A JE TO TADY!

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

Chlopi, strašte poriadne s tým snehom!!!! .... Nech sa ľudia zobudia a nech jazdia ako ľudia. Pozrite si dnešnú štatistiku nehôd !!! Neskutočné a to napadol iba prvý sneh.....
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Reklama

peter NR

Příspěvek od peter NR »

inak, to je fakt, dnes som počúval správy a je to des - tuším až 7 mŕtvych, kvoli snehu..... :( otrasné :cry:
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Docent

Příspěvek od Docent »

Tomáš píše:Nesnáším kamiony, i když jsem dřív taky jezdil , sice s menšíma , ale šéfová taky nikdy do gum neinvestovala , tak ono je to pak težký. Jinak tady v okolí Prahy zatím po sněhu ani památka .
Tomáši, kontrolní otázka: guma stojí cca 10-11 kKč bez DPH, tahač jich má 10... Když Ti je šéfová pořídí, o kolik bude na km dražší proti konkurenci jen kvůli těm gumám? O nějaké 2-3 Kč?

A proč by si Kaufland, Tesco a stovky dalších firem, které si díky naprosto idiotským nápadům sociální demokracie udělaly z Česka montovnu a sklady pro celou Evropu, najímaly pro dopravu firmu Tvojí šéfové, která je na km o 2-3 Kč dražší (právě kvůli těm pneumatikám) než všechny ostatní???

Spediční firma soudruha Franty Vomáčky, bývalého ředitele ČSAD Horní Záprdelní, který ono ČSAD zprivatizoval, je se svými Liazkami s ojetými letními gumami a 30 let starými návěsy o 50% levnější - a máme přece tržní hospodářství, ne :( ?
kaso

Příspěvek od kaso »

Hosi ked sa bavime o pneu musim povedat ze pneu CONTINENTAL A MATADOR maju rovnaku konstrukciu :!: .Len cena je rozna :!:
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
Docent

Příspěvek od Docent »

Matador jsem měl na Favoritu v r. 1997, na 2 kusech se udělaly boule. Matador jsem měl jako nový gumy na Fabii v r. 2001, po 2 letech jsem je musel vyhodit, kmitalo řízení, v servisu řekli, že jsou to gumy a nešly vyvážit. Matador nikdy více :( .
Richard

Příspěvek od Richard »

Lifelike má pravdu, jezděme letos v zimě slušněji, ohleduplněji a v případě sněhu na silnici i pomaleji. Mám před barákem takovou tabuli, která bliká, když jedete víc než 50, je umístěna před vchodem do areálu Ladronka a přilehlého parku, je tu velká frekvence chodců a dětí, je tu i dráha na inline bruslení a lidí jako máku. Někdy, když se nudím, mrknu na chvíli, jak nám to okolo baráku jezdí. 90% aut včetně autobusů MHD, náklaďáků, co mají do naší ulice vjezd zakázán :evil: ta tabule bliká, což znamená, že jedou rychleji. :evil: A teď kontrolní otázka: Myslíte, že včera při stavu silnice tak jak vidíte na fotkách ta tabule ani neblikla?? :?: Omyl :!: Bylo to úplně stejné jako když je sucho a 90% blbů si myslelo, že na těchle sra*kách zabrzdí stejně jako na suchu :evil: :roll: :!: :evil: :roll: :!: A ještě jedna rada, sníh klouže úplně nejvíc chvíli po posypání solí :!:

Obrázek

Prosím všechny, co se chtějí dožít jarního přezouvání na letní gumy, aby při jízdě mysleli, třeba na to, že ta příští zatáčka je ve stínu a může být v zimě namrzlá
:D
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
peter NR

Příspěvek od peter NR »

Tak už sme si prvý sneh vyskúšali aj v Nitre... včera večer a celú noc padal ťažký, mokrý, ráno ho bolo akurát na trávnikoch a autách...
Ale cestou do Hlohovca dnes ráno to bolo iné kafe - tu sa držal miestami aj na ceste a pár ľudí na to doplatilo pokrčenými plechmi a tak...
Ja som išiel so služobným ešte neprezutým autom a nebolo mi všetko jedno... Po návrate som to ale napravil - počkal som si 3 a pol hod v rade a už je aj Kengura (R. Kangoo) prezutá. Musím konštatovať, že som prvý krát prezúval na poslednú chviľu - a je to zážitok... ;)
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Aktuálně z Jeseníku:
-2st., chumelí a FOUKÁ!!! Budou se tvořit jazyky!
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Žilina: 0,5°C, trochu sneží. Cesty mokré, čiastočne pokryté rozjazdeným hnusným snehom.
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Stav počasí u nás dnes 9.30.
Čerstvý SV vítr drobné sněháňky -1 st.Výhled setrvalý stav ;)
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Jiřík

Příspěvek od Jiřík »

Ahoj všichni. Chtěl bych se zeptat, nevíte jaké je počasí na Slovensku? Jedu zítra do Martina a pak do Beckova. Zimní pneu mám. Zajímá mě hlavně úsek od Makova do Žiliny. Děkuji za každou zprávičku. Půjdu brzy spát, ráno vyrážím ve 4:00. :roll:
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Jiřík píše:Ahoj všichni. Chtěl bych se zeptat, nevíte jaké je počasí na Slovensku? Jedu zítra do Martina a pak do Beckova. Zimní pneu mám. Zajímá mě hlavně úsek od Makova do Žiliny. Děkuji za každou zprávičku. Půjdu brzy spát, ráno vyrážím ve 4:00. :roll:
Makov - Žilina: ak by sa na to vyložene cestári nevykašľali, tak by mal byť prejazd bez problémový, primeraný ročnému obdobiu (pozor na miesta v tieni!). Pozor hlavne na kamióny, je ich tam jak sviňa.
Žilina - Martin: Vozovka bude v pohode, ale predpokladám, že bude nejaká zácpa. Zajtra ma tento úsek čaká tiež.

A nezabudni v Beckove pozdraviť Blue Lanosa-a:-)))
Ivko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivko »

Jiřík píše:Ahoj všichni. Chtěl bych se zeptat, nevíte jaké je počasí na Slovensku? Jedu zítra do Martina a pak do Beckova. Zimní pneu mám. Zajímá mě hlavně úsek od Makova do Žiliny. Děkuji za každou zprávičku. Půjdu brzy spát, ráno vyrážím ve 4:00. :roll:
Martin: stav o 19:00 - tma, nesneží, -3°C, cesty suché :D
Lanos 1.5 S r.v.2000, 5dv, super red, centrál, imm
Jiřík

Příspěvek od Jiřík »

Děkuji za info. Možná se cestou někde potkáme. Mám bílou dodávku Renault Master s pražskou SPZ. Jo a pozdrav v Beckově vyřídím. Stává tam pod hradem docela pěkná Nexia sedan, zelená metalíza. Skoro tak hezká, jakou mám já, ale myslím, že nepatří nikomu z našeho fóra. :D
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Aktuální situace Jeseník:
-9st, zataženo, klid.
Obdivuji řidiče, kteří parkují venku, že je to ještě baví, každý den se ráno dobývat do auta. Každý den koukám ráno z okna, jak jedni a ti samí škrabou čelní skla, nahřívají klíček zapalovačem apod. Já bych to nevydržel. Copak zakrýt sklo je takový problém? Ale možná je to ranní rituál na probuzení.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“