Měsíční náklady na PHM
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
ja som xodil pred dvoma rokmi do roboty tiez na biku, ale potom zacali stavat cajti a davat pokuty za svetla odrazky a blikatka (teda ak si ich nemal ) a este aj dalsia vec ta cesta nebola pre biky ale iba auta - zakaz vjazdu takze kazdy den roziko - 500. tak som sa na to vykaslal.Akri píše:ja kolo nemam, ale uz o nem uvazuju, aspon do pracepalikx píše:tak to zkus a třeba ušetřís na phm.
to budou smutny rana
a teraz xodim do worku autom a je mi fajn. do roboty po tmre z roboty po tme
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je problem, kolo vzdycky nekam strcis, skutr, to je horsiPavelZ píše:Ja uvazuju o tom, koupit nejakej skutr 50ccm, do Prahy idealni. Jen zatim nemam jasno, kde to parkovat v panelaku .Akri píše:tak uz je to tady, auticko bude v garazi a jdu kupovat kolo To uz tady asi nebude takova prdel , nevite nekdo, jak se na tom jezdi
Ja bych kolo v praze taky vyloucil
prece jen podhuri orlickych hor je k jizde na kole mnohem vic prijatelnejsi
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
covece, ja ho mam zaplaceny ale nejak se mi nechce si ho z toho kramu vyzvednout, on rikal, ze se mam nejdriv projet a ja se vymluvil ze nemam cas, budu mu vysvetlovat, ze jsem na kole sedel naposled pri jizde zrucnosti na zakladni skole, pak uz vsechno melo motorpetrm píše:Já si jdu v sobotu vyzvednout NOVÉ kolo tak uvidím pak poreferuju prakticky sem na tom 10 let dlouhodobě nejezdil
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
To si radšej namiesto kupovania bicykla mohol natankovať:-)Akri píše:kolo uz je davno doma, teda v garazi, ale jeste jsem na nem nejel
Mňa vychádza benzím okolo 1000-2500 na mesiac. Je to veľmi rôzne. Niekdy za mesiac najazdím 500km a niekedy 2000km.
Je to veľa, ale stále ma vychádza jazdenie autom lacnejšie alebo rovnako ako jazda MHD.
- Blue Lanos
ja sa snazim jednu jednu nadrz/mesiac to je 1400sk
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
a ja dve nadrze a je to okolo 3200, ale teraz ked stoji Shell W-Power skoro 40 sk som radsej natanjkoval aj obyc 95 aby som sa zmestil do max 1700 za nadrz
a mesacne najzadim kazdy den minimalne 30 km do prace a to niekedy sa vyskytne aj nejaka ta cesta navyse do Trenčína alebo do Piešťan.
Teraz sa mi stalo ze som par krat trosku prispal a do roboty som to valil co to okolnosto dovolili (120 - 150 km/h) a spotreba bola dost vysoka, ono si to potriahne pri takych rychlostiach. na jednu nadrz (asi 43-44 l) som spravil iba 580 km. normalne v lete urobim aj 630 - 650 km. teraz som na skusku zacal jazdit ako duchodce a som zvedavy ako to zajazdim, ale myslim si ze to az taky velky rozdiel nebude. no za normalny okolnosti a nie dochodcovskou jazdou som spravil vzdy minimalne okolo 600 -630 km.
a mesacne najzadim kazdy den minimalne 30 km do prace a to niekedy sa vyskytne aj nejaka ta cesta navyse do Trenčína alebo do Piešťan.
Teraz sa mi stalo ze som par krat trosku prispal a do roboty som to valil co to okolnosto dovolili (120 - 150 km/h) a spotreba bola dost vysoka, ono si to potriahne pri takych rychlostiach. na jednu nadrz (asi 43-44 l) som spravil iba 580 km. normalne v lete urobim aj 630 - 650 km. teraz som na skusku zacal jazdit ako duchodce a som zvedavy ako to zajazdim, ale myslim si ze to az taky velky rozdiel nebude. no za normalny okolnosti a nie dochodcovskou jazdou som spravil vzdy minimalne okolo 600 -630 km.