Anténa
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
Anténa
Ahojte všeci
Tak jsem včera dal bráchovi auto, aby mi ho zajel umyt. (měl jsem jiné povinnosti a chtěl jsem to nafotit). Jezdím na ruční mytí na jednu benzinku. No a on se mi vrátil bez antény. Jel na mycí linku jinam a nějak si chtěl při tom poslouchat rádio no a kartáče udělaly svou práci na "výbornou". Takže hoši nevíte kde seženu buďto orig. anténu nebo nějakou podobnou? A taky za kolik. Na www.autodoplnky.cz ji mají za cca. 740,-Kč
Tak jsem včera dal bráchovi auto, aby mi ho zajel umyt. (měl jsem jiné povinnosti a chtěl jsem to nafotit). Jezdím na ruční mytí na jednu benzinku. No a on se mi vrátil bez antény. Jel na mycí linku jinam a nějak si chtěl při tom poslouchat rádio no a kartáče udělaly svou práci na "výbornou". Takže hoši nevíte kde seženu buďto orig. anténu nebo nějakou podobnou? A taky za kolik. Na www.autodoplnky.cz ji mají za cca. 740,-Kč
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- Reklama
- Blue Lanos
to mas dobru cenu lebo u nas stoji 1800sk orig
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ti asi za 400 pošlu tu svoji, když rádio stejně neposlouchám...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
tu co mas ty, tak ten prut stoji 150kc newIvan píše:Tak to ti asi za 400 pošlu tu svoji, když rádio stejně neposlouchám...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Mam na predaj.V dobrom stave plne funkcna el.antena.Cena 500 sk to je 390Kc. kaso1@centrum.sk
co moze byt s tou mojou??? Nejde mi cela dole, ten najhrubsi diel mi zostava vonku. Uz som to aj nastriekal wd-ckom, aj som sa to nasilu snazil zatlacit(co sa mi aj podarilo), ale po prvom zapnuti sa jej akosi znovu nechce ist cela dolu. Nerad by som bol aby mi ju nejake decko odtrhlo (totizto pri praci mame take "male romske geto"
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
-
- Kontaktovat uživatele:
spina vnutry, rozobrat a komplet vycistitnio píše:co moze byt s tou mojou??? Nejde mi cela dole, ten najhrubsi diel mi zostava vonku. Uz som to aj nastriekal wd-ckom, aj som sa to nasilu snazil zatlacit(co sa mi aj podarilo), ale po prvom zapnuti sa jej akosi znovu nechce ist cela dolu. Nerad by som bol aby mi ju nejake decko odtrhlo (totizto pri praci mame take "male romske geto"
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
ano s tim vycistenim souhlasim, jen necim silnejsim nez WDcko,. I u nas mame gheto ale tady nejdou po antenach ale vadi jim spinava okenka a autoradia uvnitr. Proto okenka rozbiji a autoradia si berou. Zkusil jsem se zeptat proc to delaji ale neodpovedeli, holt jina mentalitaphalanx píše:spina vnutry, rozobrat a komplet vycistitnio píše:co moze byt s tou mojou??? Nejde mi cela dole, ten najhrubsi diel mi zostava vonku. Uz som to aj nastriekal wd-ckom, aj som sa to nasilu snazil zatlacit(co sa mi aj podarilo), ale po prvom zapnuti sa jej akosi znovu nechce ist cela dolu. Nerad by som bol aby mi ju nejake decko odtrhlo (totizto pri praci mame take "male romske geto"
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
tak na radio si netrufnu, lebo na nich pustim psov, ale decku nezabranis aby sa trosku nepohralo s antenou. A to mam auto pod stalym dohladom kamery (nexiu mam rad)Brainman píše: ano s tim vycistenim souhlasim, jen necim silnejsim nez WDcko,. I u nas mame gheto ale tady nejdou po antenach ale vadi jim spinava okenka a autoradia uvnitr. Proto okenka rozbiji a autoradia si berou. Zkusil jsem se zeptat proc to delaji ale neodpovedeli, holt jina mentalita
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
Já už tam mám čtvrtou anténu. Orig Zlomil táta v lese o větev, druhou ožralá bejvalka a třetí ožralej kámoš když jí začal jíst a zlomila se mu v puse. a tahle je tam nějak podezřele dlouho. Kupuj v krči tu univerzál. ale nezahazuj ten omělohmotnej špunt.jak je zvenku a ten držák uvnitř budeš muset dát nahořejc.