Kedy idete nahadzovat letne gumy? A ake?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Tak taký smajlík tu nie je, čo by vyjadril môj smiech.....]Rebro[ píše:Je sice pravda, ze sa emkac trosku tazsie vyjadruje, ale on myslel gumy na aute = pneumatikyLIFELIKE píše:zvrátený pohľad na vec...eMKa Slovensko píše:ja som menil gumy dnes, takze uz moze snezit veselo
for Emkas .... pochopila som ťa správne.......
for Rebro..... zvráteným som myslela to, že mu je jedno, nech už sneží.... to predsa nemôže byť celkom zdravé
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
...Profil SnowPro 185/65 R 14 (vzor MP58) dostal som ich grátis s autom z bazaru. Oproti letnym 185/60 mi auto viac pláva na dialnici a je nachylné na bočný vietor. Opotrebenie za cca 10 000 km možno 2mm oproti nepoužitej rezerve. Na normálne jazdenie mi úplne stačia...
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný dobrý večer Stále tma,mlha a 7 st plus.eMKa Slovensko píše:a zabudol som povedat ake gumy:
matador mp 55.
nieje to ziadna slava ale lepsie ako jazdit na letnych
Pořád jsi na tom líp jak hasiči u nás v Česku Jak jsem viděl ve zprávách tak na zimní nemají a jezdí na uneverzalkách
Ať nám jezdí !Jsme na tom líp jak hasiči
- Blue Lanos
tuto je prehlad gum a fselicoho
http://www.autorevue.cz/Magazin/Ar.asp? ... XPS=&EXPA=
http://www.autorevue.cz/Magazin/Ar.asp? ... XPS=&EXPA=
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Ja uz mam tyden prezuto, konecne zase zatocim a jedu rychleji
175 vs 195
175 vs 195
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
tak na toto sa aj ja tesim ze mi pribudnu kone
http://www.cardomain.com/id/27101976
Ja som kupil Espero so zjazdenymi letnymi gumami. Kedze si nemozem dovolit kupit teraz sadu zimnych gum a o pol roka sadu letnych gum, rozhadol som sa kupit celorocne MATADOR MP61 ADHESSA. Ked som menil letne a zimne gumy (Lada 2107), robil som to v aprili a oktobri (podla pocasia). Nakolko Matador uvadza ze zivotnost pneumatik je 6 rokov, myslim si ze nema zmysel setrit zimne gumy tak, ze pri 1 sade zimnych gum zoderiem 2 alebo 3 sady letnych.
6let je životnost kostry pneumatiky, samozřejmě někdo sjede vzorek za rok někdo za 4...Rasťo píše:Ja som kupil Espero so zjazdenymi letnymi gumami. Kedze si nemozem dovolit kupit teraz sadu zimnych gum a o pol roka sadu letnych gum, rozhadol som sa kupit celorocne MATADOR MP61 ADHESSA. Ked som menil letne a zimne gumy (Lada 2107), robil som to v aprili a oktobri (podla pocasia). Nakolko Matador uvadza ze zivotnost pneumatik je 6 rokov, myslim si ze nema zmysel setrit zimne gumy tak, ze pri 1 sade zimnych gum zoderiem 2 alebo 3 sady letnych.
Já vsadil na zimní MATADOR MP58, stejně tak jako spousta z vás jak koukám Slyšel jsem na ně dobrý reference a v Brně v Renocaru je měli za hodně slušnou cenu, tak jsem je vzal. Obul jsem je na starý disky z Astry, který jsem koupil v létě, takže letní jsem umyl a uložil k zimnímu spánku i s původníma diskama Na léto jsem koupil taky MATADORY MP15, jízdní vlastnosti mi připadaly slušný, možná jsou oproti dražším pneu trochu hlučnější. Co se mi ale moc nelíbí, tak po jedné sezéně, asi 7 tisíc km jsou ty přední dost sjetý. A to bych řek že jezdím slušně, rozhodně nehrabu při rozjezdech z křižovatky apod. Tipuju že ještě příští rok vydržej a na další koupím už asi nějakou jinou značku
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive