Autem nebo radsi MHD do prace?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Když mám jistotu, že zaparkuju, jedu autem. Jinak načerno MHD.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
Taky sem si myslel, ze kdyz nam protahli metro a prekopali autobusove spoje, tak budu jezdit MHD, ze uz to musi byt rychlejsi. Takze sem to zacal zkouset a prisel sem na to, ze kdyz jedu MHD tak mi jedna cesta trva 30-45 minut, kdyz jedu autem, tak 15-30 minut. Je pravda, ze ted zacina obdobi, kdy se zase auto bude muset po ranu skarbat, ale to je 5 minut navic. Co mi ale snad vadi jeste vic, jsou ty davy lidi v MHD (teda rano, vecer, kdyz se vracim z prace, je to uz v klidu), ktery se navic na cloveka neustale mackaji. Navic mnohe damy o tom, ze existuji nejake hypoalergenni parfemy, nemaji asi ani tuseni, takze me mnohdy svoji "vuni" pekne rozplacou a rozkaslou.
Prostě to shrnu, když nesmrděj tak prskaj bez kapesníku kolem sebe a pár dobře udržovanejch bezďáků zvýší kvalitu cestování do oblastí, které neodpovídají výši jízdenky a proto jezdím autem
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
ja chodim autom. dochadzam 105 km 2x tyzdenne a bus su tak uzasne spoje ze by som odchadzal v noci a prisiel tiez tak a mam to na plyn tak aj cenovo je to skoro to iste. chodim na tyzdnovky. ale potom ked som tam chodim autom asi tak vsade. bycikel tusim predam urobil som na nom 10 km/rok. mhd neznasam kedze pri mojich skoro 2 metroch je mi nejak male a furt si natlkam hlavu co ma dost stve.
No ja prave busem do prace zacal jezdit taky proto, ze sem videl jen kolegy v praci a pritelkyni doma a clovek se obcas rad podiva i na jiny buchty a kdy si v lete nektery pekne sednou a clovek nad nima v tom autobuse stoji, tak to je pekne a prijemne . Bezdomovci na moji trase do prace nejezdej a duchodci taky skoro ne, takze klid. Zatim nikdo nechrla
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
¨Mirek píše:To si ale zase musíš dávat majzla, abys je neposlintalmilosh píše:....clovek se obcas rad podiva i na jiny buchty a kdy si v lete nektery pekne sednou a clovek nad nima v tom autobuse stoji, tak to je pekne a prijemne...
Ja vzdy jezdim s ubrouskem a v pravidelnych intervalech se na nekterych castech tela otiram
Ale dost OT, uz se to zase zvrhava..
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak to jednoznačne autom- mám to asi 7km s prestupom a zastávkou v škôlke, takže chodiť MHD by bola pakáreň (v mojom prípade) navyše po "fajronte" mám ešte druhý džob, takže potrebujem byť mobilný...
Mimichodom- minule som musel kvôli niečomu ísť autobusom a bol som dosť šoknutý - nejaké čipové karty, nastupovať len prednými dverami, ale hrkoce to furt rovnako...
Mimichodom- minule som musel kvôli niečomu ísť autobusom a bol som dosť šoknutý - nejaké čipové karty, nastupovať len prednými dverami, ale hrkoce to furt rovnako...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Tak v Brně naštěstí takový vymoženosti jako čipové karty a nastupování jen předními dveřmi nejsou...ale člověka potěší vždycky každej kvartál ty fronty na kupón na šalinkartu. Člověk tam trčí ve frontě půl dne, vysolí spoustu peněz a dostane za to akorát takovou malou samolepku se štemplem...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto