Jak dopadne Nexie při nárazu v 50 km/h (foto)

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Habron

Příspěvek od Habron »

Tu skvělou teorii jsem vymyslel já :lol: , ale než jsem to sepsal, tak něastal nějaký problém a nebyl jsem přihlášený.
Reklama

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

No..
pekne pekne...

by som rad vedel..
ze co alebo kto vrazil zboku do dverii... :?:
Radmont

Příspěvek od Radmont »

pred par rokmi som si o nexii myslel ake je to bezpecne auto - dlhy predok, velky kufor vzadu (sedan). Po tom co sa pri ziline stala buracka nexia - fabia a nexii zahynuli ludia (ten vo fabii bol iba zraneny) som pri jazde nexiou opatrnejsii. Holt koncepcia kadett je z 80-tych rokov.
Peugeot 307 Break, 1,6, 110k
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

No ja co som teraz montoval tazne..
a videl som to auto aj zo spodu...
tak vzadu mi moc pevne nepripadaa byt...
Habron

Příspěvek od Habron »

To auto je dost měkký, ten plech se promáčkne mnohem snadněji, než u jiných aut. Já osobně se s tím někdy bojím jezdit .... Když třeba jedu vedle kamionu zprava, tak nemám dobrý pocit, když ho vidím vedle sebe :?
Richard

Příspěvek od Richard »

No já vás trochu uklidním, samozřejmě to vypadá blbě, auta mají asi opravdu měkčí zadek a hlavně když se do kufru podíváte je tam pouze podlaha a pár plechů. Jinak měl jsem Pontiac Le Mans (Racer) a když mi kámoš rovnal přední šavle co na nich visí motor, tak u toho nadával, že je to tvrdý jako prase!!! Jo to prej jednou vytahoval šavle vpředu u Fiata a tak tahal kecal a rázem byl Fiat o 10 cm delší :lol: :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

No podla mna je to dost realne.Skuste sa zamysliet.Je rozdiel ked do vas vrazi auto alebo nakladak v 50km/h rychlosti ved ma vecsiu kineticku energiu taky nakladak.A za dalsie je mozne ze ta nexia stala a mala zabrzdene to tiez dost spravi.A samozrejme zadok auta je vzdy slaby.Ja som to raz napalil mojou nexiou do felicie mne sa nic nestalo naraznik to krasne odtlmil a on musel ist do servisu si to hydraulikou dat narovnat lebo cely zadok mal natlaceny dnu a to bol naraz pri 10km/h. :?
Damek

Příspěvek od Damek »

Veru, veru, nejde len o rýchlosť. Kamarátka pri cúvaní s astrou nabrala betónový stĺpik /skôr stĺpisko/. Nešla nijako rýchlo, len tak ľahúčko a odrovnala celý kufor.
Radmont

Příspěvek od Radmont »

ale aj tak musi byt niekde rozdiel pri autach ako je nexia ktore ma jednu hviezdicku a povedzme citroen c5 ktory ma 5*. Inac ked si vsimnete nove auta (po roku 2000), tak maju omnoho hrubsie stlpiky na karoserii.
Peugeot 307 Break, 1,6, 110k
Habron

Příspěvek od Habron »

Radmont píše:ale aj tak musi byt niekde rozdiel pri autach ako je nexia ktore ma jednu hviezdicku a povedzme citroen c5 ktory ma 5*. Inac ked si vsimnete nove auta (po roku 2000), tak maju omnoho hrubsie stlpiky na karoserii.
Ony ty silnější sloupky asi nějakej význam mít musí. Když to převalíš přes střechu, tak to určitě mnohem víc vydrží. Starší auta jsou na tom s bezpečností mnohem hůř.
Všimněte si reklam teď, výrobci hrajou hlavně na bezpečnost a na bezporuchovost. To jsou dva hlavní motivy reklam a vlastně celkem oprávněně. Nikdo se nechce v autě nechat pohřbít a kolikrát ne ani vlastní vinou.
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Viz reklama na nový Volvo .........
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Damek

Příspěvek od Damek »

Bezpečnosť sa posúva každým rokom niekam inam, takže s novými autami sa porovnať 10 ročnú nexiu nedá. O tom, že je menej bezpečná ako terajšie vozy proste netreba polemizovať. Ale čo s tým narobíme? Nič. Môžme ju akurát vymeniť za nové auto, ale vlastne ani to nie, lebo na to treba peniaze.
kaso

Příspěvek od kaso »

V tej nexii je neposkodeny motor pre Firemana :lol: Ivan ti zisti kam ju odviezli :lol:
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
fireman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fireman »

kaso píše:V tej nexii je neposkodeny motor pre Firemana :lol: Ivan ti zisti kam ju odviezli :lol:
Kaso Kaso preco mi toto robis :cry: :cry: :cry:
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Ivan píše:Pánové, taky si myslím, že je to reálné. Na Autosalonu byl takový vláček, do kterého jste si sedli, připoutali se a on narazil do překážky ve 30 km/hod a byla to šlupka jako kráva!
jo to zase jo, taky jsem v necem podobnem sedel a malem mi to urvalo hlavu :x
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“