Predne koleso
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Predne koleso
ahojte, piatok som si všimol jednu vec, pri väčšej rýchlosti 80/90h, ked začnem trošku viac rezat zakruty(ale iba do prava, aj ked idem s kruhača) ta citim vibrácie na volante, alebo take drenie, ako keby guma drela alebo take niečo, viete poradiť čo to može byť, skor si myslim či to neni naboj alebo poloos, je to pri velkom zataženi prednej napravy, prosim o radu, skusim prehodit gumy a potom uvidime dakujem za odpoved
- Reklama
Re: Predne koleso
Neni to naboj ani poloos je to podhustená pneumatika+drsný asfalt....
Pojdem zajtra kuknut na pumpy aky tam je tlak...rozmýšľam ci to neni aj gumami maju 4 roky, barum polaris3
Může to být i ložisko... Ověř tlak v pneu a uvidíš.
Honza K.
Stejně se mi to projevovalo v létě u Cruze. Vyvažování nepomohlo. Nakonec to bylo pneumatikami. Šest let staré, vzorek OK, ale z vnitřní strany boule a podle Palikxe kostra v háji. Po výměně pneu bez problémů.
pondelok idem meniť zadne brzdy, tak to pozrú, ale mechanik mi vravel ze pri matadorkach(barum mam ja) by casto problem po niakom naraze v kordoch zevraj sa často trhaju a urobí sa bublina, pondelok dam vediet ako som dopadol
takze všetko na aute je v poriadku, skusim prevažiť gumy a ak ani to nezabere tak počkam do leta ked budem prezuvať.................
Převážíš a po pár kilometrech to bude to samé.
počkam do jari a potom to budem riešiť, ale kukal som dnes na autobazar.eu tam na peugote mu niečo take robilo ako mne a že to bolo uloženie(ložiško tlmiča)...ale ako hovorim počkam do jari....
nechcem zbytočne zakladať dalšiu temu, ale dlhsie ma zaujima jedna vec, auto už mam skoro 4 roky a strasne mam popukane predne svetla, mate s tým niekto skusenosti? mam tam aj väčšie pukliny, dam foto zajtra ak nezabudnem...musel to už niekto riešiť? dakujem za odpoved
nechcem zbytočne zakladať dalšiu temu, ale dlhsie ma zaujima jedna vec, auto už mam skoro 4 roky a strasne mam popukane predne svetla, mate s tým niekto skusenosti? mam tam aj väčšie pukliny, dam foto zajtra ak nezabudnem...musel to už niekto riešiť? dakujem za odpoved
pomensi rezat zakruty , ale inak ked budes davat nove pneu tak zainvestuj do pneu so spevnenou bocnicou
Chevrolet Orlando 2.0 VDCI 96 Kw strieborna metaliza
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
este jedna Thalia 2009 v garazi
po novom mamina ma ceed 2018
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
este jedna Thalia 2009 v garazi
po novom mamina ma ceed 2018
zimne mam XL, lentne normalne
Lukas, s tými svetlami zďaleka nie sme jediní. Prešiel som s tým aj cez STK, nerobím si z toho hlavu... zatiaľ. Budem riešiť, až mi do svetla niečo vrazí a rozbije ho
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )