Musím poděkovat kolegovi Rebrovi na upozornění na měření rychlosti v Bánskej Bystrici.....a zároveň všechny slovenské kolegy potěšit zprávou, že je vaše země o celých 500 korun z mé peněženky bohatší.......páč sem na to zapoměl
Mareman píše:Musím poděkovat kolegovi Rebrovi na upozornění na měření rychlosti v Bánskej Bystrici.....a zároveň všechny slovenské kolegy potěšit zprávou, že je vaše země o celých 500 korun z mé peněženky bohatší.......páč sem na to zapoměl
O koľko si prekročil,že len 500? Najradšej totiž rozdávajú 1000 a 2000sk.
No moźno sú v BB skromnejší
Naměřili mi na 80ce 97.....a prej máte 10 procent toleranci, takže mi asi dali minimální pokutu Ještě že neměřili dřív hned po vjezdu do BB.....tam bych dostal ještě větší flastr jak ten Superb co ho chytli po mě......to sem jel jako prase
No,niečo málo tolerujú,ale keď prekročíš v obci o 20 a mimo o 30,tak dostaneš 2000sk a ak v obci o 30 a mimo o 40 tak je vodičák na druhom svete a na krku správne riadenie.
Mareman píše:Musím poděkovat kolegovi Rebrovi na upozornění na měření rychlosti v Bánskej Bystrici.....a zároveň všechny slovenské kolegy potěšit zprávou, že je vaše země o celých 500 korun z mé peněženky bohatší.......páč sem na to zapoměl
a co si to pisal na predchadzajucej strane??
Mareman píše:Já jsem taky sváteční řidič......a proto bych ten svátek nerad oslavit flastrem do slovenských polišů Laughing Mr. Green
NO TY SI VEMENO
AKRI - (byl) Muž z Ria ! AVEOtici všech zemí, spojte se
O koľko si prekročil,že len 500? Najradšej totiž rozdávajú 1000 a 2000sk.
No moźno sú v BB skromnejší
To bylo bez blocku
AKRI - (byl) Muž z Ria ! AVEOtici všech zemí, spojte se
No já mám zase jeden za 50Kč od městské policie a to jsem dostal na kole u Vykradštejna - Berounsko (Karlštejn - originál uložen .....) a to za to že jsem se projel na kole po mostě, kde byl zákaz. Jo jinak jsem platil ještě stovku v Praze po povodni, kdy jsem projížděl zákazem vjezdu v Modřanech - no prostě se jinak nedalo!. Byla tam taková hodná policajtka.
No ale to byl rok 2002. A od té doby zatím nic - mám to ale štěstí.
Franta
NUBIRA-I 1.6 16V WAGON 98 + LACETTI 2.0 D 08 - LPG Katalogy dílů STAHUJTE ZDE [url=http://www.nubira.wz.cz]Návody + Foto[/url]
ted jsem se vratil z hospody a kamos co jezdi s firemnim autem a rozvazi CORINTHEA /nejaky zestihluji krem ) a arginmax na podporu sexualni stesti ) tak ho dneska chytli benga a po 3 min. si rekli pojicajt a policajtka o darkovej balicek misto pokuty .. kazdymu jeden ...
za prekroceni 40km na dalnici .... u nas sou benga v pohode...