![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Já se tomu taky divil, ale tyto sedí opravdu hezky. Originály by určitě seděly dokonaleji, ale s ohledem na třetinovou cenu to nemíním řešitBlue Lanos píše:na uni potahoch vzdy neco nesediproto az moje dosluzia tak budem zhanat zase origo model aby som vsa vyhol podobnym neprijemnostiam
Jo ty tvý vypadaj moc dobře. Obávám se ale že bych je pod 2500 nikde nesehnal.......a to prostě do potahů nedám ať si myslí kdo chce co chceAkri píše:ja uz mma i ty zdni navlikly a musim rict, ze to sedi spickove v kazdem milimetru, ale vubec netusim kolik by staly u nas, tyhle jsem mel k autu a teprve letos jsem je nandal, jsou fakt suprovy:-)
Ano, ale vezmi si kolik stalo tenkrat vase auto, nekolik set tisic korun a dnes tyhle nase auta maji hodnotu kolem 90tis kc, takze kdyz si navlikl potahy za ty prachy do noveho auta, bylo to neco jineho, nez dnes a musis uznat, ze kdyz vetsina z nas bydli ve vlastnim bydleni, platis najem a podobny ptakoviny, je proste treba na ty penize koukat, takze je dobry hledat nejakej kompromisBlue Lanos píše:...no nase stali 2700sk pred 7 rokmi su to MAD ale este to nebola ta kvalita Madu co je teraz. No napriek tomu uz maju cez 7 rokov a stale v pohode ...az na niektore miesta.peniaze
kvalita
No nie vzdy je to tak
Asi tam nějak.Akri píše:ja netusim , ale je pravda, ze ty jak mi doporucoval Blue, ty stoji desnej ranec a nejsem si jistej, jestli bych si je koupil, taky bych resil asi ty finance na prvnim miste
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |