Kde môže byť problém, keď pomaly zvyšujem otáčky motora a po prekročení 1500 RPM bez ďalšieho stlačenia pedálu otáčky ďalej stúpajú. Nedarí sa mi udržať otáčky motora na 2000 ot./min. Už som vymenil MAP senzor, škrtiacu klapku, nastavený senzor teploty vzduchu, skontroloval som odpor plynového pedálu. Ak máte niekto Orlando 1.8 skúste prosím na voľnobehu pomaly pridávať otáčky nad 1500 či aj vám to robí a podeľte sa o informácie. Ďakujem
Prikladám video
[youtube]https://youtube.com/watch?v=7-LaQFTco-E&feature=shared[/youtube]
Pomoooc otáčky nad 1500 idú samé hore bez ďalšieho stlačenia pedálu
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- Reklama
Re: Pomoooc otáčky nad 1500 idú samé hore bez ďalšieho stlačenia pedálu
marlo píše: ↑sob pro 07, 2024 11:27 Kde môže byť problém, keď pomaly zvyšujem otáčky motora a po prekročení 1500 RPM bez ďalšieho stlačenia pedálu otáčky ďalej stúpajú. Nedarí sa mi udržať otáčky motora na 2000 ot./min. Už som vymenil MAP senzor, škrtiacu klapku, nastavený senzor teploty vzduchu, skontroloval som odpor plynového pedálu. Ak máte niekto Orlando 1.8 skúste prosím na voľnobehu pomaly pridávať otáčky nad 1500 či aj vám to robí a podeľte sa o informácie. Ďakujem
Prikladám video
[youtube]https://youtu.be/C-Ps86eegwk?si=UgDa3KGPJ9EC1zIJ[/youtube]
Nikto nemá takýto problém na Orlande 1.8?
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
pýtal si sa to na fb na klube. sme rovnaká partia aj tam aj tu
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea