Ja som Tiez z NR a este som tvoje Esperko nevidel ale to je jedno pretoze po Nitre Esper beha hodne. Mna by skôr zaujmala predna maska ked si odstranil znak dal si to potom zatmelit a prestriekat???peter NR píše:nie, zatial to mam len prekryte ciernou matnou foliou...Sato píše:Pozeram ze mas antenu na streche. Upravoval si si to sam?
Tu povodnu dieru na antenu si nejak zatmelil?
3x foto mojho espera
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
na com jazdis po nitre??AtomX píše:Ja som Tiez z NR a este som tvoje Esperko nevidel ale to je jedno pretoze po Nitre Esper beha hodne. Mna by skôr zaujmala predna maska ked si odstranil znak dal si to potom zatmelit a prestriekat???peter NR píše:nie, zatial to mam len prekryte ciernou matnou foliou...Sato píše:Pozeram ze mas antenu na streche. Upravoval si si to sam?
Bolo to po mensom tukesi, daval som striekat blatnik, tak sa to zviezlo...AtomX píše:Ja som Tiez z NR a este som tvoje Esperko nevidel ale to je jedno pretoze po Nitre Esper beha hodne. Mna by skôr zaujmala predna maska ked si odstranil znak dal si to potom zatmelit a prestriekat???peter NR píše:nie, zatial to mam len prekryte ciernou matnou foliou...Sato píše:Pozeram ze mas antenu na streche. Upravoval si si to sam?
Pre Nitranov: po Nitre jazdim aj na modrom R Kangoo, ale dost vela na espere...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Tak ta polovicka - to je uz par rokov vlastne manzelka...T-PK píše:Když sme u toho,dej číslo na tvoji přítelkyni ... Teď vážneji... Mno,ony mračítka se tady probírali dostkrát a závěr pro mě: Esperu už tak moc nesvítí světla a lepit na ně nejakou folii či kus plastu nebudu už ze 3 důvodů:peter NR píše:...no ved hej, tie mracitka - to by si si rozumel s mojou polovickou - tej sa to tiez nepozdava...radsej to ani nekomentuje...T-PK píše:Mno,osobně teda fakt nic moc.. Jako úplně mě dojímají mračítka na Esperu,fakt hrozne...Mno a ty střibrné lišty,tak to je taky na zamyšlenou.. Ono je opravdu někdy méně více...
Ale nemyslim, ze by to bolo prehnane...
1, Policajti jsou na to hákliví a jsem rád,že mám na benzín
2, Na technické by asi taky nebyli moc nadšení
3, Mi se líbí akorát protažená kapota,ale nesluší taky každému autu
uplne berem tvoje argumenty, je to vec nazoru ale na tech. som s tym trable nemal... a u nas momentalne neplati zakon, ktory upravuje tech. sposobilost aut, takze policajti kontroluju akurat platnost TK...
Ahoj, ked odmontujes (utrhnes) predny znak, zostanu tam dve dierky, ja ich mam zavarene a pregitovane - no a samo - nastriekane cele pr. celo...despero píše:ahoj, mna by zaujimalo ked si dal dole ten predny znak ako si to potom vyhladil take nieco by som chcel spravit aj ja ale som novacik
... tie puklice su vlastne elektrony, aj ked nie najnovsie, ale predsa... a zadna naprava je este rozsirena podlozkami 10mm na kazdej strane.