Tak za týden bychom se měli srazit v Praze. Zřejmě tedy Strahov. Dejte vědět, KDO SE ZÚČASTNÍ! Dost nerad bych se trmácel 250km jen proto, abych viděl ucpanou Prahu, zchátralý stadion a eventuelně jednoho - dva kolegy. Na to by nám stačilo poslat si fotky. Tak už se rozhejbejte!!!!
Koukám, že se Vám pražský sran nějak hroutí. No jo, když to někdo nevezme pevně do svých rukou, tak holt nikdy nic není. Tak se na ten sraz 5 aut na parkovišti vyserte a raději přijeďte na jaře na Moravu, kde bude celorepublikový česko-slovenský Daewoo sraz.
Tak to jsme se opět předvedli ......
Já osobně jdu na autoshow, tak kdo tam bude , možná se najdem u stánku Chaewoo ( kdyby se přece jen někdo rozhoupal , tak to přez Strahoff klidně vezmu)
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Vojta píše:Vzhledem k tomu, že na to všichni s...., Prahu vypouštím. Na poslední chvíli to nemá cenu. Souhlasím s Ivanem - nechám to na jaro.
Pěkný večer
Souhlas moje řeč ! Abych jel jen tak sto tam sto zpátky a viděli se půl hoďky někde na parkovišti ?
To já měl dnes takový mini mini sraz s Milošem v Ústí,že jsem tam měl cestu jen tak jsme se pozdravili a dobrý
A dovezl jsem mu skleničku z Piešťan.
Ať nám jezdí a nezlobí
Pěkný dobrý večer
Pro všechny co mají skleničky.
Je to sitotisk! Samozřejmě je mýt můžete ale nedávat do myčky
Tam je to agresivní jak imperialisti
Tak ať nám jezdí a nezlobí
ale este ani to nemusi byt fiasko, ked si vezmes ze ak by kazdy co to porozpraval o svojom aute tak to vychadza 12 minut na jedneho, kolko by sa musel konat nas zraz v Piešťanoch ak by kazdy povedal co to o aute??