizace (Ta mi jeste nedavno svitila, ted mi sviti je skupina 4 tlacitek vpravo. ), dale z tlacitek na vrchu stredoveho panelu mi sviti pouze tlacitko s trojuhelnikem a predni a zadni mlhovky. A co ostatni, ty taky maji byt podsvetleny (tlacitka tempomatu, stylu jizdy a secure)?
Na pristrojove desce sviti akorat 4 budiky, co ovladaci packy kolem volantu, tam neni nic podsvetleno?
No a nakonec madla dveri, tam mi sviti akorat okna 4 dveri, zbytek nema svitit?
A co tlacitko pro nastaveni uhlu prednich svetlometu, tez neni podsviceno? Ja jen, ze kdyz jedu za tmy, tak se to poslepu docela blbe ovlada...
Ve stredu to davam znova do servisu, tak mi prosim nekdo povezte, co mi nesviti a svitit ma, at to mohu nahlasit... Diky!
Na stredovem panelu IMHO maji svitit vsechna tlacitka na panelu automaticke klimatizace (Ta mi jeste nedavno svitila, ted mi sviti je skupina 4 tlacitek vpravo. ), dale z tlacitek na vrchu stredoveho panelu mi sviti pouze tlacitko s trojuhelnikem a predni a zadni mlhovky. A co ostatni, ty taky maji byt podsvetleny (tlacitka tempomatu, stylu jizdy a secure)?
Na pristrojove desce sviti akorat 4 budiky, co ovladaci packy kolem volantu, tam neni nic podsvetleno?
No a nakonec madla dveri, tam mi sviti akorat okna 4 dveri, zbytek nema svitit?
A co tlacitko pro nastaveni uhlu prednich svetlometu, tez neni podsviceno? Ja jen, ze kdyz jedu za tmy, tak se to poslepu docela blbe ovlada...
Ve stredu to davam znova do servisu, tak mi prosim nekdo povezte, co mi nesviti a svitit ma, at to mohu nahlasit... Diky!
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Reklama
No tak v servisu by ti měli vyměnit všechny žárovky co jsou potřeba prostě řekneš dost mi toho nevítí na přístrojovce opravte to (takhle to chodí u nás a mi si najdem všechno co má svítit a nesvítí a to vyměníme ) jen je problém hlavně u vypínačů jsou mikro žárovky který jsou pájený a není běžné aby je někdo měl na skladě a patlal se s tím . samozřejmě že ovládání sklonu světel musí svítit stejně jako všechny ostatní vypínače na dveřích svítí myslím jen ovladače stahování a páčky kolem volantu nesvítí když tak koukám na ten tvůj popis tak na přístrojovce asi je vše OK a jen ty klima a spínače nesvítí podsvícení imo ale jinak asi všechno oni si s tím poradí (doufám )
Dik za povzbuzeni a info, zitra (vlastne dneska) jim to vsechno pekne nadiktuju, snad to napodruhe dopadne uz OK...
Prosim prosim nejakeho hodneho majitele Leganzy, jestli by mi presne nepopsal, ktere ovladaci prvky jsou v interieru podsviceny a ktere ne?
V servisu mi totiz prave oznamili, ze tocitko na nastaveni uhlu prednich svetlometu podsvicene byt nema, stejne tak tlacitko tempomatu a mne se to nejak nezda....
Takze jeste jednou pro jistotu shrnu, co mi teda sviti a co ne...
A. SVITI
1. stredovy panel:
- tlacitka na panelu automaticke klimatizace (predpokladam, ze maji svitit vsechna, co tam jsou. Ted mi sice nesviti prava polovina, ale to mi pry opravi)
- tlacitko s cervenym trojuhelnikem
- tlacitko prednich mlhovek
- tlacitko zadnich mlhovek
2. pristrojova deska a okoli
- 4 budiky na pristrojove desce
3. dvere u ridice
- 4 tlacitka oken
B. NESVITI
1. stredovy panel:
- tlacitko tempomatu
- tlacitko stylu jizdy
- tlacitko imobilizeru (to akorat blika cervenou LEDkou, kdyz je vypnute zapalovani)
- ovladac uhlu prednich svetlometu (v servisu mi rekli, ze pry je to podsvetleno, jen kdyz je tam zaroven pritomen i ovladac intenzity osvetleni pristrojovky , ktery tam ja nemam - je tam jen zaslepka - a dodatecne dodat se pry neda! )
- obe packy kolem volantu
3. dvere u ridice
- ovladac zpetnych zrcatek
- zamykac ovladani skel ostatnich dveri
Dekuji predem ochotne dusi za informaci!
P.S.: Tak vcera jeste svitily na panelu klimatizace 4 tlacitka a dneska uz jenom 2. To prece nemuze byt nahoda?! Nevypada to spis na nejaky zkrat? BTW nema se nahodou rozsvitit ten kastlik pred spolujezdcem (pod airbagem), kdyz ho otevru? Doufam, ze ovladace stahovani oken u spolujezdcu svitit nemaji? Fakt nechapu, co se to deje, proc se mi to s*re od chvile, co jsem to dal do servisu...
Jeste jednou tedy prosim Langanza-usera, aby mi prosim s jistotou rekl, co ma svitit, abych to mohl vse nahlasit v servisu, kde me dneska zatim poslali domu, protoze tu kost stabilizatoru, co mi tam vzadu rachta, nemaji skladem...
V servisu mi totiz prave oznamili, ze tocitko na nastaveni uhlu prednich svetlometu podsvicene byt nema, stejne tak tlacitko tempomatu a mne se to nejak nezda....
Takze jeste jednou pro jistotu shrnu, co mi teda sviti a co ne...
A. SVITI
1. stredovy panel:
- tlacitka na panelu automaticke klimatizace (predpokladam, ze maji svitit vsechna, co tam jsou. Ted mi sice nesviti prava polovina, ale to mi pry opravi)
- tlacitko s cervenym trojuhelnikem
- tlacitko prednich mlhovek
- tlacitko zadnich mlhovek
- 4 budiky na pristrojove desce
3. dvere u ridice
- 4 tlacitka oken
B. NESVITI
1. stredovy panel:
- tlacitko tempomatu
- tlacitko stylu jizdy
- tlacitko imobilizeru (to akorat blika cervenou LEDkou, kdyz je vypnute zapalovani)
- ovladac uhlu prednich svetlometu (v servisu mi rekli, ze pry je to podsvetleno, jen kdyz je tam zaroven pritomen i ovladac intenzity osvetleni pristrojovky , ktery tam ja nemam - je tam jen zaslepka - a dodatecne dodat se pry neda! )
- obe packy kolem volantu
3. dvere u ridice
- ovladac zpetnych zrcatek
- zamykac ovladani skel ostatnich dveri
Dekuji predem ochotne dusi za informaci!
P.S.: Tak vcera jeste svitily na panelu klimatizace 4 tlacitka a dneska uz jenom 2. To prece nemuze byt nahoda?! Nevypada to spis na nejaky zkrat? BTW nema se nahodou rozsvitit ten kastlik pred spolujezdcem (pod airbagem), kdyz ho otevru? Doufam, ze ovladace stahovani oken u spolujezdcu svitit nemaji? Fakt nechapu, co se to deje, proc se mi to s*re od chvile, co jsem to dal do servisu...
Jeste jednou tedy prosim Langanza-usera, aby mi prosim s jistotou rekl, co ma svitit, abych to mohl vse nahlasit v servisu, kde me dneska zatim poslali domu, protoze tu kost stabilizatoru, co mi tam vzadu rachta, nemaji skladem...
Takže našli kost stabilizátoru ??? To je dobrý to není drahý a žárovky prostě praskají často se nám stává že nesvítí část panelu tak ho rozebereme a vy,ěníme ty co nesvítí a po složení zjistíme že nesvítí ten zbytek co ještě před 15 minutama svítilo koukal sem se dneska na jednu Legu v práci rozhodně nesvítí imobil ale regulace svěětel podle mě má svítit a je jedno jestli je s ovládáním intenzity osvětlení ta co sem na ní koukal bohužel nesvítila ani na ovádání ani na reostatu
Jó to znám.Takhle jsem jednou rozdělal přístrojovku u Felicie kvůli žárovce a potom to jelo do servisu,přestali jít hodinypetrm píše:Takže našli kost stabilizátoru ??? To je dobrý to není drahý a žárovky prostě praskají často se nám stává že nesvítí část panelu tak ho rozebereme a vy,ěníme ty co nesvítí a po složení zjistíme že nesvítí ten zbytek co ještě před 15 minutama svítilo koukal sem se dneska na jednu Legu v práci rozhodně nesvítí imobil ale regulace svěětel podle mě má svítit a je jedno jestli je s ovládáním intenzity osvětlení ta co sem na ní koukal bohužel nesvítila ani na ovádání ani na reostatu
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
...myslis? Presne to mi to totiz napsal Richard a presne to jsem tlumocil poprvy v servisu. Misto toho mi vymenili vejfuk, brzdovy bubny a gumovy dorazy, bratru za cca 14 500,- A ted teprve prijde na radu (snad!) ten skutecny zdroj bouchani...petrm píše:Takže našli kost stabilizátoru ??? To je dobrý to není drahý
Rad bych to ale vedel na beton, abych se pripadne mohl se servisakem hadat. Takze prosim kohokoliv, az sedne navecer ci vecer do svy Legy a rozhne svetla, at se mrkne, jestli mu sviti knoflik tempomatu + stylu jizdy (u me je to puleny knoflik vlevo na stredovym panelu nahore) a vlevo pod volantem tocitko pro uhel prednich svetlometu? Diky predem za namahu, fakt mi tim pomuzete, protoze v servisnim manualu ani katalogu soucastek nic takovyho neni (podle nich jsem akorat poznal, ze mi nekdo vybrakoval lampicku v kastliku pred spolujezdcem... a na inetu jsem taky na to tema nic neobjevil. )petrm píše:a žárovky prostě praskají často se nám stává že nesvítí část panelu tak ho rozebereme a vy,ěníme ty co nesvítí a po složení zjistíme že nesvítí ten zbytek co ještě před 15 minutama svítilo koukal sem se dneska na jednu Legu v práci rozhodně nesvítí imobil ale regulace svěětel podle mě má svítit a je jedno jestli je s ovládáním intenzity osvětlení ta co sem na ní koukal bohužel nesvítila ani na ovádání ani na reostatu
A ta galerie je kde??? Koukam, do "Daewoo galerie - Showroom" - tam nic ale neni...whisky22 píše:neviem ako vlozit fotky. ale je to vo fotogalerii Leganza, co ma svietit
EDIT: Jsem sklerotik, na odkaz na Fotogalerii nahore jsem v tu chvili uplne zapomnel. Diky za nazorne fotecky, jeste mi prosim vyjasni ty nejasnosti popisovane nize a ja uz prestanu zadonit...
Naposledy upravil(a) Slam dne pát bře 10, 2006 12:40, celkem upraveno 1 x.
Super, presne tohle jsem potreboval! Nasel jsem podle cisla i zbyle 2 obrazky. Ted jeste, jestli ma na tuty svitit ten ovladac uhlu svetel pod volantem, i kdyz je tam sam (bez ovladace intenzity osvetleni prostrojovky)? A na tom obrazku dveri neni poznat, jestli maji svitit jen skla, nebo i nastavovani zrcatek a zamek na ridicove dverich? A pak uz dam pokoj...
- whisky22
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam ovladac uhlu svetiel spolu s ovladacom intenzity osvetlenia a svietia mi obidva, ale ked ho vytiahnes a rozoberies, tak tam uvidis, ci tam je ziarovka. Podla mna ma svietit. Ja som menil skoro vsetky male ziarovicky, lebo mi 80 % nesvietilo.Slam píše:Super, presne tohle jsem potreboval! Nasel jsem podle cisla i zbyle 2 obrazky. Ted jeste, jestli ma na tuty svitit ten ovladac uhlu svetel pod volantem, i kdyz je tam sam (bez ovladace intenzity osvetleni prostrojovky)? A na tom obrazku dveri neni poznat, jestli maji svitit jen skla, nebo i nastavovani zrcatek a zamek na ridicove dverich? A pak uz dam pokoj...
Co sa tyka dveri, tak tam svietia len ovladace na okna.
U toho stredoveho panelu na klimu tlacitko vyhrievania zadneho skla a zrkadiel svieti a nad nim svieti este kontrolka ze je to zapnute.
"Milan" Leganza 2,0 CDX full vybava, color 69U, LPG Lovato-Lovtec, model98, 183000 km + Babetta r.1995
Diky za vycerpavajici odpoved! JJ, u klimy mi ted sviti akorat posledni 2 tlacitka vpravo (a u toho vyhrivani oken a zrcatek i ta cervena kontrolka). Ostatni postupne svitit prestalo v rozmezi par dnu...
Jeste teda, jestli muzu, posledni otazecka - u toho posledniho tlacitka v rade s napisem SECURITY blika jen ta cervena kulata LEDka, nebo je take napis tohoto tlacitka podsvicen, kdyz zapnu svetla?
Jeste teda, jestli muzu, posledni otazecka - u toho posledniho tlacitka v rade s napisem SECURITY blika jen ta cervena kulata LEDka, nebo je take napis tohoto tlacitka podsvicen, kdyz zapnu svetla?
Naposledy upravil(a) Slam dne pát bře 10, 2006 13:03, celkem upraveno 1 x.
- whisky22
- Kontaktovat uživatele:
Slam píše:Diky za vycerpavajici odpoved! JJ, u klimy mi ted sviti akorat posledni 2 tlacitka vpravo (a u toho vyhrivani oken a zrcatek i ta cervena kontrolka). Ostatni postupne svitit prestalo v rozmezi par dnu...
Jeste teda, jestli muzu, posledni otazecka - u toho posledniho tlacitka v rade s napisem SECURITY blika jen ta cervena kulata LEDka, nebo je take napis toho tlacitka podsvicen, kdyz zapnu svetla?
len ta ledka blika
"Milan" Leganza 2,0 CDX full vybava, color 69U, LPG Lovato-Lovtec, model98, 183000 km + Babetta r.1995
Diik! Fakt uz posledni dotaz na tohle tema - ty ovladace oken maji svitit na VSECH dverich? Sviti mi ted totiz jen u ridice... A jsou vsechny ty zarovicky stejne?whisky22 píše:len ta ledka blika