Reproduktory

Moderátor: Blue Lanos

mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

tiez som minuly tyzden skusal komponentne repro Hertz 165 na radiu Clarion a SONY a hralo to super (so SONY lepsie ako s Clarionom), hlavne zvuk co isiel zo stredobasoveho repra. super spica. ale uz ich nemam :? a aj design je super (originalny).
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Reklama

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

Radoslav Hološka píše:Kluci,ja som kupil do nasej novej Leganzy predne aj zadne repro zn. HERTZ. Taky zvuk ako maju bez zosilnovaca ste este asi nepoculi. Je to spicka. Predne 16,5cm komponentne + vyskove do palubovky a zadne ovaly 6x9". Uz mam objednane aj radio VDO DAYTON 4x55W + CD menic + dialkove ovladanie. Myslim,ze za mensi peniaz spickova hudba.
Aaaale poculi v sobotu som ale 13cm montoval emkasovi do lanosa a tie ovaly co mas mu pojde do zadu zachvilu :lol: Ja mam zase DCX165 v zadu :lol:

Joooo a zvuk spickovej za tu cenu!!!!
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
srstka

reproduktory

Příspěvek od srstka »

Nezapomen na výšku repra, jinak se Ti bude o něj zastavovat sklo. Jde totiž až dolu.
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

jo a hraje to super, a vcul sme montovali do jedneho Lanosa dopredu aj do zadu repro HERTZ a fakt je to super muzicka bez zosika.
v predu dsk 130 a vzadu dcx 165. a ked sa rozohraju tak az potom to bude parada :D . samozrejme sme aj tlmili predne dvere a vsetky plasty v aute sme olepili itolacnou pasnou aby pri basoch o seba nebuchali a nedrncalo to ako na konskom voze :lol: :lol: .

no a ja sa xystam na skusku montovat zatial iba repro od bluuea pac som sa vyhadzal s penazi strasne :cry: .
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
goror

Re: reproduktory

Příspěvek od goror »

srstka píše:Nezapomen na výšku repra, jinak se Ti bude o něj zastavovat sklo. Jde totiž až dolu.
myslis skor hlbku :D
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
peter NR

Re: reproduktory

Příspěvek od peter NR »

goror píše:
srstka píše:Nezapomen na výšku repra, jinak se Ti bude o něj zastavovat sklo. Jde totiž až dolu.
myslis skor hlbku :D
tiez si myslim ze tie plastove vylisky tam niesu na srandu, nejak som to neskumal ale pametam si ze do espera sme davali pod 13 mdf- kove kruhy kvoli vyske- pardon hlbke... ak by som to aj montoval priamo do dveri dal by som tam nejake prekrytie zvrchu aby ti voda nestekala priamo na repro...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
swatch

Příspěvek od swatch »

Tak už to mám hotové. Rádio Clarion DXZ658RMP 4x53w-parádní rádio (doporučuji),reproduktory Clarion vzadu 16,5cm 3-pásmové 200w, ve předu 13cm komponentní systém 180w s výškama na dveřích vedle zrcátek. A hraje to fak úžasně!!! To rádio klidně zvládne silnější repráky a subwoofer.
Daewoo Espero 1,8 MPI 70kw 7 let,plná výbava
Prostě bezva autíčko,jen kdyby mělo sklopné zad. sedadla :-)
ppp

Příspěvek od ppp »

Ja som v espere u spolujazdca dal bez problemov 16,5 pio koax do origo tapacirov. Ale u vodica sa biju s tlacidlom otvarania kufra a nijakovsky som to nevedel poriesit.
Noxx

Příspěvek od Noxx »

a co ta hlbka ? kolko je to cm ?
peter NR

Příspěvek od peter NR »

No ja mám v predných dverách 16-ky Carpowery, sú priamo v tom plechu dverí, dieru som prisposobil a takisto tie prelisy som vyplnil takou tuhnúcou hmotou - ak nájdem ešte obal môžem dať foto... Carpowery som vybral práve kvôli výške - teda hĺbke 4,5 cm - je to na milimeter od okna a čo sa týka spínača kufra ako spomínal PPP, ten je tiež asi 3mm od hrany repro - ALE SADLO ...a hrajú super!
Keď vyberieš pôvodné repro aj s tým plastom, tak je tam tuším 4,6 cm od hrany plechu po okno - keď je celkom otvorené... ak sa ti podarí tam dostať podložky - máš viac ;)
Noxx

Příspěvek od Noxx »

2 peter NR - dik za info uz len najst dobre repraky eh :)
ppp

Příspěvek od ppp »

peter NR -> tie carpowery mas ako pripevnene? Teda na co? Na plech dveri, alebo na tapacir?
Ja mam pionerov na tapacire a proste konektor, ktory ide do spinaca kufra je uz na urovni membrany a proste to dobre nesedi. Da sa s tym zit, ale ten vypinac je trochu povysunuty.
peter NR

Příspěvek od peter NR »

ppp píše:peter NR -> tie carpowery mas ako pripevnene? Teda na co? Na plech dveri, alebo na tapacir?
Ja mam pionerov na tapacire a proste konektor, ktory ide do spinaca kufra je uz na urovni membrany a proste to dobre nesedi. Da sa s tym zit, ale ten vypinac je trochu povysunuty.
Na plechu... ;)
Keď budem mať dolu tap. tak ti to sfotím...
ppp

Příspěvek od ppp »

Aha tak preto si mal problem s ich hlbkou. Ale zase ti sedi tlacitko na kufor :).
Noxx

Příspěvek od Noxx »

co myslite bude problem dat tieto http://www.autoradia.sk/product_info.ph ... 343beb1688 repro do prednych dveri koli ich hlbke ?
...
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“