Já bych tam dal nějakou záslonu, a vždycky když budeš vystupovat z auta, tak ju zahrnout,aby nebylo vidět kolik je tam benzínuVojta píše:Ptal jsem se na srazu v Morávce na měřič paliva a dostal jsem odpověď, že v současném měřiči je něco jako brzda, která ručičku udrží v poloze i při vypnutí zapalování, takže přepojit to nijak nejde. Jen dát jiného budíka a zřejmě i snímač. Tak to bych se na to 1 2 3.
Ukazatel stavu paliva
Moderátor: Blue Lanos
- DannyFloyd
- Kontaktovat uživatele:
Dal bych tam zaslonku :-)
- Reklama
- PG
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dal bych tam zaslonku :-)
Nebo sundat ochranné plexi a ručičku při každém vystupování rukou otočit na nuluDannyFloyd píše:Já bych tam dal nějakou záslonu, a vždycky když budeš vystupovat z auta, tak ju zahrnout,aby nebylo vidět kolik je tam benzínuVojta píše:Ptal jsem se na srazu v Morávce na měřič paliva a dostal jsem odpověď, že v současném měřiči je něco jako brzda, která ručičku udrží v poloze i při vypnutí zapalování, takže přepojit to nijak nejde. Jen dát jiného budíka a zřejmě i snímač. Tak to bych se na to 1 2 3.
Daewoo Matiz SE 1999
Alebo si ju brať so sebou:-)PG píše:Nebo sundat ochranné plexi a ručičku při každém vystupování rukou otočit na nulu
tu rucicku - vzdycky do kapsy - dost dobry napadmipo píše:Alebo si ju brať so sebou:-)PG píše:Nebo sundat ochranné plexi a ručičku při každém vystupování rukou otočit na nulu