Dík za každou radu
Moderátor: Blue Lanos
Toto řešení je jenom chvilkové.Je potřeba vyměnit těsnící gumy oken.palikx píše:No tohle je problem.jedine rozebrat predni dvere a komplet prostrikat zamky ne jen ty co do nich strkas klic ale i to co drzi dvere zavrene.stava se ted ze voda ktera zatece kolem okna stece do zamku a ten se nechce zamknout.nebo to dej na 2 dni do tepla.
Je to originál, a zatial sa mi nestalo, že by sa sám zamkol. Aj to odomykanie je veľmi sporadické. Za celú zimu sa mi to nestalo ani raz, a teraz behom dvoch týždňov dva krát.petrm píše:Jde o to jestli je ten centrál originál nebo doělanej jestli je originál může být problém v elektrice jestli je dodělaný a třeba jen dálka tak bude problém s nastavením táhla
No, schému som pozeral, ale je to literatúra ktorá mi moc nehovorí. Skôr by som povedal, že sa tomu prd rozumiem.Ardy píše:Ivko ak to máš origi skontroluj káble a motorček na strane vodiča. Len ten je ovládací. Riadiaca elektronika je na pravej strane pri prahu. Vyzerá to ako relé. Kukni si schému zapojenia na tejto stránke.
Budeš mať nuiekde studený spoj. musíš vystopovať 5 káblikov od motorčeka k centrále.
Ja som ani neplánoval nejaké väčšie rozoberanie elektriky. Len hodiť pokus, rozobrať dvere a pozrieť nejaké kontakty okolo motorčeka, či nie sú nejaké podozrivé, atď.petrm píše:Tak řídící jednotka centrálu je na pravé straně pod plastem co kryje sloupek u pravé spolujezdcovi nohy a motorek co to řídí je v řidičových dveřích nikde jinde než motorek , jednotka , a kabeláž to být nemůže![]()
![]()
:lol:a jestli se nevyznáš ve schématu tak se na to vykašli a dovez to do servisu aby ti to zkontrolovali
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |