je prave.ja myslim 37,90 a ona me presvedcuje 47,90.a je to pravda protoze cena 37,90 by me nijak neprekvapila a ja cumel jak vrana.takze znova 47,90
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
palikx píše:je prave.ja myslim 37,90 a ona me presvedcuje 47,90.a je to pravda protoze cena 37,90 by me nijak neprekvapila a ja cumel jak vrana.takze znova 47,90
Ty honem koukej vymyslet jak předělat lanose na vodu nebo si na tebe došlápnem
ja se ale nebojim.mam napad.co takhle motor dti.ten pojede za 4 litry a nafty.na vodu to nepojede.vzdyt si vem mas trochu vody v nadrzi a uz to kucka a skyta.
Simson s 51
Na vodu bych ani nechtel, tou uz redime barvy a taky jsem si rikal, to nam potece redidlo teda vlastne z kohoutku, ale neni tomu tak, ta se musi kupovat a stoji 100kc / 1 litr
AKRI - (byl) Muž z Ria ! AVEOtici všech zemí, spojte se
Simson s 51
ty se nezdas.si se nejak rozjel.ale benzin za 47,90 musi byt pozlacenej
Simson s 51
no tak to ti stejne neverim.kdyz budes chtit jet na kole stejne musis vyjet autem aby si ho neodrel.a neverim ze pak jeste sednes na kolo
a jestli prezijes tak urcite napis.a nezapomen fotodokumentaci a vsecky pady zaznamenej.
Simson s 51
Jo s tou cenou benzinu má pavel pravdu a ještě sem četl že na slovensku vám ho teď účtujou za půlku a pak u pokladny vám to vypálej v celejch a prý je to kvůli starejm mechanickejm počítadlům který prý nestihnou tak rychle nahazovat čísla