Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
DREAM píše:no nechci rejpat,ale tak ty me dostavas amigo :
privesek na zrcatku,ruzicka od bejvalky, potahy a volant z tesca za 300 , silene nabarvena rucka ... sry,ale je to muj nazor,ale silenyyyy..
To nic, už je to dobrý ale z tvých starších příspěvků sem myslel že mi z toho praskne kojotMr.Problem píše:Vidím že tady lidi nejsou uplně tupíuž si toho všiml i Brainmen, chtěl jsem se nějak oprostit od své minulosti, měl jsem v té době krizi. Ano jsem mladý, a cestu ke správnému stylingu teprve hledám, experimentuji, je to mé 1 pořádné auto na kterém má cenu něco dělat. A já si chci udělat v tom autě hlavně pohodlí a aby mě v něm bylo příjemně. Pokud máte něco proti mě, stačí říct, odejdu z tohoto fora, abyh nekazil vaše agrese ku mě. Mimochodem ty potahy stály 1200 kč tak nedělej chytrýho
Dreamiku.A brainmanovým agresím k vysočině. Nubirám čest.
Nejsem zlej a ber to jako spickovani ne jako agresi prosim. A docela bych te rad poznalMr.Problem píše:Vidím že tady lidi nejsou uplně tupíuž si toho všiml i Brainmen, chtěl jsem se nějak oprostit od své minulosti, měl jsem v té době krizi. Ano jsem mladý, a cestu ke správnému stylingu teprve hledám, experimentuji, je to mé 1 pořádné auto na kterém má cenu něco dělat. A já si chci udělat v tom autě hlavně pohodlí a aby mě v něm bylo příjemně. Pokud máte něco proti mě, stačí říct, odejdu z tohoto fora, abyh nekazil vaše agrese ku mě. Mimochodem ty potahy stály 1200 kč tak nedělej chytrýho
Dreamiku.A brainmanovým agresím k vysočině. Nubirám čest.
Taky to nemam moc rad, protoze to v noci mnohdy dost oslnuje. Ale pokud to clovek udela rozumne, proc ne (i kdyz policie na to bude koukat jednoznacne).Krtek píše:kristova noho zase další s modrejma neonama. Ještě si tam dej modrý LEDky do každýho rohu čelního wokna a asi tohle téma zrušim![]()
![]()
![]()
né nic ve zlym akorát jsem na modrý svíticí kokotiny na autě dopcela alergickej.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |