Přátelé, mám takový problém stává se mi že nenaskočí světla palubovky a celá prdel auta takže nesvítí. V motorovém prostoru je černá skříňka když do ní bouchnu vše naskočí. Bohužel nemám popis co které relé dělá. Nemá někdo tip které to může být? nebo možné jiné příčiny? díky
Mám lanos 1,5 Benzín+Plyn. Auto mi teraz skapalo na križovatke a už ho nebolo možné naštartovať, v čom by mohla byť chyba ? Sviečky,káble,baterka,indukčná cievka sú nové. poistky sú v poriadku Ked otočím klúčikom štartér točí. Ale zvlášnosť je že na plynovom prepínači (LOVATO)v aute sú kontrolky a tie vôbec ani nezasvietia-tma. Na krabičkých od plynu v motorovom priestore sú tak isto kontrolky a tie po pripojení baterky zasvietia, zablikajú.Dá sa to LPG aspon nejako odpojiť aby mi išlo aspoň auto na benzín ? Kde by mohla byť chyba?
Ďakujem
automatické prepínanie z benzínu na plyn? odpojiť by sa malo dať len vytiahnutím nejakej poistky. skontroluj si aj snímač polohy kľukovky...
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze) Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze) Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea