3x foto mojho espera
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
pekne es-pérko
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
...no ved hej, tie mracitka - to by si si rozumel s mojou polovickou - tej sa to tiez nepozdava...radsej to ani nekomentuje...T-PK píše:Mno,osobně teda fakt nic moc.. Jako úplně mě dojímají mračítka na Esperu,fakt hrozne...Mno a ty střibrné lišty,tak to je taky na zamyšlenou.. Ono je opravdu někdy méně více...
Ale nemyslim, ze by to bolo prehnane...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Když sme u toho,dej číslo na tvoji přítelkyni ... Teď vážneji... Mno,ony mračítka se tady probírali dostkrát a závěr pro mě: Esperu už tak moc nesvítí světla a lepit na ně nejakou folii či kus plastu nebudu už ze 3 důvodů:peter NR píše:...no ved hej, tie mracitka - to by si si rozumel s mojou polovickou - tej sa to tiez nepozdava...radsej to ani nekomentuje...T-PK píše:Mno,osobně teda fakt nic moc.. Jako úplně mě dojímají mračítka na Esperu,fakt hrozne...Mno a ty střibrné lišty,tak to je taky na zamyšlenou.. Ono je opravdu někdy méně více...
Ale nemyslim, ze by to bolo prehnane...
1, Policajti jsou na to hákliví a jsem rád,že mám na benzín
2, Na technické by asi taky nebyli moc nadšení
3, Mi se líbí akorát protažená kapota,ale nesluší taky každému autu
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..