Autorádio - montáž

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Mikimiki
Kontaktovat uživatele:

Autorádio - montáž

Příspěvek od Mikimiki »

Ahoj všichni. Koupil jsem včera Matýska chci tam dát autorádio. Nějak mi ale nejde odstranit zaslepovací plast na palubovce. Nevíte někdo, jak na to? Díky...
Reklama

Joska

Příspěvek od Joska »

zdravim, uz se to tu taky nekde probiralo
ale nevadi
musis sundat celej cernej plast z palubovky, jsou to dva sroubky u budiku a jeden je na dne schranky pod radiem (mozna jsou tam jeste dva pod pristrojovkou ale to si nepamatuju presne) pak ten plast chytnes nehty a vycuknes ho ven z takovejch caprcliku.
ta zaslepka na radio je prichycena dvema srouby, ktery soucasne drzi ramecek radia. zpatky je to opacne nasadit na caprcliky, dorazit a prisroubovat
hodne zdaru
Joska Turnov SE 0,8 RED 1999
prodám na díly/opravu
http://www.motomencl.cz
http://kemp.kvalitne.cz
http://www.hpsporting.cz
Docent

Příspěvek od Docent »

Kde nepomůže hrubá síla, pomůže ještě větší síla, kde nepomůže kladivo, pomůže pořádný kladivo :lol: !
Hein

Příspěvek od Hein »

S rádime přeju hodně zdaru....asi tam nebude ISO konektor,20 minut práce s pájkou + cca 120kč to zvládne.
S rádiem ale nejzdi do Polska,a už vůbec ne do Gdaňsku na památník Westerplate!Mě tam Sonáče s MP3 ukradli i bez tatranky..... :(
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Ja postaval s Matizem v Gdansku i Gdyni a nastesti jsem ho vzdy nasel ve stavu v jake byl opusten...
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Docent

Příspěvek od Docent »

jj, ale před Tvým Matizem Poláci postávali v tichém úžasu a nebyli schopni pohybu ;) .
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Nejsi daleko od pravdy - takto to vypadalo v Katowicich:

Obrázek
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Rumcajs

Iso konektor

Příspěvek od Rumcajs »

[quote="Albert_Hein"]S rádime přeju hodně zdaru....asi tam nebude ISO konektor,20 minut práce s pájkou + cca 120kč to zvládne.

Chci si dát do Matize rádio a opravdu tam není ISO konektor. Nemá někdo schéma jak to přepájet? Kde se dá sehnat Iso konektor?
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Mě dávali autorádio do auta v servisu při koupi. Trvalo to asi půl hodiny - ISO konektor naštěstí měli, teda spíš redukci.
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“