Autem nebo radsi MHD do prace?

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Cim do prace?

Autem
16
67%
MHD
8
33%

Celkem hlasů: 24

Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Když mám jistotu, že zaparkuju, jedu autem. Jinak načerno MHD. ;)

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Reklama

PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Taky sem si myslel, ze kdyz nam protahli metro a prekopali autobusove spoje, tak budu jezdit MHD, ze uz to musi byt rychlejsi. Takze sem to zacal zkouset a prisel sem na to, ze kdyz jedu MHD tak mi jedna cesta trva 30-45 minut, kdyz jedu autem, tak 15-30 minut. Je pravda, ze ted zacina obdobi, kdy se zase auto bude muset po ranu skarbat, ale to je 5 minut navic. Co mi ale snad vadi jeste vic, jsou ty davy lidi v MHD (teda rano, vecer, kdyz se vracim z prace, je to uz v klidu), ktery se navic na cloveka neustale mackaji. Navic mnohe damy o tom, ze existuji nejake hypoalergenni parfemy, nemaji asi ani tuseni, takze me mnohdy svoji "vuni" pekne rozplacou a rozkaslou.
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

v MHD prostě smrděj všichni ....... :lol:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Tomáš píše:v MHD prostě smrděj všichni ....... :lol:
Uz to neni tak spatny, jak to byvalo. Me ale vadi i to, ze nekteri lide pouzivaji parfemu az prilis mnoho a takove druhy, ze se mi pak ozve moje alergie a to je snad horsi, nez kdyz smrdi (jen pro presnost, ted nemyslim alergii na praci ;)).
Richard

Příspěvek od Richard »

Prostě to shrnu, když nesmrděj tak prskaj bez kapesníku kolem sebe a pár dobře udržovanejch bezďáků zvýší kvalitu cestování do oblastí, které neodpovídají výši jízdenky a proto jezdím autem :lol: :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
peter

Příspěvek od peter »

ja chodim autom. dochadzam 105 km 2x tyzdenne a bus su tak uzasne spoje ze by som odchadzal v noci a prisiel tiez tak a mam to na plyn tak aj cenovo je to skoro to iste. chodim na tyzdnovky. ale potom ked som tam chodim autom asi tak vsade. bycikel tusim predam urobil som na nom 10 km/rok. mhd neznasam kedze pri mojich skoro 2 metroch je mi nejak male a furt si natlkam hlavu co ma dost stve.
milosh

Příspěvek od milosh »

No ja prave busem do prace zacal jezdit taky proto, ze sem videl jen kolegy v praci a pritelkyni doma a clovek se obcas rad podiva i na jiny buchty a kdy si v lete nektery pekne sednou a clovek nad nima v tom autobuse stoji, tak to je pekne a prijemne ;) :lol: . Bezdomovci na moji trase do prace nejezdej a duchodci taky skoro ne, takze klid. Zatim nikdo nechrla :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mirek

Příspěvek od Mirek »

milosh píše:....clovek se obcas rad podiva i na jiny buchty a kdy si v lete nektery pekne sednou a clovek nad nima v tom autobuse stoji, tak to je pekne a prijemne...
To si ale zase musíš dávat majzla, abys je neposlintal :lol:
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
milosh

Příspěvek od milosh »

Mirek píše:
milosh píše:....clovek se obcas rad podiva i na jiny buchty a kdy si v lete nektery pekne sednou a clovek nad nima v tom autobuse stoji, tak to je pekne a prijemne...
To si ale zase musíš dávat majzla, abys je neposlintal :lol:
¨

Ja vzdy jezdim s ubrouskem a v pravidelnych intervalech se na nekterych castech tela otiram :lol:

Ale dost OT, uz se to zase zvrhava..
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Richard

Příspěvek od Richard »

Jako skoro všechno tady :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

:lol: :lol: mám dost ........ miloshi pozor , každá tam nemusí být sama ...
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Mirek

Příspěvek od Mirek »

Tomáš píše::lol: :lol: mám dost ........ miloshi pozor , každá tam nemusí být sama ...
Dyť říkal, že se pravidelně otírá, tak by to přece případnému doprovodu nemuselo vadit :lol: :lol: Je čistotnej. :lol:
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Případně by si mohl otírat i krev z nosu :?
peter NR

Příspěvek od peter NR »

Tak to jednoznačne autom- mám to asi 7km s prestupom a zastávkou v škôlke, takže chodiť MHD by bola pakáreň (v mojom prípade) navyše po "fajronte" mám ešte druhý džob, takže potrebujem byť mobilný...
Mimichodom- minule som musel kvôli niečomu ísť autobusom a bol som dosť šoknutý - nejaké čipové karty, nastupovať len prednými dverami, ale hrkoce to furt rovnako... :roll:
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Tak v Brně naštěstí takový vymoženosti jako čipové karty a nastupování jen předními dveřmi nejsou...ale člověka potěší vždycky každej kvartál ty fronty na kupón na šalinkartu. Člověk tam trčí ve frontě půl dne, vysolí spoustu peněz a dostane za to akorát takovou malou samolepku se štemplem... :roll:
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Odpovědět

Zpět na „POKEC“