![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
za gratulacie vodpred dakujem
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
btw. dnes som preklrocil 2000km.......
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Jednoho, ale nějak mi to nešlo odeslat a pak to tam bylo asi 3xAkri píše:Ríšo, kolik těch psů mate doma??![]()
1:10??? No jooo, hold PrahaRichard píše:Jednoho, ale nějak mi to nešlo odeslat a pak to tam bylo asi 3xAkri píše:Ríšo, kolik těch psů mate doma??![]()
Předpokládám, že hovno bylo psí, to se vyskytuje nejčastěji v poměru 10:1 s lidským![]()
![]()
![]()
Váš hovnolog
![]()
![]()
Psa nech na pokoji, ten ví hov*o, ale majiteli v tom vymáchej čumák, to prý pomáháAkri píše:No mááám dostmně chodí před garáž s*át takovej urostlej německej ovčák, ale jaksi nevím, jak ho odstavit, kdyby někdo měl konstruktivní nápad, uvítám
za pepr jsem dal skoro 300kc a nepomohlo, takovych rad uz jsem dostal na desitku a pes tam sere vesele dal, mila LízoAnonymous píše:Zkus pepř, milý Lojzo.... Funguje na 100%Akri píše:No mááám dostmně chodí před garáž s*át takovej urostlej německej ovčák, ale jaksi nevím, jak ho odstavit, kdyby někdo měl konstruktivní nápad, uvítám
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |