Cruze - Kladno
Moderátor: Blue Lanos
-
Cruze - Kladno
Ahoj,
hledám někoho, kdo vlastní Cruze, ideálně z Kladna. Uvažuji totiž o koupi Cruze, ojetinu, z Německa, motor 1.8 hatchback. V mém okolí toto auto nikdo nevlastní. I když jsem viděl spoustu fotek, chtěl bych nakouknout do auta a sednout si na sedačky...kvůli místu. Případně vyslechnout rady na co si dát pozor u tohoto auta. Jak jsem pročítal forum, mám obavy z hlasitějšího motoru a tvrdého podvozku....ale jak říkám, nikdy jsem v autě neseděl.
Předem děkuji.
Roman.
hledám někoho, kdo vlastní Cruze, ideálně z Kladna. Uvažuji totiž o koupi Cruze, ojetinu, z Německa, motor 1.8 hatchback. V mém okolí toto auto nikdo nevlastní. I když jsem viděl spoustu fotek, chtěl bych nakouknout do auta a sednout si na sedačky...kvůli místu. Případně vyslechnout rady na co si dát pozor u tohoto auta. Jak jsem pročítal forum, mám obavy z hlasitějšího motoru a tvrdého podvozku....ale jak říkám, nikdy jsem v autě neseděl.
Předem děkuji.
Roman.
- Reklama
Re: Cruze - Kladno
zdravim prodavam cruze 1.6ls cena 135tis
Ahoj, auto ti asi neukážu, ale můžu ti něco napsat. Spousta lidí mě teď nebudou mít rádi já sám mám Cruze Hatchback 1.8 a po zkušenostech se značkou Chevrolet, lidi od něj odháním. Já sám po dvou letech uvažuji o prodeji a výměně za Škodu Superb. Tak třeba ty sedačky, 5 dospělejch pohodlně neodvezeš, je to jen nouzovka, ale pro 4 lidi celkem komfortní svezení, i když pokud ve předu sedí někdo delší, tak spolujezdci vzadu mají málo místa na nohy. Hlučný motor, jak se to vezme pokud jezdíš hlavně dálnice, tak při 130km/h motor točí nějakých 3500 otáček a to už hluk je, při delších vzdálenostech dost nepříjemné, ale při běžném ježdění hluk není. Pozor na zklamání z očekávání motoru 1.8, žere to a nejede to!!! Podvozek je tvrdší než v ostatních autech (můj názor), ale není to nic tragického, řekl bych že asi nejlepší věc na autě.
Já mám výbavu LTZ + bezklíčový vstup a start, musím říct že s tím jsou jen problémy, pořád nějaké chyby v elektrice, po necelém roce už jsem ho měl na odtahovce protože se to nějak zbláznilo, všechno svítilo jako když je vůz nastartován, od tlačítek přes budíky až po světla a nešlo s tím nic dělat, auto nestartovalo nešlo zamčít a vůbec nic. Teď v poslední době zase motor nejde vypnou, když se to povede začne to hlásit chyby a auto prostě nezamkneš a budíky stále svítí Musím uznat že technické problémy zatím nebyly, vždy byla chyba v elektrice, ale ten motor nic moc. Dále auto vypadá rozměrově velký, ale není má to dlouhej čumák a kufr žádnej
Já už bych do Chevroletu nešel! a říkám to všem Myslím že by se dalo najít i lepší auto
a teď mi dochází že jsem ti mohl zkusit nabídnout ten svůj, ale teď už to asi neklapne
PS: teď jsem si vzpomněl že mám opakovaný problém se zámkem nádrže, ale to už je asi vše
Já mám výbavu LTZ + bezklíčový vstup a start, musím říct že s tím jsou jen problémy, pořád nějaké chyby v elektrice, po necelém roce už jsem ho měl na odtahovce protože se to nějak zbláznilo, všechno svítilo jako když je vůz nastartován, od tlačítek přes budíky až po světla a nešlo s tím nic dělat, auto nestartovalo nešlo zamčít a vůbec nic. Teď v poslední době zase motor nejde vypnou, když se to povede začne to hlásit chyby a auto prostě nezamkneš a budíky stále svítí Musím uznat že technické problémy zatím nebyly, vždy byla chyba v elektrice, ale ten motor nic moc. Dále auto vypadá rozměrově velký, ale není má to dlouhej čumák a kufr žádnej
Já už bych do Chevroletu nešel! a říkám to všem Myslím že by se dalo najít i lepší auto
a teď mi dochází že jsem ti mohl zkusit nabídnout ten svůj, ale teď už to asi neklapne
PS: teď jsem si vzpomněl že mám opakovaný problém se zámkem nádrže, ale to už je asi vše
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Rudo měl jsi ho spíš pozvat na sraz kde by jsme to probrali a vše jsi mu ukázal.
Tak ten už nenapíše!!!!
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
-
Bandita32: děkuju za nabídku, ale preferuju nákup v Německu a 1.8 motor
-
Rudolf Š: Ahoj, děkuju za info...je pravda, že mě to trochu odradilo od koupě. Ale budu chytřejší až se v autě svezu. Slyšel jsem na cruze jen samou chválu, trochu mě překvapily problémy s elektronikou...a při mé smůle, bych měl to samé
Jěště jednou děkuju za info.
Roman.
Jěště jednou děkuju za info.
Roman.
