Ukazatel stavu paliva

Moderátor: Blue Lanos

DannyFloyd
Kontaktovat uživatele:

Dal bych tam zaslonku :-)

Příspěvek od DannyFloyd »

Vojta píše:Ptal jsem se na srazu v Morávce na měřič paliva a dostal jsem odpověď, že v současném měřiči je něco jako brzda, která ručičku udrží v poloze i při vypnutí zapalování, takže přepojit to nijak nejde. Jen dát jiného budíka a zřejmě i snímač. Tak to bych se na to 1 2 3.
Já bych tam dal nějakou záslonu, a vždycky když budeš vystupovat z auta, tak ju zahrnout,aby nebylo vidět kolik je tam benzínu :-)
Reklama

PG
Kontaktovat uživatele:

Re: Dal bych tam zaslonku :-)

Příspěvek od PG »

DannyFloyd píše:
Vojta píše:Ptal jsem se na srazu v Morávce na měřič paliva a dostal jsem odpověď, že v současném měřiči je něco jako brzda, která ručičku udrží v poloze i při vypnutí zapalování, takže přepojit to nijak nejde. Jen dát jiného budíka a zřejmě i snímač. Tak to bych se na to 1 2 3.
Já bych tam dal nějakou záslonu, a vždycky když budeš vystupovat z auta, tak ju zahrnout,aby nebylo vidět kolik je tam benzínu :-)
Nebo sundat ochranné plexi a ručičku při každém vystupování rukou otočit na nulu ;-)
Daewoo Matiz SE 1999
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

PG píše:Nebo sundat ochranné plexi a ručičku při každém vystupování rukou otočit na nulu ;-)
Alebo si ju brať so sebou:-)
jakub

Příspěvek od jakub »

mipo píše:
PG píše:Nebo sundat ochranné plexi a ručičku při každém vystupování rukou otočit na nulu ;-)
Alebo si ju brať so sebou:-)
tu rucicku - vzdycky do kapsy - dost dobry napad :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“