Anténa

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

cubafire
Kontaktovat uživatele:

Anténa

Příspěvek od cubafire »

Ahojte všeci
Tak jsem včera dal bráchovi auto, aby mi ho zajel umyt. (měl jsem jiné povinnosti a chtěl jsem to nafotit). Jezdím na ruční mytí na jednu benzinku. No a on se mi vrátil bez antény. Jel na mycí linku jinam a nějak si chtěl při tom poslouchat rádio no a kartáče udělaly svou práci na "výbornou". Takže hoši nevíte kde seženu buďto orig. anténu nebo nějakou podobnou? A taky za kolik. Na www.autodoplnky.cz ji mají za cca. 740,-Kč :roll:
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi :twisted:
Nexia = srdeční záležitost
Reklama

Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

to mas dobru cenu lebo u nas stoji 1800sk orig ;)
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Tak to ti asi za 400 pošlu tu svoji, když rádio stejně neposlouchám... :roll:

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

Ivan píše:Tak to ti asi za 400 pošlu tu svoji, když rádio stejně neposlouchám... :roll:
tu co mas ty, tak ten prut stoji 150kc new ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
cubafire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubafire »

Tož chlapiska neblbněte neblbněte. Já mám automatiku a pokáď ju (tů anténu) tam brzo nedám, tak mě bude pršat do kufra :lol:
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

To iste sa mi stalo minuly rok v Hradci. :oops:
Pre istotu som si vtedy objednal v Daewoo anteny 2. Este stali 1100,- Sk. Teraz pod Chevroletom stoji naozaj 1 ks 1800,- Sk.
cubafire
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cubafire »

Asi tam dám neorigo. Hlavně když bude hrát :(
goror

Příspěvek od goror »

cubafire píše:Asi tam dám neorigo. Hlavně když bude hrát :(
LE ZIADNEHO CINAKA :lol:
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
kaso

Příspěvek od kaso »

Mam na predaj.V dobrom stave plne funkcna el.antena.Cena 500 sk to je 390Kc. ;) ;) kaso1@centrum.sk
nio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nio »

co moze byt s tou mojou??? Nejde mi cela dole, ten najhrubsi diel mi zostava vonku. Uz som to aj nastriekal wd-ckom, aj som sa to nasilu snazil zatlacit(co sa mi aj podarilo), ale po prvom zapnuti sa jej akosi znovu nechce ist cela dolu. Nerad by som bol aby mi ju nejake decko odtrhlo (totizto pri praci mame take "male romske geto"
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana :(

Skoda Fabia Combi
phalanx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phalanx »

nio píše:co moze byt s tou mojou??? Nejde mi cela dole, ten najhrubsi diel mi zostava vonku. Uz som to aj nastriekal wd-ckom, aj som sa to nasilu snazil zatlacit(co sa mi aj podarilo), ale po prvom zapnuti sa jej akosi znovu nechce ist cela dolu. Nerad by som bol aby mi ju nejake decko odtrhlo (totizto pri praci mame take "male romske geto"
spina vnutry, rozobrat a komplet vycistit
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Stejně to moc nepomáhá jinak v servisu nebo prodejně dílů by ti měli prodat novej prut a ten už si asi sám vyměníš ;)
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

phalanx píše:
nio píše:co moze byt s tou mojou??? Nejde mi cela dole, ten najhrubsi diel mi zostava vonku. Uz som to aj nastriekal wd-ckom, aj som sa to nasilu snazil zatlacit(co sa mi aj podarilo), ale po prvom zapnuti sa jej akosi znovu nechce ist cela dolu. Nerad by som bol aby mi ju nejake decko odtrhlo (totizto pri praci mame take "male romske geto"
spina vnutry, rozobrat a komplet vycistit
ano s tim vycistenim souhlasim, jen necim silnejsim nez WDcko,. I u nas mame gheto ale tady nejdou po antenach ale vadi jim spinava okenka a autoradia uvnitr. Proto okenka rozbiji a autoradia si berou. Zkusil jsem se zeptat proc to delaji ale neodpovedeli, holt jina mentalita
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
nio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nio »

Brainman píše: ano s tim vycistenim souhlasim, jen necim silnejsim nez WDcko,. I u nas mame gheto ale tady nejdou po antenach ale vadi jim spinava okenka a autoradia uvnitr. Proto okenka rozbiji a autoradia si berou. Zkusil jsem se zeptat proc to delaji ale neodpovedeli, holt jina mentalita
tak na radio si netrufnu, lebo na nich pustim psov, ale decku nezabranis aby sa trosku nepohralo s antenou. A to mam auto pod stalym dohladom kamery (nexiu mam rad) :D
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana :(

Skoda Fabia Combi
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Já už tam mám čtvrtou anténu. Orig Zlomil táta v lese o větev, druhou ožralá bejvalka a třetí ožralej kámoš když jí začal jíst a zlomila se mu v puse. a tahle je tam nějak podezřele dlouho. Kupuj v krči tu univerzál. ale nezahazuj ten omělohmotnej špunt.jak je zvenku a ten držák uvnitř budeš muset dát nahořejc.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“