Problem s ho**em........
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Problem s ho**em........
No tak som ho dnes trafil a trosku poutieral do kobercekov.... tak radte ludkovia, ako to najlepsie z toho dostat
za gratulacie vodpred dakujem
btw. dnes som preklrocil 2000km.......
za gratulacie vodpred dakujem
btw. dnes som preklrocil 2000km.......
-< Lacetti 1,6 16V SX M2006 Melange Beige>-
- Reklama
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele:
Setkáme-li se s hov*em, okamžitě zahnem Mám psa, tedy psici (fenu) a patřím mezi tu menšinu, kteří po svém psu vždy pozůstatky uklízejí. Hlavně proto, že po mé labradorce je hov*o jako cep, a celá moje rodina po sobě taky hov*a splachuje, tak si myslím, že je to jen dobře!
Asi by se nikomu nelíbilo se například vysr*t na chodníku někomu před barákem. Apeluji tímto i na ostatní majitelé Daewoo a psů, UKLÍZEJTE PO SVÝCH PSECH!!!
Asi by se nikomu nelíbilo se například vysr*t na chodníku někomu před barákem. Apeluji tímto i na ostatní majitelé Daewoo a psů, UKLÍZEJTE PO SVÝCH PSECH!!!
Naposledy upravil(a) Richard dne pát zář 30, 2005 21:48, celkem upraveno 1 x.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Jednoho, ale nějak mi to nešlo odeslat a pak to tam bylo asi 3xAkri píše:Ríšo, kolik těch psů mate doma??
Předpokládám, že hovno bylo psí, to se vyskytuje nejčastěji v poměru 10:1 s lidským Váš hovnolog
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
1:10??? No jooo, hold PrahaRichard píše:Jednoho, ale nějak mi to nešlo odeslat a pak to tam bylo asi 3xAkri píše:Ríšo, kolik těch psů mate doma??
Předpokládám, že hovno bylo psí, to se vyskytuje nejčastěji v poměru 10:1 s lidským Váš hovnolog
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
Psa nech na pokoji, ten ví hov*o, ale majiteli v tom vymáchej čumák, to prý pomáháAkri píše:No mááám dost mně chodí před garáž s*át takovej urostlej německej ovčák, ale jaksi nevím, jak ho odstavit, kdyby někdo měl konstruktivní nápad, uvítám
No som rad, ze moj problem vyvolal taku konstruktivnu debatu
som to totiz nemam na koberceku v kuse ale len take odrobinky z podrazky......tak som to vyriesil tymy utierkami na cistenie interieru - su dost vlhke a poriadne to peni....potom som to sprchoval a kartacoval....a ak ma moj nos neklame, tak je po hofne..........aleluja!!!!!!!!!
som to totiz nemam na koberceku v kuse ale len take odrobinky z podrazky......tak som to vyriesil tymy utierkami na cistenie interieru - su dost vlhke a poriadne to peni....potom som to sprchoval a kartacoval....a ak ma moj nos neklame, tak je po hofne..........aleluja!!!!!!!!!
-< Lacetti 1,6 16V SX M2006 Melange Beige>-
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
za pepr jsem dal skoro 300kc a nepomohlo, takovych rad uz jsem dostal na desitku a pes tam sere vesele dal, mila LízoAnonymous píše:Zkus pepř, milý Lojzo.... Funguje na 100%Akri píše:No mááám dost mně chodí před garáž s*át takovej urostlej německej ovčák, ale jaksi nevím, jak ho odstavit, kdyby někdo měl konstruktivní nápad, uvítám
AKRI - (byl) Muž z Ria !