A JE TO TADY!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Tomáši, kontrolní otázka: guma stojí cca 10-11 kKč bez DPH, tahač jich má 10... Když Ti je šéfová pořídí, o kolik bude na km dražší proti konkurenci jen kvůli těm gumám? O nějaké 2-3 Kč?Tomáš píše:Nesnáším kamiony, i když jsem dřív taky jezdil , sice s menšíma , ale šéfová taky nikdy do gum neinvestovala , tak ono je to pak težký. Jinak tady v okolí Prahy zatím po sněhu ani památka .
A proč by si Kaufland, Tesco a stovky dalších firem, které si díky naprosto idiotským nápadům sociální demokracie udělaly z Česka montovnu a sklady pro celou Evropu, najímaly pro dopravu firmu Tvojí šéfové, která je na km o 2-3 Kč dražší (právě kvůli těm pneumatikám) než všechny ostatní???
Spediční firma soudruha Franty Vomáčky, bývalého ředitele ČSAD Horní Záprdelní, který ono ČSAD zprivatizoval, je se svými Liazkami s ojetými letními gumami a 30 let starými návěsy o 50% levnější - a máme přece tržní hospodářství, ne ?
Lifelike má pravdu, jezděme letos v zimě slušněji, ohleduplněji a v případě sněhu na silnici i pomaleji. Mám před barákem takovou tabuli, která bliká, když jedete víc než 50, je umístěna před vchodem do areálu Ladronka a přilehlého parku, je tu velká frekvence chodců a dětí, je tu i dráha na inline bruslení a lidí jako máku. Někdy, když se nudím, mrknu na chvíli, jak nám to okolo baráku jezdí. 90% aut včetně autobusů MHD, náklaďáků, co mají do naší ulice vjezd zakázán ta tabule bliká, což znamená, že jedou rychleji. A teď kontrolní otázka: Myslíte, že včera při stavu silnice tak jak vidíte na fotkách ta tabule ani neblikla?? Omyl Bylo to úplně stejné jako když je sucho a 90% blbů si myslelo, že na těchle sra*kách zabrzdí stejně jako na suchu A ještě jedna rada, sníh klouže úplně nejvíc chvíli po posypání solí
Prosím všechny, co se chtějí dožít jarního přezouvání na letní gumy, aby při jízdě mysleli, třeba na to, že ta příští zatáčka je ve stínu a může být v zimě namrzlá
Prosím všechny, co se chtějí dožít jarního přezouvání na letní gumy, aby při jízdě mysleli, třeba na to, že ta příští zatáčka je ve stínu a může být v zimě namrzlá
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tak už sme si prvý sneh vyskúšali aj v Nitre... včera večer a celú noc padal ťažký, mokrý, ráno ho bolo akurát na trávnikoch a autách...
Ale cestou do Hlohovca dnes ráno to bolo iné kafe - tu sa držal miestami aj na ceste a pár ľudí na to doplatilo pokrčenými plechmi a tak...
Ja som išiel so služobným ešte neprezutým autom a nebolo mi všetko jedno... Po návrate som to ale napravil - počkal som si 3 a pol hod v rade a už je aj Kengura (R. Kangoo) prezutá. Musím konštatovať, že som prvý krát prezúval na poslednú chviľu - a je to zážitok...
Ale cestou do Hlohovca dnes ráno to bolo iné kafe - tu sa držal miestami aj na ceste a pár ľudí na to doplatilo pokrčenými plechmi a tak...
Ja som išiel so služobným ešte neprezutým autom a nebolo mi všetko jedno... Po návrate som to ale napravil - počkal som si 3 a pol hod v rade a už je aj Kengura (R. Kangoo) prezutá. Musím konštatovať, že som prvý krát prezúval na poslednú chviľu - a je to zážitok...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
Makov - Žilina: ak by sa na to vyložene cestári nevykašľali, tak by mal byť prejazd bez problémový, primeraný ročnému obdobiu (pozor na miesta v tieni!). Pozor hlavne na kamióny, je ich tam jak sviňa.Jiřík píše:Ahoj všichni. Chtěl bych se zeptat, nevíte jaké je počasí na Slovensku? Jedu zítra do Martina a pak do Beckova. Zimní pneu mám. Zajímá mě hlavně úsek od Makova do Žiliny. Děkuji za každou zprávičku. Půjdu brzy spát, ráno vyrážím ve 4:00. :roll:
Žilina - Martin: Vozovka bude v pohode, ale predpokladám, že bude nejaká zácpa. Zajtra ma tento úsek čaká tiež.
A nezabudni v Beckove pozdraviť Blue Lanosa-a:-)))
Martin: stav o 19:00 - tma, nesneží, -3°C, cesty suchéJiřík píše:Ahoj všichni. Chtěl bych se zeptat, nevíte jaké je počasí na Slovensku? Jedu zítra do Martina a pak do Beckova. Zimní pneu mám. Zajímá mě hlavně úsek od Makova do Žiliny. Děkuji za každou zprávičku. Půjdu brzy spát, ráno vyrážím ve 4:00.
Lanos 1.5 S r.v.2000, 5dv, super red, centrál, imm
Aktuální situace Jeseník:
-9st, zataženo, klid.
Obdivuji řidiče, kteří parkují venku, že je to ještě baví, každý den se ráno dobývat do auta. Každý den koukám ráno z okna, jak jedni a ti samí škrabou čelní skla, nahřívají klíček zapalovačem apod. Já bych to nevydržel. Copak zakrýt sklo je takový problém? Ale možná je to ranní rituál na probuzení.
-9st, zataženo, klid.
Obdivuji řidiče, kteří parkují venku, že je to ještě baví, každý den se ráno dobývat do auta. Každý den koukám ráno z okna, jak jedni a ti samí škrabou čelní skla, nahřívají klíček zapalovačem apod. Já bych to nevydržel. Copak zakrýt sklo je takový problém? Ale možná je to ranní rituál na probuzení.