Nubira
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
To samé dělá i mě, jedu rychlejc, rozsvítí se mi service a klesne když spadne rychlost,nebo zařadim..Jeden chlápek na vrakovišti mi vysvětloval, že je opotřebované ňáké to táhlo plynu, a že v určitých otáčkách je už opotřebované nebo tak, ale moc sem ho nepochopil, tak taky nevim...Zkus vyčistit škrtící klapku a krokovej motorek to někdy taky pomůže..
Nubira HB 2.0 CDX, r.v.98, plná výbava
No jedine co mi napada ze mohl myslet odbornik tak potenciometr skrt.klapky.ale takhle se projevuje lambda takze asi diagnostika a pak vymena.dnes jiz vime ze se nemusi kupovat original ale je vic vyrobcu .
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Mě to taky čas od času zasvítí. Zezačátku jsem vždycky vyhodil na neutrál a po chvililince to zhaslo( cca 5-10 sec). Vysledoval jsem , že to dělá když jedu delší dobu ustálenou rychlostí na stejně sešlápnutý plyn . Je jedno jestli jedu 100 nebo 140...... Takže jsem zjistil , že když na dálnici často předjíždím a zase spomaluji , tak to neblikne ani jednou , když jedu šetřivou , okolo 120, tak se někdy rozsvítí. Takže moje nová metoda je , když se ve 120 rozsvítí , přidám a zhasne hned. Asi se změní poměr plynů ve výfuku a lambda začne reagovat , takže je to asi tou lambdou ......... Kluci jestli se vám na sraz povede vzít diagnostiku , bylo by super.
Jinak mi to nějak extra nevadí , dělá to fakt málokdy , v normálním provozu nikdy , jen někdy na dálnici. Může to uplně přestat jet ? Chci v létě do Chorvatska a labdu měnit nehodlám ............
Jinak mi to nějak extra nevadí , dělá to fakt málokdy , v normálním provozu nikdy , jen někdy na dálnici. Může to uplně přestat jet ? Chci v létě do Chorvatska a labdu měnit nehodlám ............
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Tak všechny to rozhodně nedělají . Je to závada která by se měla odstranit . Auto asi jen tak jet nepřestane ale může se poškodit katalizátor a ten může nakonec ucpat výfuk natolik ža motor zdechne a nepůjde natočit . Jde o to , že lambda sice ukazuje a chybu rozsvítí až když se delší dobu nemění signál což je chyba jelikož má mít sínusový signál a jde o to když se "zasekává " tak jestli i hodnoty co ukazuje když měří jsou správné a né nějak posunuté proti tomu co je skutečnost
me kdyby svitilo check tak dostanu panickej zachvat ... vsechny to opravdu nedelaji...
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Dream má pravdu, dnes jsem jel ustálenou rychlostí cca 140 asi 100 km na tempomat a nic neblikalo, asi bych taky chytil psotník, kdyby mi začal blikat CHECK ještě teď bouchám do dřeva že nic
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Hold máte dobrý LAMBDY
...Ale nechápu , proč by se měl ucpat výfuk , snad katalizáror? Mimochodem , jak se projevuje , že se ucpává, doufám , že ne najednou , ale dá o sobě vědět postupně. Jak jsem teď měnil výfuk, koukal jsem do katu a pohledově ta včelí plástev vypadá OK , určitě průchozí , svítil jsem tam baterkou.....
...Ale nechápu , proč by se měl ucpat výfuk , snad katalizáror? Mimochodem , jak se projevuje , že se ucpává, doufám , že ne najednou , ale dá o sobě vědět postupně. Jak jsem teď měnil výfuk, koukal jsem do katu a pohledově ta včelí plástev vypadá OK , určitě průchozí , svítil jsem tam baterkou.....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Ale to nestaci , musis si vlezt dovnitr a podivat se do okrajuTomáš píše:Hold máte dobrý LAMBDY
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG