mel si se narodit jako sirotek]Rebro[ píše:Ja chodim autom iba s mamou a aj to mi musi schvalit rodinna rada
Cesta do Slovenského ráje
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Nedaj se některý témata zamknout některým pololidem? Ani vám nepovim proč mě to tak nějak napadloAkri píše:kdo rekl, ze neni blbykaso píše:To su problemi Mareman hadam nie je blby Na prvej pumpe sa spyta ake maju dialnicne znamky]Rebro[ píše:Ani prd nevidno
Ale doftipil som sa ze je tam TYZDNOVA. Ale aspon u nas na sterdnom Slovensku ma tyzden 7 dni a nie 10.
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Blue Lanos
Uz prestan slopat]Rebro[ píše:Aha, sorry Ten bike ma akosi polozil do polohy, ze uz ani citat neviem
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
O koľko si prekročil,že len 500? Najradšej totiž rozdávajú 1000 a 2000sk.Mareman píše:Musím poděkovat kolegovi Rebrovi na upozornění na měření rychlosti v Bánskej Bystrici.....a zároveň všechny slovenské kolegy potěšit zprávou, že je vaše země o celých 500 korun z mé peněženky bohatší.......páč sem na to zapoměl
No moźno sú v BB skromnejší
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
a co si to pisal na predchadzajucej strane??Mareman píše:Musím poděkovat kolegovi Rebrovi na upozornění na měření rychlosti v Bánskej Bystrici.....a zároveň všechny slovenské kolegy potěšit zprávou, že je vaše země o celých 500 korun z mé peněženky bohatší.......páč sem na to zapoměl
Mareman píše:Já jsem taky sváteční řidič......a proto bych ten svátek nerad oslavit flastrem do slovenských polišů Laughing Mr. Green
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
NO TY SI VEMENOMareman píše:Musím poděkovat kolegovi Rebrovi na upozornění na měření rychlosti v Bánskej Bystrici.....a zároveň všechny slovenské kolegy potěšit zprávou, že je vaše země o celých 500 korun z mé peněženky bohatší.......páč sem na to zapoměl
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To bylo bez blockuCiernygepard píše:O koľko si prekročil,že len 500? Najradšej totiž rozdávajú 1000 a 2000sk.Mareman píše:Musím poděkovat kolegovi Rebrovi na upozornění na měření rychlosti v Bánskej Bystrici.....a zároveň všechny slovenské kolegy potěšit zprávou, že je vaše země o celých 500 korun z mé peněženky bohatší.......páč sem na to zapoměl
No moźno sú v BB skromnejší
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Blue Lanos
ja mam jeden blocek za 500sk s pred 5 rokov za 170km/h
http://www.cardomain.com/id/27101976
-
- Kontaktovat uživatele:
No já mám zase jeden za 50Kč od městské policie a to jsem dostal na kole u Vykradštejna - Berounsko (Karlštejn - originál uložen .....) a to za to že jsem se projel na kole po mostě, kde byl zákaz. Jo jinak jsem platil ještě stovku v Praze po povodni, kdy jsem projížděl zákazem vjezdu v Modřanech - no prostě se jinak nedalo!. Byla tam taková hodná policajtka.
No ale to byl rok 2002. A od té doby zatím nic - mám to ale štěstí.
Franta
No ale to byl rok 2002. A od té doby zatím nic - mám to ale štěstí.
Franta
NUBIRA-I 1.6 16V WAGON 98 + LACETTI 2.0 D 08 - LPG Katalogy dílů STAHUJTE ZDE [url=http://www.nubira.wz.cz]Návody + Foto[/url]
ted jsem se vratil z hospody a kamos co jezdi s firemnim autem a rozvazi CORINTHEA /nejaky zestihluji krem ) a arginmax na podporu sexualni stesti ) tak ho dneska chytli benga a po 3 min. si rekli pojicajt a policajtka o darkovej balicek misto pokuty .. kazdymu jeden ...
za prekroceni 40km na dalnici .... u nas sou benga v pohode...
za prekroceni 40km na dalnici .... u nas sou benga v pohode...