Jak dopadne Nexie při nárazu v 50 km/h (foto)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
pred par rokmi som si o nexii myslel ake je to bezpecne auto - dlhy predok, velky kufor vzadu (sedan). Po tom co sa pri ziline stala buracka nexia - fabia a nexii zahynuli ludia (ten vo fabii bol iba zraneny) som pri jazde nexiou opatrnejsii. Holt koncepcia kadett je z 80-tych rokov.
Peugeot 307 Break, 1,6, 110k
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
No já vás trochu uklidním, samozřejmě to vypadá blbě, auta mají asi opravdu měkčí zadek a hlavně když se do kufru podíváte je tam pouze podlaha a pár plechů. Jinak měl jsem Pontiac Le Mans (Racer) a když mi kámoš rovnal přední šavle co na nich visí motor, tak u toho nadával, že je to tvrdý jako prase!!! Jo to prej jednou vytahoval šavle vpředu u Fiata a tak tahal kecal a rázem byl Fiat o 10 cm delší
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
No podla mna je to dost realne.Skuste sa zamysliet.Je rozdiel ked do vas vrazi auto alebo nakladak v 50km/h rychlosti ved ma vecsiu kineticku energiu taky nakladak.A za dalsie je mozne ze ta nexia stala a mala zabrzdene to tiez dost spravi.A samozrejme zadok auta je vzdy slaby.Ja som to raz napalil mojou nexiou do felicie mne sa nic nestalo naraznik to krasne odtlmil a on musel ist do servisu si to hydraulikou dat narovnat lebo cely zadok mal natlaceny dnu a to bol naraz pri 10km/h.
Ony ty silnější sloupky asi nějakej význam mít musí. Když to převalíš přes střechu, tak to určitě mnohem víc vydrží. Starší auta jsou na tom s bezpečností mnohem hůř.Radmont píše:ale aj tak musi byt niekde rozdiel pri autach ako je nexia ktore ma jednu hviezdicku a povedzme citroen c5 ktory ma 5*. Inac ked si vsimnete nove auta (po roku 2000), tak maju omnoho hrubsie stlpiky na karoserii.
Všimněte si reklam teď, výrobci hrajou hlavně na bezpečnost a na bezporuchovost. To jsou dva hlavní motivy reklam a vlastně celkem oprávněně. Nikdo se nechce v autě nechat pohřbít a kolikrát ne ani vlastní vinou.
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
jo to zase jo, taky jsem v necem podobnem sedel a malem mi to urvalo hlavuIvan píše:Pánové, taky si myslím, že je to reálné. Na Autosalonu byl takový vláček, do kterého jste si sedli, připoutali se a on narazil do překážky ve 30 km/hod a byla to šlupka jako kráva!
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se