Daewoo/Chevy sraz v Praze - kdy ho udelame?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
JDE O TO ZE VY PRAZACI TO NEJSTE SCHOPNI ZARIDIT, RICT MISTO A DATUM !!!!
Ja na to prdim, ja se srazim nekde sam....
Ja na to prdim, ja se srazim nekde sam....
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
ja jedu do Prahy uz zitra, ale nebudu mit cas na srazovani, myslim ze i beze me to tam za tyden prezijete, nevim jestli nebudu muset byt v praci :-/
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Koukám, že se Vám pražský sran nějak hroutí. No jo, když to někdo nevezme pevně do svých rukou, tak holt nikdy nic není. Tak se na ten sraz 5 aut na parkovišti vyserte a raději přijeďte na jaře na Moravu, kde bude celorepublikový česko-slovenský Daewoo sraz.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Tak to jsme se opět předvedli ......
Já osobně jdu na autoshow, tak kdo tam bude , možná se najdem u stánku Chaewoo ( kdyby se přece jen někdo rozhoupal , tak to přez Strahoff klidně vezmu)
Já osobně jdu na autoshow, tak kdo tam bude , možná se najdem u stánku Chaewoo ( kdyby se přece jen někdo rozhoupal , tak to přez Strahoff klidně vezmu)
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Pěkný večerVojta píše:Vzhledem k tomu, že na to všichni s...., Prahu vypouštím. Na poslední chvíli to nemá cenu. Souhlasím s Ivanem - nechám to na jaro.
Souhlas moje řeč ! Abych jel jen tak sto tam sto zpátky a viděli se půl hoďky někde na parkovišti ?
To já měl dnes takový mini mini sraz s Milošem v Ústí,že jsem tam měl cestu jen tak jsme se pozdravili a dobrý
A dovezl jsem mu skleničku z Piešťan.
Ať nám jezdí a nezlobí
jojo, diky "Topole"
Uz ji mam na policce vedle poharu z prvniho nexia srazu
Uz ji mam na policce vedle poharu z prvniho nexia srazu
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Fireman, to není fiasko. Kdyby se sraz konal, to by podle mě teprve fiasko bylo, protože by se tam na hodinu potkalo 5 aut
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele: