Cruze - Kladno
Moderátor: Blue Lanos
- Scorpion.11
Re: Cruze - Kladno
Jenže ty jsi velká výjimka Rudo Jinak u ostatních tu majitelů Cruzu zas tolik negativ nejsem nečetl
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
No tak s Aveem taky nikdo problém nemá že ale nám měnili hlavu, utrhal se náprava atd...
vím že všude kde můžu lidi varuju ať si to dobře rozmyslí
vím že všude kde můžu lidi varuju ať si to dobře rozmyslí
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Hlavní je koupit dobrý kus, což se odhalit dopředu nedá. Ale věřím že existují majitelé superbů kteří mají podobné problémy jako ty s cruze. O tom jsem přesvědčený. Apropo třeba hyundai se taky už několika lidem rozpadl pod rukama a osobně znám někoho kdo je moooc spokojený. Dokonce znám i majitele BMW kterému se rozpadla pod rukama nová 5ka a tak bych mohl pokračovat dál stačí mít za kolegy mechaniky kteří ve volných chvílích opravují vše co jezdí a zjistíš že odchází vše. Hlavní věc u každé nové věci je aby na reklamačním oddělení neseděl debil. A v dílně nebyl měnič dílů ale mechanik.
Rudolf má na Chevrolety smůlu, já zas štěstí. Měl jsem stejně jako Rudolf Aveo a následně Cruze 1,8+LPG. S oběma naprostá spokojenost. Na Aveu se musel měnit každý rok řemen od serva který pískal. Stálo to 3 stovky - jediná investice za 4 roky mimo plánovaný servis. Cruze má 4 roky a 65tis km a taky spokojenost. Jistě jsou i lepší auta, ale za 1,5 násobek peněz ve stejném ročníku, nájezdu a výbavě! Kdyby byl Chevrolet ještě v Evropě, kupuji nové Malibu 2016.
K původnímu dotazu:
"mám obavy z hlasitějšího motoru a tvrdého podvozku"
- Záleží na co jsi zvyklý. Já jezdil Zlín-Praha-Plzeň v Aveu a byl jsem z cesty unavený. Teď z Cruze vystoupím v pohodě. Hlučnost motoru mi přijde OK. Rozhodné lepší než jakýkoliv diesel který můžu srovnávat /Octavia, P406/ Jezdím 140 tacho na tempomat. Pokud někdo jezdí rychleji, může být, že motor slyší víc než mu je milé.
- Podvozek mi vyhovuje. Mám pocit, že je stabilní a že auto se dobře ovládá i v zákrutách a prudších manévrech. Jednou jsem na dálnici musel udělat klasický losí test - a proběhlo to v pořádku. Je pravda, že na extra rozbité silnici to slyšitelně tluče.
K původnímu dotazu:
"mám obavy z hlasitějšího motoru a tvrdého podvozku"
- Záleží na co jsi zvyklý. Já jezdil Zlín-Praha-Plzeň v Aveu a byl jsem z cesty unavený. Teď z Cruze vystoupím v pohodě. Hlučnost motoru mi přijde OK. Rozhodné lepší než jakýkoliv diesel který můžu srovnávat /Octavia, P406/ Jezdím 140 tacho na tempomat. Pokud někdo jezdí rychleji, může být, že motor slyší víc než mu je milé.
- Podvozek mi vyhovuje. Mám pocit, že je stabilní a že auto se dobře ovládá i v zákrutách a prudších manévrech. Jednou jsem na dálnici musel udělat klasický losí test - a proběhlo to v pořádku. Je pravda, že na extra rozbité silnici to slyšitelně tluče.
srovnávat Cruze se superbem?
jinak, mám cruze 1.8 2009, najeto 140k a nemůžu si stěžovat, za celou dobu co se týče servisu:
na 115k sem si dělal rozvody, a jediný co se po*ralo tak bylo ABS čidlo na předku, ale to bylo za 500,- takže nic hroznýho, a ten spínač kufru ...... jinak pravidelný servis, oleje,filtry, desky, a mám tam eště původní kotouče
eště k tý hlučnosti motoru, dokud sem tam neměl kit sání a laděnej výfuk, tak po dálnici 140+ a spíš než motor sem slyšel šustení vzduchu, na netu najdeš milion článků že 1.8 je ''dost potichá''
jinak, mám cruze 1.8 2009, najeto 140k a nemůžu si stěžovat, za celou dobu co se týče servisu:
na 115k sem si dělal rozvody, a jediný co se po*ralo tak bylo ABS čidlo na předku, ale to bylo za 500,- takže nic hroznýho, a ten spínač kufru ...... jinak pravidelný servis, oleje,filtry, desky, a mám tam eště původní kotouče
eště k tý hlučnosti motoru, dokud sem tam neměl kit sání a laděnej výfuk, tak po dálnici 140+ a spíš než motor sem slyšel šustení vzduchu, na netu najdeš milion článků že 1.8 je ''dost potichá''