orosovanie okien
Moderátor: Blue Lanos
orosovanie okien
od určitej doby sa mi orosujú sklá, ESPERO mám krátko, hľadal som nejaký filter (peľový,..............),nič som nenašiel
dajte rady "ďakujem"
dajte rady "ďakujem"
- Reklama
Pred Esperem jsem mel Asconu a v ni behem jizdy normalne samovolne proudil z vydechu vzduch tak, ze treba pri desti se okna zapotili jen vyjimecne (4 osoby - pomala jizda) U Espera me to taky trochu prekvapilo a pri jizde musim mit prakticky trvale zapnuty ventilator alespon na 1 pozici, jinak se v aute za chvilku neda dejchat. (samozrejme zavrena okna) Pylovy filtr Espero pravdepodobne nema.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Podla mojich skusenosti Espero fakt rosi trocha viac, skus pozret ci nemas upchaty odtok vody z priestoru od nasavania ventilatora (tam kde je aj mech. stieracov) - potom to v podstate stale nasava vlhky vzduch do interieru, mal som tento problem na P405...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Dobré ráno Venku zatím tma a 16 stupňů
Všechny rady platí zvlášť ta klima! Pochopitelně v uzavřeným prostoru s větším počtem lidí stoupá i relativní vlhkost a klima fouká suchý vzduch.
Ale velmi důležitý je mýt okna a používat přípravky proti pocení
Ve vzduchu je spousta sajrajtu který ani nevidíš a člověk výdechuje i tuky.A kdo kouří tak když nebude mýt okna tak zachvíli ani ven neuvidí Čité okno a dobrý přípravek nedovolí vytváření miniaturních kapiček ale vytváří se souvislý vodní film přez který je vidět
Ať nám jezdí a nezlobí
Všechny rady platí zvlášť ta klima! Pochopitelně v uzavřeným prostoru s větším počtem lidí stoupá i relativní vlhkost a klima fouká suchý vzduch.
Ale velmi důležitý je mýt okna a používat přípravky proti pocení
Ve vzduchu je spousta sajrajtu který ani nevidíš a člověk výdechuje i tuky.A kdo kouří tak když nebude mýt okna tak zachvíli ani ven neuvidí Čité okno a dobrý přípravek nedovolí vytváření miniaturních kapiček ale vytváří se souvislý vodní film přez který je vidět
Ať nám jezdí a nezlobí
Ja som mal tento problem na esprese a musel som vycistit oba odtoky a odstrihnut prevetnive spatne klapkny v nich . Zapchaju sa a ... Este ma caka vycistenie kurenia, mal by existovat na to sprej. Som zvedavy na ten bordel co tam bude...peter NR píše:Podla mojich skusenosti Espero fakt rosi trocha viac, skus pozret ci nemas upchaty odtok vody z priestoru od nasavania ventilatora (tam kde je aj mech. stieracov) - potom to v podstate stale nasava vlhky vzduch do interieru, mal som tento problem na P405...
Mna stve ze ked mam vzadu ludi zahmlieva sa mi okno a navyse trochu tam chyba kurenie teraz som objavil taketo nieco vo http://www.conrad-sk.com v atodoplnkoch
Automobilový vykurovací ventilátor
Tvarovo pekný vykurovací ventilátor s keramickou technológiou. Ohrievač vzduchu môže byť pripojený separátne. Ideálny pre rozmrazovanie skiel, ale rovnako môže byť použitý ako ohrievač nôh, atď. Výhodný súčiniteľ účinnosti vďaka keramickému topnému telesu. Je vybavený zástrčkou pre zapaľovač. Prevádzkové napätie 12 V, príkon max. 150 W, rozmery (D x Š x V): 140 x 125 x 50 mm.
nemate niekto z niecim podobnym skusenosti alebo neviete o konkurencii :0)
Tvarovo pekný vykurovací ventilátor s keramickou technológiou. Ohrievač vzduchu môže byť pripojený separátne. Ideálny pre rozmrazovanie skiel, ale rovnako môže byť použitý ako ohrievač nôh, atď. Výhodný súčiniteľ účinnosti vďaka keramickému topnému telesu. Je vybavený zástrčkou pre zapaľovač. Prevádzkové napätie 12 V, príkon max. 150 W, rozmery (D x Š x V): 140 x 125 x 50 mm.
Espero 1.5 DOHC 16ventil
Pěkný dobrý večer Klid -4 =blbá zima
Už jsem to psal.Pochopitelně čím teplejší vzduch tím pojme víc vody!
Ale zase na druhou stranu ty vystoupíš z přehřátého auta jednou nebo párkrát a když ne angína tak chřipka určitě je na světě
Nejlepší je opravdu přiměřené topení a ošetřená okna proti pocení!A když to nepomahá tak radši mírně pootevřít okénko!
Ať nám jezdí a nezlobí
Už jsem to psal.Pochopitelně čím teplejší vzduch tím pojme víc vody!
Ale zase na druhou stranu ty vystoupíš z přehřátého auta jednou nebo párkrát a když ne angína tak chřipka určitě je na světě
Nejlepší je opravdu přiměřené topení a ošetřená okna proti pocení!A když to nepomahá tak radši mírně pootevřít okénko!
Ať nám jezdí a nezlobí
Presne niečo také som hľadal - nájsť mu vhodné miesto a potom už len ovládať cez DO - a ráno bude aspoň trocha teplejšie...cozee píše:Mna stve ze ked mam vzadu ludi zahmlieva sa mi okno a navyse trochu tam chyba kurenie teraz som objavil taketo nieco vo http://www.conrad-sk.com v atodoplnkoch
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
Pěkný večer Furt blbá zimapeter NR píše:Presne niečo také som hľadal - nájsť mu vhodné miesto a potom už len ovládať cez DO - a ráno bude aspoň trocha teplejšie...cozee píše:Mna stve ze ked mam vzadu ludi zahmlieva sa mi okno a navyse trochu tam chyba kurenie teraz som objavil taketo nieco vo http://www.conrad-sk.com v atodoplnkoch
Jó beru ale dej bacha na baterku!
Já když měl Espace tak jsem měl nezávislé topení a taky se mi stalo,že jsem přišel ráno k autu sice teplo ale baterka byla hotová a já nenastartoval
Ať nám jezdí a nezlobí