chci koupit lanos - prosím o vaše názory a odpovědi DÍKY

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

synerx

chci koupit lanos - prosím o vaše názory a odpovědi DÍKY

Příspěvek od synerx »

ahoj Lanosáci

vážně přemýšlím o koupi Lanosu

http://www.tipcar.cz/karta/Daewoo/11318 ... 960037.htm

to 1999 to nebylo vyrobeno, jak tam je napsáno, ale v provozu.

Kámoš se mě na to koukal, a říká, že to fakt nebylo bouraný a kilometry odpovídaj,
ale sám říká, že by do daewoo nešel. A tak by mě zajímalo, jestli je to jenom takovej předsudek, nebo jesli na tom něco je. Je mě jasný, že když se ptám tady, tak to je jako kdybych se ptal billa gatese, jestli si mám koupit windows, ale přesto to zkusím a věřím, že budete objektivní a napíšete mě, jestli si myslíte, že to je dobrej kup (za ty prachy).

Jediný co tam je trošku čudný je, že nefunguje ruční brzda a svítí kontrolka ABS, ale prej že to opravěj.

Jinak při projížce se mě trošku zdálo, že se lanoc v zatáčkách docela dost, na můj vkus, naklání, ale jak jsem tak čet, tak to asi všechny lanosy. Mám rád svižnější jízdu a tak mě vede k otázce, sedí lanos v zatáčkách a dají se projíždět zatíčky dost rychle?

Zajímalo by mě, na co se mám jako budoucí potenciální majitel lanosu připravit, jaké jsou nejčastější závady a nedostatky lanosu?

Co všechno budu muset u takto starého auta preventivně vyměnit (klínový řemen?? a co dál..), aby mě pak nečekala nějaká zbytečná drahá oprava a kolik mě to bude stát ještě peněz!!??? To znamená, kolik si ještě musím připravit (půjčit) peněz navíc??

Nikde jsem se nedočet uspokojivou odpověď, jsou náhradní díly na lanose drahý???

A ještě nakonec jedna otázka, nevíte o nějakém servisu daewoo poblíž chrudimi? to znamená chrudim, pardubice???

předem díky moc za odpovědi

potenciální majetel lanosu
Pepa
Reklama

Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Jestli to odpovida, myslim kilometry a stav k nim, tak do toho bez, budes muset vymenit rozvodak, pri techto kilometrech uz udelat test tlumicu, rozhodne vymenu oleje, filtru, brzdovky a nemyslim, ze by toho melo byt o moc vic, jeste si tu dej -hledat- , uz se tu ptalo vic lidi, tak at se to tady nepise neustale dokola. Daewem jezdi fajnsmekri ;) , ale ty windows fakt nekupuj :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
peter NR

Re: chci koupit lanos - prosím o vaše názory a odpovědi DÍKY

Příspěvek od peter NR »

synerx píše:ale sám říká, že by do daewoo nešel. A tak by mě zajímalo, jestli je to jenom takovej předsudek, nebo jesli na tom něco je. Je mě jasný, že když se ptám tady, tak to je jako kdybych se ptal billa gatese, jestli si mám koupit windows
No teda - prirovnávať daewoo k windowsom - fuj :?
Akri má pravdu s "daewoo jezdí fajnšmekři" :lol:
A teraz vážne - jasné, že sú to len predsudky - to môžem potvrdiť z osobných skúseností, tvrdia to väčšinou ľudia ktorí v daewoo ani nesedeli...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

vybavu ma dobru, ale preco potom nema na blatnikoch napisy SX ???
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

...zeby buch buch :roll: ale mozno to tam od novoty tamani nenalepili :idea:
Podla popisu to vyzera na full vybavu ale tazko to takto posudime. Podla biednych fotiek sa mi paci...

EDIT :arrow: Len mi niekto ukazte, kde ten model (teda aj moj) ma ""výškově nastavitelná sedadla" ako tam pisu!!! Ja som ich za 7aj1/2 roka neobjavil :lol: :lol: Takze tam mas hned prve ojekabatenie :roll:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

este pozri motor, ci sa auto nahodou neucilo plavat.
ale v takomto stave asi nebude:
Obrázek
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Blue Lanos

Staci ked bude vyzerat ako moj po 7 rokoch ale to tiez nebude :lol: foto dodam :D

EDIT :arrow: Tak dodavam foto motora po 7 rokoch :lol:
Obrázek
Naposledy upravil(a) Blue Lanos dne pon lis 14, 2005 20:58, celkem upraveno 1 x.
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
matej

Příspěvek od matej »

"LANOS" vlastním asi pol roka a som s ním veľmi spokojný, motor - šepot kvetín, v zákrutách sedí ako "PATEX", spoteba 6-7 litrov - podľa okolností,
no skrátka kórejský "MERCEDES". KÚPU DOPORUČUJEM ! ! ! :lol:
strieborný Lanos 1.5i, 5-dver. 4-kolesový
synerx

Re:

Příspěvek od synerx »

ahoj všichni,

díky všem za připomínky, už jsem si na to půjčil prachy, tak už se na něj těším. Pak se určitě ozvu.

Ještě jednou díkes
Reverend

Příspěvek od Reverend »

Ja by som do Lanosa uz nesiel, duplom nie do HB (inak mam HB rad, 2 predosle boli HB) Ten tvoj vyzera vyhodne. Rozhodne pocitaj s malym kufrom a investíciou do tlmičov. ;)
eMKa Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eMKa Slovensko »

no neviem ked hovoris o kufri ja nemozem povedat kriveho slovka, vojde sa mi tam aj stol ktory sa nevosiel blueovi do sedana :lol: :lol:
LANOS eMKa Slovensko, http://www.lanosclub.com
Obrázek
Olda
Kontaktovat uživatele:

Re: chci koupit lanos - prosím o vaše názory a odpovědi DÍKY

Příspěvek od Olda »

synerx píše:A ještě nakonec jedna otázka, nevíte o nějakém servisu daewoo poblíž chrudimi? to znamená chrudim, pardubice???

Pepa
Myslím že Hyundai v dražkovicích dělá daewoo, jinak auriga v HK, každopádně v orig. servisu kapsa zapláče... :roll:
Ale furt to není tak hrozné jako u jiných značek ;)
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Blue Lanos

eMKa Slovensko píše:no neviem ked hovoris o kufri ja nemozem povedat kriveho slovka, vojde sa mi tam aj stol ktory sa nevosiel blueovi do sedana :lol: :lol:
To je pravda :cry: a to mam kufor litrazov vacsi :oops: Ja chcem buduce auto len 5dv. Ale to este potrva :oops:
Obrázek
peter NR

Příspěvek od peter NR »

Blue Lanos píše:
eMKa Slovensko píše:no neviem ked hovoris o kufri ja nemozem povedat kriveho slovka, vojde sa mi tam aj stol ktory sa nevosiel blueovi do sedana :lol: :lol:
To je pravda :cry: a to mam kufor litrazov vacsi :oops: Ja chcem buduce auto len 5dv. Ale to este potrva :oops:
Espero má kufor jak hovado, ale z tých vecí, čo som chcel kedy odviezť sa mi tam nevošla ani polovica :cry: Ani nie kvôli veľkosti, skôr že som to tam cez ten otvor nedostal...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Blue Lanos

To poznam velmi dobre a viem si to zivo predstavit :? Keby sa dal aspon otvarat ako na octavii ;)
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „LANOS“