Tak můj Bobík mě vozí ve svém břichu přes měsíc. Měl jsem trochu strach, po tom co jsem přečetl v různých recenczích. Ale potřeboval jsem za rozumnou cenu auto s klímou, ABéesKem a samonafukovacíma polštářkama. A tak zasílám své subjektivní hodnocení. Auto sedí celkem dobře, boční vítr si s ním nehraje - motr 1,4 se zdá trochu línější než u Fabie, ale je to tím, že chce řadit později. Kolem 2000 otáček je to lenora, nad 3000 je to švihák. Spotřeby jsem se bál, protože nádrž padala jak o život. Ale byl to jen další dar ACH Ostrava, kdy avízovaná plná nádrž měla o dvacet litrů méně . Když si čerpám sám, je spotřeba s klímou kousek nad sedmi litry. Strašení řazením bylo zbytečné. Jde skvěle, pokud nehledáš atraktivní sportovní jízdu. Radio v sestavě nemá chybu a brzdy jsou naprosto odpovídající. Trochu mi vadí široký sloupek ve výhledu a couvání je taky někdy pro doprovod. Hlučnost je minimální a žárovky zatím drží, pavouka jsem taky ještě nenašel.
Ale jinak spokojenost.
lacetti HB 1.6 - koupit či nekoupit
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Koukám, že se to ...
Koukám, že se to tady trošku zvrhlo, proto opakuji svoji výzvu - napiště zkušenosti z dovolených, pokud jste jeli Lacettim - spotřeba, závady, komfort cestování a jiné ... Díky!
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Na dovolený závady naštěst žádný Letos mně Soptík skoro přestěhoval. pobral celou linku a jak to dřeplo v tlumičích tak jsem nevěřil jak komfortní ten podvozek je. Auto se jenom lehce pohupovalo, žádnej náklon a krásně to sedělo. Takže doporučuju naložit do kufru a na zadní sedačky 4 metráky cementu
Komfort cestování je dobrej ale díky mejm (ne)výdechum pod sedačkama se mi vloni v horku málem usmažila vzadu moje mladá. Jinak 105% spokojennost
Komfort cestování je dobrej ale díky mejm (ne)výdechum pod sedačkama se mi vloni v horku málem usmažila vzadu moje mladá. Jinak 105% spokojennost
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram