lacetti HB 1.6 - koupit či nekoupit

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Tak můj Bobík mě vozí ve svém břichu přes měsíc. Měl jsem trochu strach, po tom co jsem přečetl v různých recenczích. Ale potřeboval jsem za rozumnou cenu auto s klímou, ABéesKem a samonafukovacíma :lol: polštářkama. A tak zasílám své subjektivní hodnocení. Auto sedí celkem dobře, boční vítr si s ním nehraje - motr 1,4 se zdá trochu línější než u Fabie, ale je to tím, že chce řadit později. Kolem 2000 otáček je to lenora, nad 3000 je to švihák. Spotřeby jsem se bál, protože nádrž padala jak o život. Ale byl to jen další dar ACH Ostrava, kdy avízovaná plná nádrž měla o dvacet litrů méně :twisted: :twisted: . Když si čerpám sám, je spotřeba s klímou kousek nad sedmi litry. Strašení řazením bylo zbytečné. Jde skvěle, pokud nehledáš atraktivní sportovní jízdu. Radio v sestavě nemá chybu a brzdy jsou naprosto odpovídající. Trochu mi vadí široký sloupek ve výhledu a couvání je taky někdy pro doprovod. :lol: :lol: Hlučnost je minimální a žárovky :lol: zatím drží, pavouka jsem taky ještě nenašel.
Ale jinak spokojenost. :P
Reklama

Bulik

Příspěvek od Bulik »

Byl jsem tu před koupí zrazován že do zajetí nemám moc chodit ani ke čtyřem tisíclm otáčkám. Jakou Ty máš zkušenost?
P.S. Zrovna tak to radil technik ACH Ostrava
Ivo
lacík, jahůdka červená 1,4
igy

Koukám, že se to ...

Příspěvek od igy »

Koukám, že se to tady trošku zvrhlo, proto opakuji svoji výzvu - napiště zkušenosti z dovolených, pokud jste jeli Lacettim - spotřeba, závady, komfort cestování a jiné ... Díky!
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

Na dovolený závady naštěst žádný Letos mně Soptík skoro přestěhoval. pobral celou linku a jak to dřeplo v tlumičích tak jsem nevěřil jak komfortní ten podvozek je. Auto se jenom lehce pohupovalo, žádnej náklon a krásně to sedělo. Takže doporučuju naložit do kufru a na zadní sedačky 4 metráky cementu :lol:
Komfort cestování je dobrej ale díky mejm (ne)výdechum pod sedačkama se mi vloni v horku málem usmažila vzadu moje mladá. Jinak 105% spokojennost
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“