Benzinova pumpa
Moderátor: Blue Lanos
Benzinova pumpa
Odesla mi benzinova pumpa Uplne se roztavil plast na motorku. Nova stoji 3550 a volal jsem k nejakejm zlodejum co maji vrakoviste a chteji z ani 2500 Nevite, kde ji sehnat tak do 1000?
Jerry.
Daewoo Espero 1.8, komplet v elektrice.
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Benzinova pumpa
Ja mam 4-rocne z mojej Nexie. Plne funkcne,tichucke,ani raz nezadrete. Pri GO motora som kupoval nove,aby sme si boli so vsetkym na 100% isti. Za 1000,- Kc je Tvoje. V sobotu 21.5. budem pravdepodobne v Brne (OC Olympia),mozem priviezt.Jerry píše:Odesla mi benzinova pumpa Uplne se roztavil plast na motorku. Nova stoji 3550 a volal jsem k nejakejm zlodejum co maji vrakoviste a chteji z ani 2500 Nevite, kde ji sehnat tak do 1000?
Re: Benzinova pumpa
Bomba, udelal jsi mi velkou radost Bude pasovat do Espera 1,8 DOHC? Jedna se o to cerpadlo co je v nadrzi (pro jistotu to pisu)Radoslav Hološka píše:Ja mam 4-rocne z mojej Nexie. Plne funkcne,tichucke,ani raz nezadrete. Pri GO motora som kupoval nove,aby sme si boli so vsetkym na 100% isti. Za 1000,- Kc je Tvoje. V sobotu 21.5. budem pravdepodobne v Brne (OC Olympia),mozem priviezt.Jerry píše:Odesla mi benzinova pumpa Uplne se roztavil plast na motorku. Nova stoji 3550 a volal jsem k nejakejm zlodejum co maji vrakoviste a chteji z ani 2500 Nevite, kde ji sehnat tak do 1000?
Jerry.
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Opytame sa spolocne PetraM,OK?
Petre,pasuje palivove cerpadlo z nadrze 16V Nexie na Espero 1.8?
Este to moze vediet aj PaliX.
Petre,pasuje palivove cerpadlo z nadrze 16V Nexie na Espero 1.8?
Este to moze vediet aj PaliX.
Naposledy upravil(a) Radoslav Hološka dne pát kvě 20, 2005 21:17, celkem upraveno 1 x.
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
OK,Hansi. Ak to Jerrymu nebude pasovat,je Tvoje. Mne hucalo iba pri startovani,ale tlak davalo ako nove. Radsej vcas vymenit ako niekde kvoli tomu ostat stat. Treba vzdy nechat v nadri minimalne 10L benzinu,aby bolo vzdy cele ponorene a chladene. Kto jazdi na doraz,vydrzi 100.000 km,kto tankuje vacsinou plnu nadrz a nevyjazdi ju celu,zivotnost je vraj aj 300.000 km.
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Radoval jsem se predcasne. Cerpadlo predpokladam pumpuje (nemam duvod neverit, ze je v poradku), ale myslim, ze bude nekde vzduchova bublina (?). Jak se palivovy system odvzdusnuje? Na plyn beha normalne, ale na benzin ani ň. Cerpadlo bzuci a vypina predpokladam ze od tlaku. Poradi nekdo? Uz se to nekomu stalo?Jerry píše:Pumpa je namontovana a pumpuje ) Dekuji mockrat. Juchu...
Edit: musim jeste dodat, ze palivovy system byl uplne prazdny (suchy).
Jerry.
no abych rekl pravdu tak se nam to jeste nestalo.ale je možne že je system nekde ucpaný nebo tak neco.bublina se tam udelat nemuže.kouknout na filtr.dale pokud možno odpojit zpatecku benzinu u motoru a tam zkusit jestli proteka benzin .pak jeste možna vyzkoušet vstriky.alespon zmerit napeti pri startu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil