potahy zad sedacka Nubira I

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

PavelZ píše:
Lukáš píše:
PavelZ píše:Ja je kupoval primo v Daewoo, ale jsou od tyhle firmy:
http://www.arca-trade.cz/
Aaaa že by autosalon Dědek ??? :?
Jo, jo :), Dedek v Trutnove :), taky sem na forum, tehda jeste s Lanosem, zacal chodit prez jejich stranky :).
Hm ty lidi v trutnove neznám. Ja si svoji 1 nubiru kupoval v Náchodě.
Nubira II 2.0l, 2001 ročník, CDX
Reklama

PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Ja kdyz sem hledal Lanose, tak sem byl taky poprve v Nachode (adresa do Trutnova jeste v ty dobe nebyla na Webu), ale poslal me do Trutnova, ze to mam bliz.
glady

Příspěvek od glady »

PavelZ píše:
Lukáš píše:
PavelZ píše:Ja je kupoval primo v Daewoo, ale jsou od tyhle firmy:
http://www.arca-trade.cz/
Aaaa že by autosalon Dědek ??? :?
Jo, jo :), Dedek v Trutnove :), taky sem na forum, tehda jeste s Lanosem, zacal chodit prez jejich stranky :).
Lifdičky já přemýšlel o potahu ale zjistil jsme že ot je na nic, když už ot mám hodně špinavý necham si ot vyčistit horkou parpou u jendé firmy, za 800 kč, a co , stjeně když tro něškdfo poblije tak to prosákne i přes to :-)ú
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Sakra clovece, ja nechci bejt za debila ale kdyz pises tak si to hlaskuj ale plest se o pet klaves je i na mne moc :(
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Brainman píše:Sakra clovece, ja nechci bejt za debila ale kdyz pises tak si to hlaskuj ale plest se o pet klaves je i na mne moc :(
Pokud sem to spravne pochopil, tak glady pise na takovy ty projekcni virtualni klavesnici a to neni zadnej problem se prehmatnout opravdu o dost :). A proc by se s tim clovek opravoval, precist to jde ;).
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

Jo tak potom to chapu, nebo ji ma vyrezavanou z neohoblovaneho dreva a na nekterych klavesach ma trisky, ty ho potom pichaj a von ty klavesy proto nepouziva
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

Brainman píše:Jo tak potom to chapu, nebo ji ma vyrezavanou z neohoblovaneho dreva a na nekterych klavesach ma trisky, ty ho potom pichaj a von ty klavesy proto nepouziva
Myslim, ze tu nekde psal, ze pouziva virtualni klavesnici, takze vzhledem k vyskytu chyb bych to videl na tenhle model :).
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Brainman píše:Sakra clovece, ja nechci bejt za debila ale kdyz pises tak si to hlaskuj ale plest se o pet klaves je i na mne moc :(
Co máte pořád proti mému psaní ? :-) :lol:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

PavelZ píše:
Brainman píše:Jo tak potom to chapu, nebo ji ma vyrezavanou z neohoblovaneho dreva a na nekterych klavesach ma trisky, ty ho potom pichaj a von ty klavesy proto nepouziva
Myslim, ze tu nekde psal, ze pouziva virtualni klavesnici, takze vzhledem k vyskytu chyb bych to videl na tenhle model :).
Prosím dělejte si prdelku z někoho jinýho, už mám novou klávesnici a není ani virtuální ani z nehoblovaného dřeva :-) tak porsím prominte ano. Mimochodem, šlo by udělat nějak vyhřívané sedačky ?
glady

Příspěvek od glady »

Anonymous píše:
PavelZ píše:
Prosím dělejte si prdelku z někoho jinýho, už mám novou klávesnici a není ani virtuální ani z nehoblovaného dřeva :-) tak porsím prominte ano. Mimochodem, šlo by udělat nějak vyhřívané sedačky ?
To jsem byl já pořád mě to odhlašuje ach jo
misaaa

Příspěvek od misaaa »

Nevíte někdo kde by se sehnali koberečky na nubiru, ale takový ty originální třeba s nápisem Nubira když už jste u těch potahů atd... :lol:
Nubira HB 2.0 CDX, r.v.98, plná výbava
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

misaaa píše:Nevíte někdo kde by se sehnali koberečky na nubiru, ale takový ty originální třeba s nápisem Nubira když už jste u těch potahů atd... :lol:
Ja je kupoval primo u dealera, kde jsem kupoval auto.
misaaa

Příspěvek od misaaa »

A kde? Tam je maji originál a neni něco nědke přímo v Praze?
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Koberečky na jakýkoliv model ti do týdne ušijou v Kobylisých v Chevroletu ( bývalý areál Sokolníky ) , dokonce si můžes vybrat druh a barvu kobercoviny, asi za 600,- Kč.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
misaaa

Příspěvek od misaaa »

Díky za info..Já tam zajedu, už je mam docela zničený tak potřebuju nové.Nevíš jaká je to ulice ještě, nebo je to někde na netu?
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“