![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Ja mam 4-rocne z mojej Nexie. Plne funkcne,tichucke,ani raz nezadrete. Pri GO motora som kupoval nove,aby sme si boli so vsetkym na 100% isti. Za 1000,- Kc je Tvoje. V sobotu 21.5. budem pravdepodobne v Brne (OC Olympia),mozem priviezt.Jerry píše:Odesla mi benzinova pumpaUplne se roztavil plast na motorku. Nova stoji 3550 a volal jsem k nejakejm zlodejum co maji vrakoviste a chteji z ani 2500
Nevite, kde ji sehnat tak do 1000?
Bomba, udelal jsi mi velkou radostRadoslav Hološka píše:Ja mam 4-rocne z mojej Nexie. Plne funkcne,tichucke,ani raz nezadrete. Pri GO motora som kupoval nove,aby sme si boli so vsetkym na 100% isti. Za 1000,- Kc je Tvoje. V sobotu 21.5. budem pravdepodobne v Brne (OC Olympia),mozem priviezt.Jerry píše:Odesla mi benzinova pumpaUplne se roztavil plast na motorku. Nova stoji 3550 a volal jsem k nejakejm zlodejum co maji vrakoviste a chteji z ani 2500
Nevite, kde ji sehnat tak do 1000?
Radoval jsem se predcasne. Cerpadlo predpokladam pumpuje (nemam duvod neverit, ze je v poradku), ale myslim, ze bude nekde vzduchova bublina (?). Jak se palivovy system odvzdusnuje? Na plyn beha normalne, ale na benzin ani ň. Cerpadlo bzuci a vypina predpokladam ze od tlaku. Poradi nekdo? Uz se to nekomu stalo?Jerry píše:Pumpa je namontovana a pumpuje) Dekuji mockrat. Juchu...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |