Potahy do LANOSe

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Mareman

Potahy do LANOSe

Příspěvek od Mareman »

Už delší dobu jsem se snažil najít nějaký slušný potahy do auta, ale buď to byly takový hadry nebo za ně chtěli 3 papíry. Ale včera v OBI jsem našel moc hezký "semišový" i se zesíleným podkladem ze spodu, něco jako takovej motitan v síťce a kupodivu na těch sedadlech sedí jak se říká jak pr..l na hrnci :D Jen tam budu muset prostřihnout dírky na ty tyčky od opěrek. Jediný co moc nesedí jsou potahy na opěrky hlavy, ty jsou nějaký větší......ale uvidíme co se s tím bude dát udělat. Každopádně za 899 korun super -i Až to bude na sedadlech, tak to blejsku a ukážu ;)
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
Reklama

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

na uni potahoch vzdy neco nesedi :x proto az moje dosluzia tak budem zhanat zase origo model aby som vsa vyhol podobnym neprijemnostiam :roll:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Blue Lanos píše:na uni potahoch vzdy neco nesedi :x proto az moje dosluzia tak budem zhanat zase origo model aby som vsa vyhol podobnym neprijemnostiam :roll:
Já se tomu taky divil, ale tyto sedí opravdu hezky. Originály by určitě seděly dokonaleji, ale s ohledem na třetinovou cenu to nemíním řešit ;) Navíc oproti "hadrám" z Polska atd, tenhle materiál vypadá slušně :idea:
Blue Lanos

tak at dlouho vydrzi :P :!:
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Obrázek
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

ja uz mma i ty zdni navlikly a musim rict, ze to sedi spickove v kazdem milimetru, ale vubec netusim kolik by staly u nas, tyhle jsem mel k autu a teprve letos jsem je nandal, jsou fakt suprovy:-)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Akri píše:ja uz mma i ty zdni navlikly a musim rict, ze to sedi spickove v kazdem milimetru, ale vubec netusim kolik by staly u nas, tyhle jsem mel k autu a teprve letos jsem je nandal, jsou fakt suprovy:-)
Jo ty tvý vypadaj moc dobře. Obávám se ale že bych je pod 2500 nikde nesehnal.......a to prostě do potahů nedám ať si myslí kdo chce co chce :?
Blue Lanos

...no nase stali 2700sk pred 7 rokmi su to MAD ale este to nebola ta kvalita Madu co je teraz. No napriek tomu uz maju cez 7 rokov a stale v pohode ...az na niektore miesta. ;) peniaze :arrow: kvalita

No nie vzdy je to tak :?
Obrázek
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

ja netusim , ale je pravda, ze ty jak mi doporucoval Blue, ty stoji desnej ranec a nejsem si jistej, jestli bych si je koupil, taky bych resil asi ty finance na prvnim miste :idea:
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Blue Lanos píše:...no nase stali 2700sk pred 7 rokmi su to MAD ale este to nebola ta kvalita Madu co je teraz. No napriek tomu uz maju cez 7 rokov a stale v pohode ...az na niektore miesta. ;) peniaze :arrow: kvalita

No nie vzdy je to tak :?
Ano, ale vezmi si kolik stalo tenkrat vase auto, nekolik set tisic korun a dnes tyhle nase auta maji hodnotu kolem 90tis kc, takze kdyz si navlikl potahy za ty prachy do noveho auta, bylo to neco jineho, nez dnes a musis uznat, ze kdyz vetsina z nas bydli ve vlastnim bydleni, platis najem a podobny ptakoviny, je proste treba na ty penize koukat, takze je dobry hledat nejakej kompromis ;)
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Akri píše:ja netusim , ale je pravda, ze ty jak mi doporucoval Blue, ty stoji desnej ranec a nejsem si jistej, jestli bych si je koupil, taky bych resil asi ty finance na prvnim miste :idea:
Asi tam nějak. :idea: Kdybych dal za auto 344 papírů......jako někdo tady :twisted: , tak se nebudu rozmejšlet a koupím si nějaký origo. Poměr ceny auta k těm potahům pak bude mizivej. Ale já auto nekupoval nový a proto do něj ty investice míním pokud možno minimalizovat :?
Blue Lanos

to mas pravdu :oops: ale ja nikoho nenabadam na na 5tis potahy len som napisal moju skusenost. Emkas moze napisat skusentost s potahom za cca.1000sk from Poland :? :P
Obrázek
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Sakra, my asi s Akrim fakt budem dvojčata...........napsali jsme skoro to samý ve stejnou dobu :lol: :mrgreen:

Sakra.........to je ale hrozný zjištění.........on a já :? :roll: ......... :twisted: :lol: :mrgreen:
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Uz je tady zase ten "evrgrín" 344tisíc :lol: :lol: :lol:
Mareman

Příspěvek od Mareman »

Jo, Blue nikoho nenabádá.......ale podle něj zákonitě všichni co nedaj za potahy 3 litry musí koupit hadr jako eMKas z Polska :lol: :mrgreen:
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Mareman píše:Jo, Blue nikoho nenabádá.......ale podle něj zákonitě všichni co nedaj za potahy 3 litry musí koupit hadr jako eMKas z Polska :lol: :mrgreen:
Do eMKa se neser, ten to kompenzoval poklicema za 2 tisice bez dane :lol: :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „LANOS“