Ja kdyz sem hledal Lanose, tak sem byl taky poprve v Nachode (adresa do Trutnova jeste v ty dobe nebyla na Webu), ale poslal me do Trutnova, ze to mam bliz.
Jo, jo , Dedek v Trutnove , taky sem na forum, tehda jeste s Lanosem, zacal chodit prez jejich stranky .
Lifdičky já přemýšlel o potahu ale zjistil jsme že ot je na nic, když už ot mám hodně špinavý necham si ot vyčistit horkou parpou u jendé firmy, za 800 kč, a co , stjeně když tro něškdfo poblije tak to prosákne i přes to ú
Brainman píše:Sakra clovece, ja nechci bejt za debila ale kdyz pises tak si to hlaskuj ale plest se o pet klaves je i na mne moc
Pokud sem to spravne pochopil, tak glady pise na takovy ty projekcni virtualni klavesnici a to neni zadnej problem se prehmatnout opravdu o dost . A proc by se s tim clovek opravoval, precist to jde .
Jo tak potom to chapu, nebo ji ma vyrezavanou z neohoblovaneho dreva a na nekterych klavesach ma trisky, ty ho potom pichaj a von ty klavesy proto nepouziva
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Brainman píše:Jo tak potom to chapu, nebo ji ma vyrezavanou z neohoblovaneho dreva a na nekterych klavesach ma trisky, ty ho potom pichaj a von ty klavesy proto nepouziva
Myslim, ze tu nekde psal, ze pouziva virtualni klavesnici, takze vzhledem k vyskytu chyb bych to videl na tenhle model .
Brainman píše:Jo tak potom to chapu, nebo ji ma vyrezavanou z neohoblovaneho dreva a na nekterych klavesach ma trisky, ty ho potom pichaj a von ty klavesy proto nepouziva
Myslim, ze tu nekde psal, ze pouziva virtualni klavesnici, takze vzhledem k vyskytu chyb bych to videl na tenhle model .
Prosím dělejte si prdelku z někoho jinýho, už mám novou klávesnici a není ani virtuální ani z nehoblovaného dřeva tak porsím prominte ano. Mimochodem, šlo by udělat nějak vyhřívané sedačky ?
Prosím dělejte si prdelku z někoho jinýho, už mám novou klávesnici a není ani virtuální ani z nehoblovaného dřeva tak porsím prominte ano. Mimochodem, šlo by udělat nějak vyhřívané sedačky ?
Koberečky na jakýkoliv model ti do týdne ušijou v Kobylisých v Chevroletu ( bývalý areál Sokolníky ) , dokonce si můžes vybrat druh a barvu kobercoviny, asi za 600,- Kč.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e