No když se v autě svezeš tak to není zase tak špatný svezení auto je pohodlné ale s dlouhodobějším užíváním už je to horší
My na to máme taky smůlu, 2 Chevrolety a 2x stály za 2 věci Škodovky jsem nesnášel, ale teď je to asi jediná rozumná volba
Není zač ale asi bych pohledal i další možnosti
My na to máme taky smůlu, 2 Chevrolety a 2x stály za 2 věci Škodovky jsem nesnášel, ale teď je to asi jediná rozumná volba
Není zač ale asi bych pohledal i další možnosti
Rudolfe, já mám již druhou Captivu: na první najeto 180000km na druhé již 150000 a vše bez problémů. Nějaké drobnosti ano, jinak jenom nafta, olej a filtry. Obě koupené jako nové a pravidelně servisované v autorizovaném servise na Kladně. Každodenní provoz, parkované venku. Takže asi budeš smolař nebo chyba bude jinde
Taky jsem měl oba Chevrolety nové a servisované jen v autorizáku i tak to stálo za houby taky každý den v provozu a taky pořád venku
No že na to mám smůlu to už vím no ale po zkušenostech tyhle auta nemůžu nikomu doporučit, nic jiného než problémy s tím nemám
No že na to mám smůlu to už vím no ale po zkušenostech tyhle auta nemůžu nikomu doporučit, nic jiného než problémy s tím nemám
No trošku jsem se zde na fóru porozhlédl a mám dotaz: nehrabeš se v těch autech nějak moc?? LEDky, stroboskopy.... Jak praví klasik: do věcí které fungují se nemá chmatat. Doufám, že se jednalo o tvoje auta, nebo to byl někdo jiný? Moc času to zkoumat jsem neměl.
no u Avea jsem se hrabal v elektrice to jo, ale u něj byly technické chyby a né chyby v elektrice
teď už do auta nehrabu vůbec, do ničeho se nemontuji na nic nesahám a elektrika v háji
teď už do auta nehrabu vůbec, do ničeho se nemontuji na nic nesahám a elektrika v háji
Cruzem nejezdíme, ale tady pan zvažuje koupi Cruze: http://www.tipcars.com/magazin-chevrole ... -8087.html
R: Mně pobavila ta poznámka o svezení 5 lidí... Seděl jsi někdy v pěti lidech v tom Superbu o kterém píšeš? Pochybuju, protože bys tím pak těžko argumentoval. Jo, je tam sice 2x víc místa na nohy (délka), ale tři si prostě dozadu normálně (pohodlně) nesednou, Superb je úzký – tedy určitě není širší jak Cruze.
A s bezklíčem jsem problém nikdy neměl, předpokládám že Ruda ovšem nepochopil, že u bezklíče musí měnit (narozdíl od klasického klíče) baterku! Třeba 1x za rok, protože klíč vysílá nonstop signál. A to dělá i u toho Superbu. Akorát pokud koupí Superb s bezklíčem, tak bude bezklíč fungovat pouze na předních dveřích, u Cruze na všech.
Já neříkám že to je nějaké vyjímečné auto, ale zas by bylo fajn být trošku objektivní
Ano motor 1.8 je na dálnici hlučnější, ale je možný koupit třeba 1.4 turbo, které bude tiché. A třebas já mám "celoživotní" spotřebu (s 1.8 kombi) 7,45 dle dotankování, s převahou jízd po dálnici a městě. A to na starší motor bez turba není přece žádný extrém. Lidi, mějte ty své auta taky trošku rádi
A s bezklíčem jsem problém nikdy neměl, předpokládám že Ruda ovšem nepochopil, že u bezklíče musí měnit (narozdíl od klasického klíče) baterku! Třeba 1x za rok, protože klíč vysílá nonstop signál. A to dělá i u toho Superbu. Akorát pokud koupí Superb s bezklíčem, tak bude bezklíč fungovat pouze na předních dveřích, u Cruze na všech.
Já neříkám že to je nějaké vyjímečné auto, ale zas by bylo fajn být trošku objektivní
Ano motor 1.8 je na dálnici hlučnější, ale je možný koupit třeba 1.4 turbo, které bude tiché. A třebas já mám "celoživotní" spotřebu (s 1.8 kombi) 7,45 dle dotankování, s převahou jízd po dálnici a městě. A to na starší motor bez turba není přece žádný extrém. Lidi, mějte ty své auta taky trošku rádi
Cruze SW 1.8 LTZ, najeto 70000 km
S tím místem v Superbu, no nebudu se hádat v Superbu jsem seděl a přišlo mi to větší, ale nehádám se 3 lidi jsem vzadu neviděl
Bezklíč- Dívej auto mám 2 roky a v klíčku už je 3 baterka 1 původní a už 2 nová problém byl v elektrice i podle diagnostik, museli mi tam vyměnit nějako ŘJ další problémy co jsem s tím měl byli taky s novější baterií, takže teda nevím...
auto jako takové se mi líbí a moc, ale kvalita nic moc, a spolehlivost na to že je to úplně nové auto je otřesná...
Motor 1.4T bych taky bral jen kdybych měl na výběr
Bezklíč- Dívej auto mám 2 roky a v klíčku už je 3 baterka 1 původní a už 2 nová problém byl v elektrice i podle diagnostik, museli mi tam vyměnit nějako ŘJ další problémy co jsem s tím měl byli taky s novější baterií, takže teda nevím...
auto jako takové se mi líbí a moc, ale kvalita nic moc, a spolehlivost na to že je to úplně nové auto je otřesná...
Motor 1.4T bych taky bral jen kdybych měl na výběr