chci koupit lanos - prosím o vaše názory a odpovědi DÍKY
Moderátor: Blue Lanos
chci koupit lanos - prosím o vaše názory a odpovědi DÍKY
ahoj Lanosáci
vážně přemýšlím o koupi Lanosu
http://www.tipcar.cz/karta/Daewoo/11318 ... 960037.htm
to 1999 to nebylo vyrobeno, jak tam je napsáno, ale v provozu.
Kámoš se mě na to koukal, a říká, že to fakt nebylo bouraný a kilometry odpovídaj,
ale sám říká, že by do daewoo nešel. A tak by mě zajímalo, jestli je to jenom takovej předsudek, nebo jesli na tom něco je. Je mě jasný, že když se ptám tady, tak to je jako kdybych se ptal billa gatese, jestli si mám koupit windows, ale přesto to zkusím a věřím, že budete objektivní a napíšete mě, jestli si myslíte, že to je dobrej kup (za ty prachy).
Jediný co tam je trošku čudný je, že nefunguje ruční brzda a svítí kontrolka ABS, ale prej že to opravěj.
Jinak při projížce se mě trošku zdálo, že se lanoc v zatáčkách docela dost, na můj vkus, naklání, ale jak jsem tak čet, tak to asi všechny lanosy. Mám rád svižnější jízdu a tak mě vede k otázce, sedí lanos v zatáčkách a dají se projíždět zatíčky dost rychle?
Zajímalo by mě, na co se mám jako budoucí potenciální majitel lanosu připravit, jaké jsou nejčastější závady a nedostatky lanosu?
Co všechno budu muset u takto starého auta preventivně vyměnit (klínový řemen?? a co dál..), aby mě pak nečekala nějaká zbytečná drahá oprava a kolik mě to bude stát ještě peněz!!??? To znamená, kolik si ještě musím připravit (půjčit) peněz navíc??
Nikde jsem se nedočet uspokojivou odpověď, jsou náhradní díly na lanose drahý???
A ještě nakonec jedna otázka, nevíte o nějakém servisu daewoo poblíž chrudimi? to znamená chrudim, pardubice???
předem díky moc za odpovědi
potenciální majetel lanosu
Pepa
vážně přemýšlím o koupi Lanosu
http://www.tipcar.cz/karta/Daewoo/11318 ... 960037.htm
to 1999 to nebylo vyrobeno, jak tam je napsáno, ale v provozu.
Kámoš se mě na to koukal, a říká, že to fakt nebylo bouraný a kilometry odpovídaj,
ale sám říká, že by do daewoo nešel. A tak by mě zajímalo, jestli je to jenom takovej předsudek, nebo jesli na tom něco je. Je mě jasný, že když se ptám tady, tak to je jako kdybych se ptal billa gatese, jestli si mám koupit windows, ale přesto to zkusím a věřím, že budete objektivní a napíšete mě, jestli si myslíte, že to je dobrej kup (za ty prachy).
Jediný co tam je trošku čudný je, že nefunguje ruční brzda a svítí kontrolka ABS, ale prej že to opravěj.
Jinak při projížce se mě trošku zdálo, že se lanoc v zatáčkách docela dost, na můj vkus, naklání, ale jak jsem tak čet, tak to asi všechny lanosy. Mám rád svižnější jízdu a tak mě vede k otázce, sedí lanos v zatáčkách a dají se projíždět zatíčky dost rychle?
Zajímalo by mě, na co se mám jako budoucí potenciální majitel lanosu připravit, jaké jsou nejčastější závady a nedostatky lanosu?
Co všechno budu muset u takto starého auta preventivně vyměnit (klínový řemen?? a co dál..), aby mě pak nečekala nějaká zbytečná drahá oprava a kolik mě to bude stát ještě peněz!!??? To znamená, kolik si ještě musím připravit (půjčit) peněz navíc??
Nikde jsem se nedočet uspokojivou odpověď, jsou náhradní díly na lanose drahý???
A ještě nakonec jedna otázka, nevíte o nějakém servisu daewoo poblíž chrudimi? to znamená chrudim, pardubice???
předem díky moc za odpovědi
potenciální majetel lanosu
Pepa
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to odpovida, myslim kilometry a stav k nim, tak do toho bez, budes muset vymenit rozvodak, pri techto kilometrech uz udelat test tlumicu, rozhodne vymenu oleje, filtru, brzdovky a nemyslim, ze by toho melo byt o moc vic, jeste si tu dej -hledat- , uz se tu ptalo vic lidi, tak at se to tady nepise neustale dokola. Daewem jezdi fajnsmekri , ale ty windows fakt nekupuj
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Re: chci koupit lanos - prosím o vaše názory a odpovědi DÍKY
No teda - prirovnávať daewoo k windowsom - fujsynerx píše:ale sám říká, že by do daewoo nešel. A tak by mě zajímalo, jestli je to jenom takovej předsudek, nebo jesli na tom něco je. Je mě jasný, že když se ptám tady, tak to je jako kdybych se ptal billa gatese, jestli si mám koupit windows
Akri má pravdu s "daewoo jezdí fajnšmekři"
A teraz vážne - jasné, že sú to len predsudky - to môžem potvrdiť z osobných skúseností, tvrdia to väčšinou ľudia ktorí v daewoo ani nesedeli...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
- Blue Lanos
...zeby buch buch ale mozno to tam od novoty tamani nenalepili
Podla popisu to vyzera na full vybavu ale tazko to takto posudime. Podla biednych fotiek sa mi paci...
EDIT Len mi niekto ukazte, kde ten model (teda aj moj) ma ""výškově nastavitelná sedadla" ako tam pisu!!! Ja som ich za 7aj1/2 roka neobjavil Takze tam mas hned prve ojekabatenie
Podla popisu to vyzera na full vybavu ale tazko to takto posudime. Podla biednych fotiek sa mi paci...
EDIT Len mi niekto ukazte, kde ten model (teda aj moj) ma ""výškově nastavitelná sedadla" ako tam pisu!!! Ja som ich za 7aj1/2 roka neobjavil Takze tam mas hned prve ojekabatenie
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Blue Lanos
Staci ked bude vyzerat ako moj po 7 rokoch ale to tiez nebude foto dodam
EDIT Tak dodavam foto motora po 7 rokoch
EDIT Tak dodavam foto motora po 7 rokoch
Naposledy upravil(a) Blue Lanos dne pon lis 14, 2005 20:58, celkem upraveno 1 x.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Re: chci koupit lanos - prosím o vaše názory a odpovědi DÍKY
Myslím že Hyundai v dražkovicích dělá daewoo, jinak auriga v HK, každopádně v orig. servisu kapsa zapláče...synerx píše:A ještě nakonec jedna otázka, nevíte o nějakém servisu daewoo poblíž chrudimi? to znamená chrudim, pardubice???
Pepa
Ale furt to není tak hrozné jako u jiných značek
- Blue Lanos
To je pravda a to mam kufor litrazov vacsi Ja chcem buduce auto len 5dv. Ale to este potrvaeMKa Slovensko píše:no neviem ked hovoris o kufri ja nemozem povedat kriveho slovka, vojde sa mi tam aj stol ktory sa nevosiel blueovi do sedana
Espero má kufor jak hovado, ale z tých vecí, čo som chcel kedy odviezť sa mi tam nevošla ani polovica Ani nie kvôli veľkosti, skôr že som to tam cez ten otvor nedostal...Blue Lanos píše:To je pravda a to mam kufor litrazov vacsi Ja chcem buduce auto len 5dv. Ale to este potrvaeMKa Slovensko píše:no neviem ked hovoris o kufri ja nemozem povedat kriveho slovka, vojde sa mi tam aj stol ktory sa nevosiel blueovi do sedana
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
- Blue Lanos
To poznam velmi dobre a viem si to zivo predstavit Keby sa dal aspon otvarat ako na octavii