dajte rady "ďakujem"
Moderátor: Blue Lanos
Ja som mal tento problem na esprese a musel som vycistit oba odtoky a odstrihnut prevetnive spatne klapkny v nich . Zapchaju sa a ... Este ma caka vycistenie kurenia, mal by existovat na to sprej. Som zvedavy na ten bordel co tam bude...peter NR píše:Podla mojich skusenosti Espero fakt rosi trocha viac, skus pozret ci nemas upchaty odtok vody z priestoru od nasavania ventilatora (tam kde je aj mech. stieracov) - potom to v podstate stale nasava vlhky vzduch do interieru, mal som tento problem na P405...
Presne niečo také som hľadal - nájsť mu vhodné miesto a potom už len ovládať cez DO - a ráno bude aspoň trocha teplejšie...cozee píše:Mna stve ze ked mam vzadu ludi zahmlieva sa mi okno a navyse trochu tam chyba kurenie teraz som objavil taketo nieco vo http://www.conrad-sk.com v atodoplnkoch
Automobilový vykurovací ventilátor
Tvarovo pekný vykurovací ventilátor s keramickou technológiou. Ohrievač vzduchu môže byť pripojený separátne. Ideálny pre rozmrazovanie skiel, ale rovnako môže byť použitý ako ohrievač nôh, atď. Výhodný súčiniteľ účinnosti vďaka keramickému topnému telesu. Je vybavený zástrčkou pre zapaľovač. Prevádzkové napätie 12 V, príkon max. 150 W, rozmery (D x Š x V): 140 x 125 x 50 mm.
nemate niekto z niecim podobnym skusenosti alebo neviete o konkurencii :0)
Pěkný večerpeter NR píše:Presne niečo také som hľadal - nájsť mu vhodné miesto a potom už len ovládať cez DO - a ráno bude aspoň trocha teplejšie...cozee píše:Mna stve ze ked mam vzadu ludi zahmlieva sa mi okno a navyse trochu tam chyba kurenie teraz som objavil taketo nieco vo http://www.conrad-sk.com v atodoplnkoch
Automobilový vykurovací ventilátor
Tvarovo pekný vykurovací ventilátor s keramickou technológiou. Ohrievač vzduchu môže byť pripojený separátne. Ideálny pre rozmrazovanie skiel, ale rovnako môže byť použitý ako ohrievač nôh, atď. Výhodný súčiniteľ účinnosti vďaka keramickému topnému telesu. Je vybavený zástrčkou pre zapaľovač. Prevádzkové napätie 12 V, príkon max. 150 W, rozmery (D x Š x V): 140 x 125 x 50 mm.
nemate niekto z niecim podobnym skusenosti alebo neviete o konkurencii :0)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |